!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام و خسته نباشید به شما عزیزاندوستان کسی جزوه و یا مطالبی کامل از تعمیرات ، نصب و نگهداری قالب داره ؟؟ خیلی ممنونم درود میشه بگید عنوان گرایشتون چیست؟ 2 لینک به دیدگاه
ziro-seven 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بله من فوق دیپلم نقشه کشی صنعتی و در حال حاضر ترم آخر لیسانس ساخت و تولید گرایش قالبسازی هستم 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ در قالب تزریق بیشتر از چه موادی بر ی قالب استفاده بشه؟ 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بله من فوق دیپلم نقشه کشی صنعتی و در حال حاضر ترم آخر لیسانس ساخت و تولید گرایش قالبسازی هستم اوکی...ممنونم! موفق باشید! جواب سوالتونو یافتین؟ 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ در قالب تزریق بیشتر از چه موادی بر ی قالب استفاده بشه؟ بیشتر از مواد پلاستیک!البته بستگی به کاربرد قالب هم داره.. 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ بیشتر از مواد پلاستیک!البته بستگی به کاربرد قالب هم داره.. سر در نمی یارم یعنی جنس قالب از پلاستیک هست؟ 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سر در نمی یارم یعنی جنس قالب از پلاستیک هست؟ جنس قالب خیر،موادی که برای تزریق بکار برده میشه در قالب می تونه هم پلاستیک باشه هم فلزی و ...! 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ متاسفانه خیر الان برای چی می ترسی؟ لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوستی ازمن سوال پرسیدن که: ایا میشه یه قطعه به شکل یک سکه رو با سرامیک بسازیم؟(نظر شخصی خودم اینه که میشه وامکانش هست!) وپرسیدن که قالب این قطعه رو چجوری تهیه کنن؟ توضیحاتی رو درمورد مواد اولیه ودستگاه خواستن ودرنهایت صرفه اقتصادی این مسئله رو جویا شدن سپاس 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ سلامدوستی ازمن سوال پرسیدن که: ایا میشه یه قطعه به شکل یک سکه رو با سرامیک بسازیم؟(نظر شخصی خودم اینه که میشه وامکانش هست!) وپرسیدن که قالب این قطعه رو چجوری تهیه کنن؟ توضیحاتی رو درمورد مواد اولیه ودستگاه خواستن ودرنهایت صرفه اقتصادی این مسئله رو جویا شدن سپاس درود بستگی داره ....اون قطعه ای که میخواهیم به شکل سکه و از جنس سرامیک باشه باید ببینیم اولا کجاها کارایی داره و ثانیا بایستی از قالبهای فلزی استفاده کنیم. لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ چه عواملی باعث پارگی ورق در قالب های سنبه و ماتریس می شه ؟ آیا با عملیات حرارتی می شه از پارگی ورق جلوگیری کرد ؟ قالب ها کشش نیاز به پیش گرم داره ؟ 1 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ چطور میشه مستقیما قالب رو از روی یه قطعه پلاستیکی ساخت ؟ یه چیزی تو مایه های ریخته گری دقیق منظورمه ... منتهی قالب دائم باشه !!! 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ چطور میشه مستقیما قالب رو از روی یه قطعه پلاستیکی ساخت ؟یه چیزی تو مایه های ریخته گری دقیق منظورمه ... منتهی قالب دائم باشه !!! میشه واضح تر سوالتونو مطرح کنین؟با یک مثال.. منظورتون قالب دائمیه؟ 2 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ میشه واضح تر سوالتونو مطرح کنین؟با یک مثال..منظورتون قالب دائمیه؟ مثلاً خودِ قالب (تزریق پلاستیک) رو با ریخته گری بسازیم ! Cnc و اسپارک و ... استفاده نکنیم ... ! همچین کاری داریم اصلاً ؟ که قالب دائم رو با ریخته گری بسازن ؟ 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ مثلاً خودِ قالب (تزریق پلاستیک) رو با ریخته گری بسازیم !Cnc و اسپارک و ... استفاده نکنیم ... ! همچین کاری داریم اصلاً ؟ که قالب دائم رو با ریخته گری بسازن ؟ از ریخته گری اساسا برای قالبهای فلزی استفاده میشود... مثل قالبهای فلزی تک بار و دائمی خب امکانش وجود داره ولی شاید هزینه بر باشه 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ درودبستگی داره ....اون قطعه ای که میخواهیم به شکل سکه و از جنس سرامیک باشه باید ببینیم اولا کجاها کارایی داره و ثانیا بایستی از قالبهای فلزی استفاده کنیم. من فکر کنم چون اینجا دقت فاکتور مهمیه و دمای کاری بسیار بالاست،بایستی از روش ریختگری دقیق با استفاده از قالبهای مومی استفاده کرد... لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ از ریخته گری اساسا برای قالبهای فلزی استفاده میشود...مثل قالبهای فلزی تک بار و دائمی نگرفتم منظورو ! خب امکانش وجود داره ولی شاید هزینه بر باشه البته کلاً با این حرفت رفتم زیر سوال ! ینی به نظرتون ریخته گری پر خرج تر از انواع ماشینکاریه ؟ 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ نگرفتم منظورو ! البته کلاً با این حرفت رفتم زیر سوال ! ینی به نظرتون ریخته گری پر خرج تر از انواع ماشینکاریه ؟ یعنی برای ساخت قالبهای پلاستیک از روشهایی مثل ماشینکاری بیشتر استفاده میشه و برای ساخت قالبهای فلزی از روشهایی مثل ریخته گری... البته نه اینکه از ریخته گری اصلا استفاده نمیشه بیشتر از ریخته گری دقیق شاید خب ریخته گری با توجه به اینکه بیشتر برای تولید انبوه بکار میره به نسبت هزینه بالاتری هم داره البت ممکنه که در کنارش مزایای بهتری هم داشته باشه.. نه سوء تفاهم نشه،این نظر من بود 1 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی برای ساخت قالبهای پلاستیک از روشهایی مثل ماشینکاری بیشتر استفاده میشه و برای ساخت قالبهای فلزی از روشهایی مثل ریخته گری... البته نه اینکه از ریخته گری اصلا استفاده نمیشه بیشتر از ریخته گری دقیق شاید خب ریخته گری با توجه به اینکه بیشتر برای تولید انبوه بکار میره به نسبت هزینه بالاتری هم داره البت ممکنه که در کنارش مزایای بهتری هم داشته باشه.. نه سوء تفاهم نشه،این نظر من بود ممنون . حالا یه سوال بی ربط دیگه ... اون مدلِ مومیِ ریخته گریِ دقیق رو چطور میسازن ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده