shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور، ۱۳۹۰ کود بیوفسفات طلایی : این کود محتوی روی می باشد وبرای باغهای میوه استفاده میشود . و به میزان 2 -1 کیلو به ازاء هر درخت میوه بارده ( جایگزین کود های فسفاته ) داده میشود . همراه آن یک بسته 300 گرمی مایه تلقیح تیو باسیلوس نیز داده می شود که برای مصرفآن زیر سایه آنرا با محتویات کیسه مخلوط کرده و یک کیلو از ان را برای هر درخت در یک یا چند چاله قرار می دهیم . منبع: وبلاگ مهندسی کشاورزی مرند 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور، ۱۳۹۰ elahe.elahe۲ گفته است: نه ندارم...یه فرمولشو بزاری بقیه رو خودم رفتم الهه جوونم حد استاندارد عناصر رو تو خاک می دونی یا برات بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور، ۱۳۹۰ نه شیرین جون نمیدونم!بزاری ممنون میشم.... ببخشید سیستم هنگید طول کشید تا بیام...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور، ۱۳۹۰ elahe.elahe۲ گفته است: نه شیرین جون نمیدونم!بزاری ممنون میشم....ببخشید سیستم هنگید طول کشید تا بیام...:icon_pf (34): شوریec=کمتر از 2 پ.هاش=6-8 درصد اشباع 40=sp آهک tnv=کمتر از 10 بافت= لومی،لومی رسی کربن آلیoc=بیش از یک ازت کل n=بیش از یک دهم درصد فسفر پی پی ام=12 پتاسیم پی پی ام قابل جذب=300 روی پی پی ام=2 آهن پی پی ام=12 مس پی پی ام=1 منگنز پی پی ام=10 بر پی پی ام=1 رس درصد=20-30 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور، ۱۳۹۰ طریقه ی محاسبه ی عنصر غذایی در کود شیمیایی: برای مثال بر روی کود شیمیایی اوره 46 درصد نیتروژن خالص نوشته شده یعنی یه کیسه 50 کیلویی کود اوره محتوی 46درصد نیتروژن می باشد که معادل با 50 *46 تقسیم بر 100 = 23 کیلو گرم نیتروژن هست نتیجتا با این محاسبات ساده می توان تعداد کیسه های کود لازم برای یک محصول در واحد سطح رو تعیین نمود 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور، ۱۳۹۰ الهه جونم یه سری فرمول دیگه هم هست که فکر کنم اینا رو خودت بدونی مثل : P%=p2o5*2/29 %k=k20%*1/2 om%=oc%*1/72 tn%=oc%*0/05 %protein=n%*6/25 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده