رفتن به مطلب

بزرگترین خیانت یک شهرساز در حق شهر چی میتونه باشه؟

ارسال های توصیه شده

شهر رو برای خودش بسازه نه برای مردم اون شهر

بر اساس عقاید ، فرهنگ ، نظریه ها ، چارچوبها و ... خودش بسازه نه بر اساس عقاید ، فرهنگ ، نظریه ها ، چارچوبها و ... مردم ساکن در اون شهر.

• Like 13
لینک به دیدگاه

فک کنم خیانتایی که ما میکنیم رو حساب کنی وقتی به لقاءالله پیوستیم مستقیم بریم پیش یزید و دار و دستش بس که آه و ناله پشت سرمونه:3::3::evilsmile:

بزرگترین خیانت اینه که اجازه بده دستهای پشت پرده شهر رو بسازند نه خود مردم.

• Like 14
لینک به دیدگاه

به نظر من به دنبال گفته دوستان یکی از عواملی که میتونه خیانت یک شهرساز رو نشون بده این هستش که ساخت شهر رو بر اساس منافع مادی و سود دهی ببینه نه بر اساس نیازها و خواست های مردم.......

• Like 13
لینک به دیدگاه

بزرگترین خیانتش اینه که همه چیو دو دوتا چهارتایی با الگوبرداری های خشک و غلط سمبل کنه و بره و طرح مورد پسند کارفرما که سود کوتاه مدت زیادی براش داره رو به مردم تحمیل کنه.

اینکه عواقب و پیامدهای میان مدت و بلند مدت طرحش رو در نظر نگیره.

• Like 14
لینک به دیدگاه

این که فقط به بهانه پاس کردن چند تا واحد درسی اسم خودشو بذاره شهرساز و شهری رو که برای همه مردمه با اتاق

خواب شخصیش اشتباه بگیره...شهرت، موقعیت مالی و خیلی چیزای دیگه که بچه ها بهش اشاره کردن رو هدف کارش

قرار بده و توی این راستا به خود شهر، مردمش،خاطراتشون و ... توهین کنه!!!!

• Like 12
لینک به دیدگاه

مگه شهرساز خائن هم داریم ؟ :ws35:

فکر کنم شهرساز ها اومدن تا جلوی خیانت های گذشته رو بگیرن ...:167:

بنظرم شهرساز خیانت کار کسیه که فقط عنوان شهرساز رو یدک بکشه ....

• Like 12
لینک به دیدگاه

به نظر من شهرساز خائن کسی ست که:

"توانایی تغییر در محیط انسان ساخت رو داره(که این توانایی میتونه شامل طراحی و برنامه ریزی بشه تا اجرا) ولی منافع مادی براش مهم تره و یا توانایی کاری رو که نداره بر عهده میگیره(شاید اون یه نفر یه شهرنشین عادی باشه)."

اگه منظور عابدی کسی است که رشته ش شهرسازیه، به نظرم شهرساز خائن اونیه که:

"مدرک شهرسازی رو فقط میگیره".

• Like 10
لینک به دیدگاه
مسئله ی رشد جمعیت و پیامد های ناشی از اون رو تو طرحاش در نظر نگیره....

فک کنم بافت های تاریخی یه شهرو نابود کنه و جاش بافت مدرن بزنه!

اینکه به جای ارائه ی بهترین طرح برای شهر پر سود ترین طرح برای خودش رو مطرح کنه:shame:

فک کنم خیانتایی که ما میکنیم رو حساب کنی وقتی به لقاءالله پیوستیم مستقیم بریم پیش یزید و دار و دستش بس که آه و ناله پشت سرمونه:3::3::evilsmile:

به نظر من به دنبال گفته دوستان یکی از عواملی که میتونه خیانت یک شهرساز رو نشون بده این هستش که ساخت شهر رو بر اساس منافع مادی و سود دهی ببینه نه بر اساس نیازها و خواست های مردم.......

بزرگترین خیانتش اینه که همه چیو دو دوتا چهارتایی با الگوبرداری های خشک و غلط سمبل کنه و بره و طرح مورد پسند کارفرما که سود کوتاه مدت زیادی براش داره رو به مردم تحمیل کنه.

اینکه عواقب و پیامدهای میان مدت و بلند مدت طرحش رو در نظر نگیره.

بزرگترین خیانت یه شهر ساز میتونه این باشه که فقط تا نوک دماغشو ببینه و به عواقب اقدامات و طرح هاش بی توجه باشه :icon_pf (34):

این که فقط به بهانه پاس کردن چند تا واحد درسی اسم خودشو بذاره شهرساز و شهری رو که برای همه مردمه با اتاق

خواب شخصیش اشتباه بگیره...شهرت، موقعیت مالی و خیلی چیزای دیگه که بچه ها بهش اشاره کردن رو هدف کارش

قرار بده و توی این راستا به خود شهر، مردمش،خاطراتشون و ... توهین کنه!!!!

مگه شهرساز خائن هم داریم ؟ :ws35:

فکر کنم شهرساز ها اومدن تا جلوی خیانت های گذشته رو بگیرن ...:167:

بنظرم شهرساز خیانت کار کسیه که فقط عنوان شهرساز رو یدک بکشه ....

شهر سازی خائنه که به مردم فکر نکنه چون شهر بدون مردم توش شهر نمیشه:icon_pf (34):

به نظر من شهرساز خائن کسی ست که:

"توانایی تغییر در محیط انسان ساخت رو داره(که این توانایی میتونه شامل طراحی و برنامه ریزی بشه تا اجرا) ولی منافع مادی براش مهم تره و یا توانایی کاری رو که نداره بر عهده میگیره(شاید اون یه نفر یه شهرنشین عادی باشه)."

اگه منظور عابدی کسی است که رشته ش شهرسازیه، به نظرم شهرساز خائن اونیه که:

"مدرک شهرسازی رو فقط میگیره".

نظرات بسیار خوب و سازنده بودند و "هرکسی از ظن خود" یار موضوع شده و نظرش رو گفته.

همین گسترده و طیف این گونه اظهار نظرها نشون میده که کار یک شهرساز چقدر پیچیده و گسترده و عین حال حساسه.

• Like 7
لینک به دیدگاه

میلاد جان ما تو ایران زندگی میکنیم ،جایی که دستهای پشت پرده بسیار بر تخصص و خواست عمومی ارجحیت دارند، پس دیدمون از خیانت را نباید بر این معیار بذاریم.هر کدوم از ما درسی رو میخونیم که در آینده علاوه بر خدمت ، انتظار کسب درآمد و پیشرفت را هم ازش داریم.پس باید با این دستهای پشت پرده هم کنار بیاییم.

به نظر من علاوه بر موارد سایر دوستان که بسیار خوب و جامع بود در مورد نظر شما باید اصلاحیه ای را در نظر گرفت و در واقع اینگونه تعبیرش کنیم که شهرساز خائن بر طبق نظر شما آن است که کاملا خود را در اختیار این دستهای پشت پرده قرار دهد و دقیقا بر اساس خواسته آنها پیش برود.

علم شهرسازی بسیار گسترده است و همواره راهکارها و روش هایی است که در آنها بتوان در عین حال که درخواست های کارفرما را اجرایی میکنی ، منافع جامعه را تا حد امکان و بدون آنکه پروژه را از دست بدهی اعمال کنی.این دیگه به توانمندی و تیزهوشی و سطح بالای علمی شهرساز برمیگرده که بتواند پروژه ای را که افراد پشت پرده در آن اعمال نفوذ می کنند رو تعدیل کنه و در عین حال که روابط را حفظ میکند ، ضوابط را نیز در کارش اعمال کند :icon_pf (44):

• Like 8
لینک به دیدگاه

بزرگترين خيانت يه شهرساز اينه كه خودش رو كوچيك ببينه و فك كنه كه كاري از دستش برنمياد..به همين خاطر بايد تلاش كنه و در زمينه اي كه استعداد و تواناييش رو داره تا ميتونه حرفه اي بشه...

شهرساز بايد منافع عموم مردم رو به منافع شخصي ترجيح بده....

شهرساز بايد اشتباهات گذشته رو كه توي شهرها رخ داده با بهترين شيوه و لزوما بهينه ترين شيوه حل كنه

• Like 5
لینک به دیدگاه

شهرساز خیانتکار کسیه که به اقبال عمومی توجه نکنه با توجه به اینکه یه شهرساز مهمترین وظیفش اینه که طراحی,برنامه ریزی یا روش های مدیریت مربوط به یه شهر رو طبق نیاز وخواسته های مردم اون شهر ارائه بده

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من این سوال نباید این طوری مطرح می شد، چون شهرساز خیانتکار وجود نداره!!!:viannen_38:

اونی که خیانت می کنه اصلا اسمش شهرساز نیست، بلکه خیانتکاریه تو لباس شهرسازی.:v57xpgj21gn50sq6izf

البته قصد جسارت نداشتم، منظورم به طور کلی اینه که شان کلمه شهرساز حفظ بشه. یه جورایی بذارید به حساب عرق حرفه ای:icon_redface::texc5lhcbtrocnmvtp8.

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظر من این سوال نباید این طوری مطرح می شد، چون شهرساز خیانتکار وجود نداره!!!:viannen_38:

اونی که خیانت می کنه اصلا اسمش شهرساز نیست، بلکه خیانتکاریه تو لباس شهرسازی.:v57xpgj21gn50sq6izf

البته قصد جسارت نداشتم، منظورم به طور کلی اینه که شان کلمه شهرساز حفظ بشه. یه جورایی بذارید به حساب عرق حرفه ای:icon_redface::texc5lhcbtrocnmvtp8.

شهرسازهایی هستند که شما کتاباشونو میخونید اگر بدونید چه خیانت هایی در حق شهر و مردم شهر کردند، اون موقع می بینید که شاید بشه گفت بزرگترین خیانتکارای کشور شهرسازها هستند!! :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
شهرسازهایی هستند که شما کتاباشونو میخونید اگر بدونید چه خیانت هایی در حق شهر و مردم شهر کردند، اون موقع می بینید که شاید بشه گفت بزرگترین خیانتکارای کشور شهرسازها هستند!! :icon_pf (34):

خب گفتم که، به این جور آدما نباید شهرساز گفت:viannen_38:. شاید مثلا مث اهالی فوتبال بتونیم اسمشونو بذاریم: شهرسازنما:biggrin::whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...