felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ راس میگه .. از گلوم پایین نمیره از گلوی من پایین می ره میزارم به حساب اس ام اس هایی که خورد و نرسوند.... 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ خب من یه روشی میگم که به کارتون میاد الامن نوشته شما رو کم میکنم ببین چند کاراکتر اضافه میاری ______________________ تعدادکاراکترااز160میرسه به70! یعنی فقط10تاکاراکتراضافه داری... با حذف بعضی از فاصله ها میتونی به 10 کاراکتر هم دست پیدا کنی :biggrin: برو حالشو ببر اگه به کارت اومد یه امتیاز توپول بهم بده ثواب میبری خب اینجوری با انجام هر دو کار 20 کاراکتر اضافی میاریم :4chsmu1: امتیازتو برو از مدیر تالار موبایل بگیر نه من 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ خب اینجوری با انجام هر دو کار 20 کاراکتر اضافی میاریم :4chsmu1: امتیازتو برو از مدیر تالار موبایل بگیر نه من امتیاز نده ایشاالله سیم کارتات داغان بشه :14k8gag: 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ بنده مدت هاست دارم این کار رو انجام میدم :lol: ولی اگه گوشیتون فارسی نویس باشه بهتره که همون فارسی بنویسید.چون زمانی که فینگیلیش تایپ میکنید صداهای زبان فارسی( َ ُ ِ) رو هم باید یه حرف بهشون اختصاص بدید ولی زمانی که فارسی مینویسید نیازی به این کار نیست و کاراکترهای بیشتری رو دراختیار دارید. گوشی من فارسی نمینویسه مجبورم از این ترفند استفاده کنم 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ بلت بودم!!! ایرانسل هزینه فارسی و انگلیسیش فرق نمیکنه تا جایی که در خاطرم هستت 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ بلت بودم!!!ایرانسل هزینه فارسی و انگلیسیش فرق نمیکنه تا جایی که در خاطرم هستت نه الان یه سالی میشه برا ایرانسل تغییر کرده! فارسی : 10 تومن انگلیسی: 16 تومن 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ نه الان یه سالی میشه برا ایرانسل تغییر کرده!فارسی : 10 تومن انگلیسی: 16 تومن :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده