hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ کلا بدنه کامپیوتر های معمولی از کامپوزیت ذره دار(ماتریسABS) تشکیل میشه!ABS فلزیه که در بسیاری از کامپیوترها و دیگر تجهیزات بکار میره! باید یه بازدید علمی شما رو ببرم،اینقدر که علاقه دارید به قالب سوالاتم خیلی قشنگه!آفرین مرسی! اول یک خجالت بکشم!:girl_blush2: خوب کلا قطعه پلاستیکی زیاده دور برم سوال پیش میاد! بازدیدم کی بیام؟ اخ ججججججووووووو بچه ها بازدید! میریم اردو میریم اردو! اقا اسپم نکن! 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ مرسی! اول یک خجالت بکشم!:girl_blush2: خوب کلا قطعه پلاستیکی زیاده دور برم سوال پیش میاد! بازدیدم کی بیام؟ اخ ججججججووووووو بچه ها بازدید! میریم اردو میریم اردو! اقا اسپم نکن! نه دیگه اسپم نکنید!:w420: 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ هاااااااااا سلام! این قالب دکمه لباس چه جوریه! همین پرونش مخصوصا! جنش پلاستیک دکمه لباسم می دونید بگید! 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ هااااااااااسلام! این قالب دکمه لباس چه جوریه! همین پرونش مخصوصا! جنش پلاستیک دکمه لباسم می دونید بگید! علک سلام به آقا حمید کوشا! خب قالب دکمه لباسها مثل قالب کلیدهای کیبورد کامپیوتره!و جنس اونا معمولا از اکریل نیتریل بوتادین استیرنABS هستش. به صورت کلی کاربرد این ترموپلاستم بدین شرحه: وسایل صوتی،قطعات پلاستیکی اتومبیل،تلفن،اسباب بازی،انواع دگمه های لباس،جلد چمدان و .... بازم اگه سوالی داشتید بپرسید! 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ لطفا در مورد ماشینهای تزریق پلاستیک، طریقه کارکرد اونها در صورت امکان به همراه تصاویر گویا از قسمتهای مختلف و اگه امکانش هست فیلمهای آموزشی توضیحاتی رو بفرمایید... 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ لطفا در مورد ماشینهای تزریق پلاستیک، طریقه کارکرد اونها در صورت امکان به همراه تصاویر گویا از قسمتهای مختلف و اگه امکانش هست فیلمهای آموزشی توضیحاتی رو بفرمایید... چشم! 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ پیچیده ترین قالب اسمش چیه؟! از لحاظ کارکرد منظورم هست! 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ پیچیده ترین قالب اسمش چیه؟!از لحاظ کارکرد منظورم هست! قالب چه موادی منظورتونه!؟ 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها اگه سوالاتونو دیر جواب میدم واقعا معذرت میخام چون یکم سرم شلوغه! 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ قالب چه موادی منظورتونه!؟ پلاستیک دیگه! 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ سوال قالب پرس هم میتوانیم بپرسیم؟:girl_blush2: هر سوالی مربوط به درس قالبهای پلاستیک باشه! 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ پلاستیک دیگه! بازم پلاستیکا خودشون شامل چند نوعن،منظور شما کدومه!؟ 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ لطفا در مورد ماشینهای تزریق پلاستیک، طریقه کارکرد اونها در صورت امکان به همراه تصاویر گویا از قسمتهای مختلف و اگه امکانش هست فیلمهای آموزشی توضیحاتی رو بفرمایید... اول در مورد ماشینهای تزریق و نحوه عملکردشون یه توضیح کلی میدم و عکس و فیلمم در اسرع وقت براتون آپ میکنم: ببینید بچه ها وظیفه یک ماشین تزریق تبدیل مواد پلاستیک جامد به پلاستیک سیال و روان و انتقال آن به قالبه به نحوی که همیشه مواد سیال آماده تزریق داخل قالب باشد. حالا دستگاههای تزریق از جهات مختلف به چندین دسته تقسیم میشن! یکی انواع دستگاه تزریق از جهت شکل: 1.عمودی 2.افقی از نظر سیستم انتقال مواد: 1.پیستونی 2.ماردونی(پیچی) از نظر صفحات حرکت: 1.بازویی 2.جکی همه ماشینهای تزریق از دو قسمت اصلی تشکیل شدن که عبارتند از: 1.قسمت تزریق 2.قسمت قالبگیری قسمت واحد تزریق: عمل ذوب و اختلاط مواد در این قسمت انجام میشه! حالا خود این واحد شامل اجزای زیره: 1.مارپیچ 2.نازل 3.سیلندر تزریق 4.قیف مواد 5.گرمکن 6.حرارت سنج 7.ترموکوپل قسمت قالبگیری ماشینهای تزریق: شامل سوراخی است که سرسیلندر تزریق پس از عبور از روی آن روی مرکز قالب میشینه تا پلاستیک مذاب را از کانال تزریق به داخل قالب هدایت و در نهایت قطعه را تولید کند! یسری فیلمم خودم از دستگاههای تزریق گرفتم که اوناروهم براتون آپ می کنم! 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ منم هنرمندی می کنمشکل هم بذارین از سمبه قالب و... در پستهای قبلی گذاشتم!! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ بله!هر سوالی مربوط به درس قالبهای پلاستیک باشه! قالب پرس که با قالب پلاستیک کلی فرق داره :JC_thinking: پاک میکنم خودم پستای اضافی رو:53tnkbetm2eof1u84pj 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ خب عرض کردم خدمتتون پلاستیک! قالب پرس منظورتون اکستروژن و این حرفاست که برمی گرده به روشهای تولید! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ خب عرض کردم خدمتتون پلاستیک!قالب پرس منظورتون اکستروژن و این حرفاست که برمی گرده به روشهای تولید! مممم من منظورم از قالب پرس اینا بود: ---------------------------------------------- یه سوال پلاستیکی پیش امد الان:texc5lhcbtrocnmvtp8 قطعه پلاستیکی هم با این قالب ها که عکسشو گذاشتم تولید میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده