رفتن به مطلب

قبولی در کنکور دانشگاه آزاد با 4 درصد صفر و منفی!

Fahim

ارسال های توصیه شده

تب و تاب پذیرفته شدگان در آزمونهای مختلف دانشگاههای دولتی و غیر دولتی همچنان ادامه دارد، یک عده خوشحال از قبول شدن و یک عده ناراحت از قبول نشدن حتی با آنهمه درس خواندن در این میان هستند داوطلبانی که بدون هیچ زحمتی در دانشگاه پذیرفته می شوند. به گزارش خبرنگار مهر، تب و تاب ثبت نام پذیرفته شدگان کنکورهای مختلف دانشگاههای دولتی و غیر دولتی در روزهای اوج خود قرار دارد، برخی دانشگاهها کلاسهای درسی خود را از امروز آغاز کرده اند و سایر دانشگاهها هم در حال ثبت نام دانشجویان جدید الورودشان هستند.

نتایج دو کنکور سراسری پزشکی وغیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز طی هفته های گذشته اعلام و ثبت نام پذیرفته شدگان آنها هم از روز گذشته آغاز شد است.

پذیرفته شدگان این کنکور دارای درصدهای متفاوتی در قبولی یا عدم قبولی خود هستند یک عده با درس خواندن و زحمت کشیدن در انتخاب خود پذیرفته شدند و یک عده دیگر هم با درس نخواندن و کسب درصدهای صفر و حتی منفی توانستند در انتخاب نخست خود وارد دانشگاه شوند.

در تصویری که مشاهده می شود، یک داوطلب با کسب 2 درصد منفی در 2 درس و 2 درصد صفر توانسته در انتخاب نخست خود و در یکی از واحدهای طراز بالای دانشگاه آزاد پذیرفته شود.

694861_orig.jpg

کارنامه قبولی یک داوطلب کنکور سراسری دانشگاه آزاد

عبدالله سجادی جاغرق - رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار درباره علت پایین بودن درصدهای قبول شدگان در کنکور آزاد گفت: اول اینکه کنکور یک فرایند رقابتی است و به این صورت نیست که اگر کسی نمره 10 گرفت قبول و با نمره زیر 10 مردود شود، این آزمون یک مسابقه برای همه است تا امتیاز به دست آورند پس نمرات

منفی و مثبت ارقام کمی هستند که فقط موقعیت داوطلب را میان رقبا تعیین می کند.

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد بر این باور است که قبولی این گروه از داوطلبان بستگی به نوع رشته و رقبای آن دارد و اگر کسی با این درصدها پذیرفته می شود حتماً میان رقبای خود در آن رشته یک سری برتریهایی هم دارد.

سجادی جاغرق در بخش دیگر ارائه دلائل برای قبولی برخی داوطلبان با درصدهای پایین عملی در آزمون پزشکی و غیر پزشکی، به همان قیفی اشاره کرد که برای پذیرش داوطلب در دانشگاهها عده ای آن را مثال می زنند.

وی گفت: سالها می گفتند دانشگاههای ما مثل قیف است و الان دارد همان قیف درست می شود؛ اگر کیفیت آموزش، نظام امتحانات و سنجش در دانشگاهها دقیق باشد که این اتفاق در حال وقوع است، به هر حال واقعه خوبی است، چون هر شخصی با هر علاقه ای که دارد می تواند وارد دانشگاه شود.

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد تاکید کرد: هر داوطلب با هر نمره ای که در کنکور کسب می کند وارد دانشگاه شود و از آن طرف هنگام دانش آموختگی ست که باید به او سخت گرفت و این یعنی همان قیفی که همه جریانش را می دانیم.

وی بر این باور است که ممکن است همین داوطلبان بعد از وارد شدن به دانشگاه انگیزه کافی برای ادامه تحصیل پیدا کنند.

• Like 13
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

در اینکه سیستم آموزش کنونی دارای ضعفهای فراوانی هست شکی نیست....ولی من سوژه ای تو این موضوع نمیبینم!

هر درسی یه ضریبی داره.... این فرد هم برخی درساشو بد نزده! :ws3:

حالا تو این عکسی هم که گذاشتن ننوشته طرف چه رشته ای رو انتخاب کرده :JC_thinking:

حالا بازم این خوبه.... اونی که رتبه ی 83 آورده کارنامش چه شکلیه؟ :ws3:

وی بر این باور است که ممکن است همین داوطلبان بعد از وارد شدن به دانشگاه انگیزه کافی برای ادامه تحصیل پیدا کنند.

این هم حرفیه که من با چشمای خودم دیدم....کسی که رتبه ی 80 آورده بود، الان 3 ترمه که تو دانشگاه الف میشه.

لینک به دیدگاه

واقعا جای تاسفه.

اما خوشحالم که دانشگاه آزاد در حال برشکست شدنه.

از اولش هم به علم ضربه زد و این روزها آخرین نفس هاشو میکشه.

لینک به دیدگاه

به خاطر کشمکش هایی که بین سیاست های دولت و سیاست های دانشگاه آزاد هست این اتفاق ها پیش میاد

وقتی ظرفیت دانشگاه های غیر انتفاعی رو بدون برنامه ریزی های درست زیاد می کنند

دانشگاه آزاد هم برای مقابله از اول همه رو قبول می کنه

لینک به دیدگاه

حرفاش بد نيست ها!

شما يه دانشگاه داريد كه با پول بي زبون نفت اداره ميشه و هزاران امكانات داره! و دانشگاهي كه با پول مردم راه ميره...

به نظر من

1-از اونجايي كه اين نفت مال همه اس و بايد همه جوانا! چه "احمق" و چه " نخبه" ازش سهمي داشته باشند.بايد يه برنامه منطقي و درست براي دانشگاه چه سراسري و چه آزاد بريزن.

2- دانشگاه آزاد نياز به نظارت علمي بر خود پروسه دانشجويي اش داره! و گرنه اينكه پول ميگيرن و دانشجو ميبرن داخل مث همه يوني ها دنياست.

لینک به دیدگاه
حرفاش بد نيست ها!

شما يه دانشگاه داريد كه با پول بي زبون نفت اداره ميشه و هزاران امكانات داره! و دانشگاهي كه با پول مردم راه ميره...

به نظر من

1-از اونجايي كه اين نفت مال همه اس و بايد همه جوانا! چه "احمق" و چه " نخبه" ازش سهمي داشته باشند.بايد يه برنامه منطقي و درست براي دانشگاه چه سراسري و چه آزاد بريزن.

2- دانشگاه آزاد نياز به نظارت علمي بر خود پروسه دانشجويي اش داره! و گرنه اينكه پول ميگيرن و دانشجو ميبرن داخل مث همه يوني ها دنياست.

آخه این چه حرفیه؟ مث همه دانشگاه های دنیاست!!!

وقتی یه آخوندی(قرائتی که اصلا تو باغ نیست صبح تا شب قرآن می خونه دیگه /مگه غیر از اینه؟) می آد میگه ورودی و خروجی دانشگاه های ما متناسب نیست...

آیا خروجی (بازار کار)هم مث همه یونی های دنیاست؟!

لینک به دیدگاه
واقعا جای تاسفه.

اما خوشحالم که دانشگاه آزاد در حال برشکست شدنه.

از اولش هم به علم ضربه زد و این روزها آخرین نفس هاشو میکشه.

مثلا دانشگاه های دولتی چه گلی به سر علم زدن؟:ydm47612zsesgift969

لینک به دیدگاه
مثلا دانشگاه های دولتی چه گلی به سر علم زدن؟:ydm47612zsesgift969

هیچ گلی نزدن،اما اقلا انتظار بیجا در همه درست نکردن و همه را مهندس نکردن.

لینک به دیدگاه
آخه این چه حرفیه؟ مث همه دانشگاه های دنیاست!!!

وقتی یه آخوندی(قرائتی که اصلا تو باغ نیست صبح تا شب قرآن می خونه دیگه /مگه غیر از اینه؟) می آد میگه ورودی و خروجی دانشگاه های ما متناسب نیست...

