bandarabasi 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ پروردگارا .. مرا آن ده که خودم بیشتر حال می کنم..! عواقبشم با خودم.. آمین *** لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ نمیدانم با سیب به زمین آمدم یا گندم اما میدانم با آب انگور به آسمان میروم! لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ گاهی وقتا به جای خاموشی در جواب ابلهان ، باید یه مشت بخوابونی زیر چشمش! چون آدمی که ابله باشه ، معنی اون سکوت رو هم نمیفهمه.... لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ تا حالا دقت کردین زن ها وقتی لباس میبینند هیجان زده میشوند و مرد ها وقتی هیچ لباسی نمیبینن... لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ بروسلی رو کشتن ,,تختی روکشتن,,داداشی رو کشتن,,ولی تا حالا دیدی یه معتادرو بکشن؟نتیجه اخلاقی:ورزش بیشتر از اعتیاد برای سلامتی ضرر داره !!! لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ ایران دومین مصرف کننده مواد مخدر در جهان است خجالت نمی کشید ؟ یه خرده همت کنید تا قهرمانی راهی نیست! لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ آقا واسه آخر هفته با بچه ها یه برنامه مصرف مواد گذاشتیم به همراه چاقو کشی،تجاوز و برنامه شاد و مفرح اسید پاشی... کیا میان؟ نگران نباشید آب بازی نداریم لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ نــــاســـا تو مریـــخ دنــبال آب می گرده ، نــاجـــا تو پـــارک دنــبـــاله تـــفنـــگ آب پـــاش !! لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ اگه 9/9/90 ازدواج کنم نهمین سالگرد ازدواجمون میشه 9/9/99 .... انجمن خلاقان بیکار لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ فکرشو بکن سوء سابقه داشته باشی و ازت بپرسن خلافت چی بوده؟! بگی: آب بازی !!؟ لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ دوستم یه پسر سه کیلویی زائیده، 4 میلیون و 500 هزار تومن پول بیمارستان داده یعنی دقیقاً کیلویی یک و نیم میلیون واسش در اومده لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ میگن یه نخ سیگار آدمُ آروم میکنه،من موندم هیچگدوم از دوستای من قد یه نخ سیگارم نیستن.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده