shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ کود بیوفسفات طلایی : این کود محتوی روی می باشد وبرای باغهای میوه استفاده میشود . و به میزان 2 -1 کیلو به ازاء هر درخت میوه بارده ( جایگزین کود های فسفاته ) داده میشود . همراه آن یک بسته 300 گرمی مایه تلقیح تیو باسیلوس نیز داده می شود که برای مصرفآن زیر سایه آنرا با محتویات کیسه مخلوط کرده و یک کیلو از ان را برای هر درخت در یک یا چند چاله قرار می دهیم . منبع: وبلاگ مهندسی کشاورزی مرند 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ نه ندارم...یه فرمولشو بزاری بقیه رو خودم رفتم الهه جوونم حد استاندارد عناصر رو تو خاک می دونی یا برات بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ نه شیرین جون نمیدونم!بزاری ممنون میشم.... ببخشید سیستم هنگید طول کشید تا بیام...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ نه شیرین جون نمیدونم!بزاری ممنون میشم....ببخشید سیستم هنگید طول کشید تا بیام...:icon_pf (34): شوریec=کمتر از 2 پ.هاش=6-8 درصد اشباع 40=sp آهک tnv=کمتر از 10 بافت= لومی،لومی رسی کربن آلیoc=بیش از یک ازت کل n=بیش از یک دهم درصد فسفر پی پی ام=12 پتاسیم پی پی ام قابل جذب=300 روی پی پی ام=2 آهن پی پی ام=12 مس پی پی ام=1 منگنز پی پی ام=10 بر پی پی ام=1 رس درصد=20-30 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ طریقه ی محاسبه ی عنصر غذایی در کود شیمیایی: برای مثال بر روی کود شیمیایی اوره 46 درصد نیتروژن خالص نوشته شده یعنی یه کیسه 50 کیلویی کود اوره محتوی 46درصد نیتروژن می باشد که معادل با 50 *46 تقسیم بر 100 = 23 کیلو گرم نیتروژن هست نتیجتا با این محاسبات ساده می توان تعداد کیسه های کود لازم برای یک محصول در واحد سطح رو تعیین نمود 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ الهه جونم یه سری فرمول دیگه هم هست که فکر کنم اینا رو خودت بدونی مثل : P%=p2o5*2/29 %k=k20%*1/2 om%=oc%*1/72 tn%=oc%*0/05 %protein=n%*6/25 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده