Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ تظاهرات مردم بر ضد برخي نمايندگان مجلس كه از پنجم مهر ماه 1330 آغاز شده بود در پنجمين روز هم ادامه داشت. چهارم مهرماه كه دكتر مصدق نخست وزير وقت به مجلس رفته بود كه گزارش اخراج انگليسي ها از صنايع نفت را بدهد برخي از نمايندگان به آن جلسه حاضر نشده بودند. دكتر مصدق به بهارستان بازگشته بود و در اين ميدان، در حالي كه مردم اورا روي دست بلند كرده بودند گفته بود: هرجا كه مردم هستند همانجا مجلس است و من گزارش خود را مستقيما به مردم مي دهم كه از روز بعد تظاهرات بر ضد نمايندگان مخالف آغاز شد و چند روز ادامه يافت. مردم همچنين هفتم مهر آن سال را تعطيل عمومي اعلام كرده بودند تا همگي در تظاهرات شركت كنند. با وجود تظاهرات و راهپيمايي هاي عظيم آن روز (هفتم مهرماه 1330)، اين تظاهرات در روزهاي بعد هم ادامه يافت. iranianshistoryonthisday مصدق بدون محافظ بر دوش مردم مقابل مجلس 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ مصدق رو من هم دوست دارم هم خیلی قبولش دارم خوب خیلی ها بودن که دستشون با انگلیسی ها تو یه کاسه بود و چشم دیدن مصدق رو نداشتن اینا تازه یه عده ی کمشون بود هر کی خواست واسه مملکت کاری کنه، سریع هر بلایی بتونن سرش میارن.... :hrqr6zeqheyjho1f9mx 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده