Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ دوستای اهل سفر و بچه های اصفهانی و کاشانی جاییو میشناسید تو یکی از این دوتا شهر که بشه برای دوسه تا دختر تنها! اقامت گرفت؟ سوئیتی...پانسیونی... ممنون میشم اگه راهنماییم کنین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ مهناز دلم میخواد هرجا دلم خواس برم...بی برنامه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شلوغ نباشه فضا حالا اگه جور نشه این آخرین راهیه که برام می مونه:164: 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ مهناز دلم میخواد هرجا دلم خواس برم...بی برنامه:5c6ipag2mnshmsf5ju3شلوغ نباشه فضا حالا اگه جور نشه این آخرین راهیه که برام می مونه:164: شما اگر تو سفر برنامه نداشته باشی وقت و انرژیتون به هدر میره معمولا تور ها برنامه ریزای خوبی دارن و همینطور تجربه کافی رو آموزش دیدن که در کمترین زمان بیشترین استفاده رو بکنن معمولا تو برنامشون جاهای دیدنی و همینطور وقت برای خرید سوغاتی رو می گنجونن اینجوری امنیت خودتون هم بیشتره به نظر من بهرته که تنهایی و چمتند تا دختر سفر نکنید به خاطر نبود امنیت در جامعه در رابطه با سوالتون هم جایی رو سراغ ندارم و اگر هم میدونستم قطعا نمی گفتم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده