رفتن به مطلب

ما اگه بیل زن بودیم باغچه خودمون رو بیل میزدیم

Neutron

ارسال های توصیه شده

چند وقتی است به این فکر میکنم که وقتی که به داداشم میگم این کار رو کن و اون کار رو نکن، به فلانی در مورد فلان اخلاق مناسب میگم ، خیلی هاشو خودم رعایت نمیکنم و شاید الان رعایت کنم ولی قبلا وقتی توی همین شرایط بودم، رعایت نمیکردم.

نمیدونم، وقتی توی یه شرایطی گیر میکنم که میدونم یک الگوی رفتاری مورد استفاده یک فرد اشتباه هست، اما خودم رعایت نمیکنم چرا باز میرم بالای منبر!؟! اصلا درسته یا درست اینه که هم به خودت یادآوری کنی هم به طرف مقابلت؟!

چند وقتیه جرات نظر دادن توی هیچ تاپیکی رو هم ندارم! میترسم چیزی بنویسم که به ظاهر خوب باشه، اما توی دادگاه وجدانی خودم با خودم بگم، "جیمی جون! تو اگه بیل زن بودی، باغچه خودتو بیل میزدی"

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت

که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش

هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

همه کس طالب یارند چه هشیار و چه مست

همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت

سر تسلیم من و خشت در میکده‌ها

مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت

ناامیدم مکن از سابقه لطف ازل

تو پس پرده چه دانی که که خوب است و که زشت

نه من از پرده تقوا به درافتادم و بس

پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت

حافظا روز اجل گر به کف آری جامی

یک سر از کوی خرابات برندت به بهشت

• Like 34
لینک به دیدگاه

اره خداییش من خیلی وقتا به پسرم زور میگم این کارو بکن ولی وقتی بچه بودم خودم رعایت نمیکردم:ws47:

خیلی عذاب وجدان میگرم

• Like 15
لینک به دیدگاه
جیمی جون! تو اگه بیل زن بودی، باغچه خودتو بیل میزدی

جیمی جون! این فقط مشکل تو نیست.:5c6ipag2mnshmsf5ju3

همه ما ناخودآگاه دوست داریم قشنگ حرف بزنیم. دوست داریم اون چیزایی رو که فکر می کنیم ایده آله یا تو کتابا خوندیم رو این جا بنویسیم.

اما شرط می بندم این حرفا واسه خیلیا فقط به همین جا ختم می شه. یه چیزی تو همون مایه های شعار و اینا...

من بعضی وقتا فکر می کنم چه قدر مغز متفکر فقط تو همین انجمن خودمون هست پس باید حداقل زندگی خودشون گلستون باشه. اما واقعیتش این نیست......:sigh:

• Like 19
لینک به دیدگاه

این مشکل خیلیامون هست

شعار میدیم ولی تو عمل شاید فرق کنه ....

:ws52:

من به یه چیز دیگه ام فک میکنم البته....

ما هممون از قضاوت شدن میترسیم ....به خاطر همین خیلی وقتا سعی میکنیم نشون بدیم که ما هم به چیزایی که در نظر عده ای(که ما دوست داریم جز اون عده باشیم)خوب هستش معتقدیم ....پس ما هم خوبیم ...مارو هم از خودتون بدونید...تا جلوی قضاوت شدنمون و بگیریم

....شاید اینجوری میشه که یه جاهای ی چیزایی و میگیم که شاید قلبا بهش معتقد نباشیم یا بهش عمل نکنیم

• Like 15
لینک به دیدگاه
این مشکل خیلیامون هست

شعار میدیم ولی تو عمل شاید فرق کنه ....

:ws52:

من به یه چیز دیگه ام فک میکنم البته....

ما هممون از قضاوت شدن میترسیم ....به خاطر همین خیلی وقتا سعی میکنیم نشون بدیم که ما هم به چیزایی که در نظر عده ای(که ما دوست داریم جز اون عده باشیم)خوب هستش معتقدیم ....پس ما هم خوبیم ...مارو هم از خودتون بدونید...تا جلوی قضاوت شدنمون و بگیریم

....شاید اینجوری میشه که یه جاهای ی چیزایی و میگیم که شاید قلبا بهش معتقد نباشیم یا بهش عمل نکنیم

برای اینکه عادت نداریم خوب و بد رو کنار هم ببنیم!

بعضی وقت ها بد هم خوبه!

ما ملت ظالم و مظلومیم

بعضی وقتا دلم به حال ظالم میسوزه!

• Like 7
لینک به دیدگاه

اسی ها کین جلوه در محراب و منبر میکنند .............. چون به خلوت میروند، آن کار دیگر میکنند.

اینکه ما یک راه تلخی که تجربه کردیم را به دیگران نشان بدیم تا آن راه را نروند،فکر نکنم بد باشه.

بنده مثلا در جوانی کار خطایی کردم که همون خطا باعث شده ضربات روحی سختی بخورم،حالا فرزندم را آگاه میکنم آن خطا را نکند،با وجودیکه خودم آن خطا را کرده ام.

• Like 12
لینک به دیدگاه

عابدیییییییییییییی....

وای من بعضی وقتا به دوستام می گم ...بابا سنتون کمه...این کارو بکنید...اینجا برید....اونو بخونید...اینو بنویسید یا......

بعد می بینم خودم چقدر وقت دارم تلف می کنم....خیلی کارا می تونم بکنم و نمی کنم....

یا در مورد رفتارام...خودم می دونم که خیلی حساسم...یا گاهی حرف نردم برام خیلی اهمیت پیدا می کنه....

این موضوع برای کسی پیش بیاد بهش می گم بی خیاااااااااااال اینم می گذره...

من برم بیل بخرم برای باغچم ...:ws37:

• Like 12
لینک به دیدگاه
اسی ها کین جلوه در محراب و منبر میکنند .............. چون به خلوت میروند، آن کار دیگر میکنند.

اینکه ما یک راه تلخی که تجربه کردیم را به دیگران نشان بدیم تا آن راه را نروند،فکر نکنم بد باشه.

بنده مثلا در جوانی کار خطایی کردم که همون خطا باعث شده ضربات روحی سختی بخورم،حالا فرزندم را آگاه میکنم آن خطا را نکند،با وجودیکه خودم آن خطا را کرده ام.

برعکس این حالت هم هست

یعنی کار خوبی که فرصت انجامش رو از دست دادیم ولی می تونیم توصیه کنیم به کسانی که فرصتش رو دارن.

• Like 9
لینک به دیدگاه
چند وقتی است به این فکر میکنم که وقتی که به داداشم میگم این کار رو کن و اون کار رو نکن، به شاگردام میگم درس بخون و تمرین کن، به فلانی در مورد فلان اخلاق مناسب میگم ، خیلی هاشو خودم رعایت نمیکنم و شاید الان رعایت کنم ولی قبلا وقتی توی همین شرایط بودم، رعایت نمیکردم.

نمیدونم، وقتی توی یه شرایطی گیر میکنم که میدونم یک الگوی رفتاری مورد استفاده یک فرد اشتباه هست، اما خودم رعایت نمیکنم چرا باز میرم بالای منبر!؟! اصلا درسته یا درست اینه که هم به خودت یادآوری کنی هم به طرف مقابلت؟!

چند وقتیه جرات نظر دادن توی هیچ تاپیکی رو هم ندارم! میترسم چیزی بنویسم که به ظاهر خوب باشه، اما توی دادگاه وجدانی خودم با خودم بگم، "جیمی جون! تو اگه بیل زن بودی، باغچه خودتو بیل میزدی"

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت

که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش

هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

همه کس طالب یارند چه هشیار و چه مست

همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت

سر تسلیم من و خشت در میکده‌ها

مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت

ناامیدم مکن از سابقه لطف ازل

تو پس پرده چه دانی که که خوب است و که زشت

نه من از پرده تقوا به درافتادم و بس

پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت

حافظا روز اجل گر به کف آری جامی

یک سر از کوی خرابات برندت به بهشت

دقیقا باهات موافقم . منم مدت هاست دارم دقیقا به این فک میکنم . تو زندگی واقعیم هم همین شده . هر جا بحث و اینا میشه دیگه مثل قبل نمیتونم نظرمو بگم ...........

مدت ها فک میکنم که الان برا جی اینو میگی؟خودتم عمل میکنی؟یا میگی که فقط گفته باشی؟

این شعری هم که نوشتی چند وقت پیش تو وبلاگم نوشتم و دقیقا دغدغه فکریم همین بود .

تاپیکت منو یاد تاپیک دانیلو انداخت در مورد اینکه اکثرا تو بحث ها همه دم از عمل خوب و اینکه ما اینطوری نیستیم و تو شرایط اینطوری رفتار میکنیم و ....... میزنیم .:ws51:

• Like 8
لینک به دیدگاه

اکثر ماها اون ایده الی که از خودمون داریم رو بیان میکنیم تو حرفا تو گفتگوها و ........ برای همین هم اکثرا تو گفتگوها عادت به بالا منبر داریم و فک میکنیم چه عملکرد خوبی داریم . یا قضیه واسه ما فرق میکنه .........

اصلا هم به این فک نمیکنیم که واقعا این منم که الان دارم اینو میگم؟

من و چند تا از دوستام دوره هایی داریم که توش اگه کتابی خونده باشیم حدیدا در موردش صحبت میکنیم یا اینکه در مورد موضوعاتی که ذهنمونو مشغول کرده حرف میزنیم .

تو یکی از این دوره ها در مورد یه کتاب روانشناسی بخث میکردیم که یکی از دوستان به تازگی خونده بود و داشت برامون میگفت(متاسفانه اسم کتاب یادم نیست ) بعد دقیقا برا خودم اتفاق افتاد که داشتم میگفتم :آره خوب ما ادما معمولا زود قضاوت میکنیم همونی که خودمون میخوایم و میبینیم و برداشت میکنیم و در مودردش نظریه پردازی میکنیم و اینا و کلی هم جوگیر ................

بعد دقیقا یهو وسط حرفام یاد یه ماجرایی افتادم که چقد زود تو ذهنم در مورد یه چیزی قضاوت کردم یعنی دقیقا یادم اومد که خودم عکس حرفام عمل کرده بودم :hanghead:

بعد باز دقیقا یه موردی تو کتاب مثال زده شده بود که داشتیم روش بحث میکردیم . من گفتم ارهخوب برخورد این دو ادم خوب نبوده باید اینطوری میبوده و اینا ...........

بعد دوستم بهم گفت خداییش تو اگه خودت بودی اینی که میگی و عمل میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اونجا بود که فهمیدم ............

• Like 10
لینک به دیدگاه

متاسفانه این موضوع برای منم زیاد پیش اومده

از اونجایی که بعضی مواقع حرفای قشنگ فقط حرفند و فقط قشنگ، خیلی مواقع خودخواسته سکوت میکنم...

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...
چرا واقعا!؟ :hanghead:

چون کباده علم و فضل و ادب کشیدن بسیار اسان ولی وارد گود شدن و مرد میدان بودن خیلی سخته....

متاسفانه همه این مشکل رو داریم.....hanghead.gifبرای همینه که سکوت خوبه...اینجوری کمتر صاحب نظر میشیم.....

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...