آیا خروجی (بازار کار)هم مث همه یونی های دنیاست؟!

حرف زور!:texc5lhcbtrocnmvtp8

داش علي من از يه جاي ديگه قياس كردم و تو از يه جايي ديگه...

در مورد بازار كار اون به سياستهاي دولت برميگرده كه اگر دولتمون بخواد در زمينه اشتغال زايي گامي برداره! يكي از مهم ترين كشورها در حوزه ي كار ميشه كه بايد از همه جاي دنيا توش سرازير بشن! كه متاسفانه اينطور نيست..

شما از يه طرف تعداد زيادي جوان داريد كه محصول نابخردي دهه هاي گذشته است!و با اين سياستهاي نظام نميشه اونا رو براي كار سازماندهي كرد..

پس روشي كه حكومت در پيش گرفته "سركار گذاشتن" مردم با درس و مشق است..

ولي اينا بحث ما نيست..

خود دانشگاه محل بحثه كه به نظر من دانشگاه آزاد در صورتي كه پروسه ي نظارت علمي اش در طول دانشجويي فرد درست باشه مشكلي نداره ..

فك كنم اونوقت اون قضيه خروجي هم درست بشه..ولي الكي هر كي فارغ التحصيل نشه.:a030:

لینک به دیدگاه

همه ی دانشگاه ازادا بد نیستن

مثلا باراجین به نظر من تو بعضی از رشته هاش از دانشگاه ما سرتره و تو بعضیاش هم سطحه دانشگاه بین الملل امامه

به هر حال تنها مشکل اینه که خروجی دانشگاهها ضعیفه اونم بخشیش مقصر دانشجوئه بخشیش هم استادای نامرد

این حقیقت هم انکار نشدنیه که دانشگاههای پولی سعی میکنن دانشجو رو بیشتر بندازن تا پول بیشتری بگیرن

هم ازاد هم این الکترونیکیا وضعیت پیام نور هم که مشخصه

غیر انتفایی ها هم که من تو شهر قزوین دانشجوهاشو دیدم از ده تا غیر انتفایی سه تاشه که خوبن بقیه اش حکم هتل داره انگار فقط با پول می خوای مدرک بخری وضعیت علمی چندان شاخی ندارن

لینک به دیدگاه

پول عزیزم فقط اینکه چیزی نیست

کاشکی می شد کارنامه دوستم رو بزارم مهندسی مکانیک ازاد مشهد قبول شده بود.........

البته کارشناسی ناپیوسته!

فقط یک درس بالا 20 داشت!

البته باید واسه داشنگاه ازادی ها احترام قائل بشیم......

چون واقعا تو محیط دانشگاه سخت درس می خونن!

این چیزها ملاک نیست..........

همگی پیروز باشید

لینک به دیدگاه
حرف زور!:texc5lhcbtrocnmvtp8

داش علي من از يه جاي ديگه قياس كردم و تو از يه جايي ديگه...

در مورد بازار كار اون به سياستهاي دولت برميگرده كه اگر دولتمون بخواد در زمينه اشتغال زايي گامي برداره! يكي از مهم ترين كشورها در حوزه ي كار ميشه كه بايد از همه جاي دنيا توش سرازير بشن! كه متاسفانه اينطور نيست..

شما از يه طرف تعداد زيادي جوان داريد كه محصول نابخردي دهه هاي گذشته است!و با اين سياستهاي نظام نميشه اونا رو براي كار سازماندهي كرد..

پس روشي كه حكومت در پيش گرفته "سركار گذاشتن" مردم با درس و مشق است..

ولي اينا بحث ما نيست..

خود دانشگاه محل بحثه كه به نظر من دانشگاه آزاد در صورتي كه پروسه ي نظارت علمي اش در طول دانشجويي فرد درست باشه مشكلي نداره ..

فك كنم اونوقت اون قضيه خروجي هم درست بشه..ولي الكي هر كي فارغ التحصيل نشه.:a030:

اوکی شدم رفیق

لینک به دیدگاه

امسال رتبه هاییی که 30 هزار و 40 هزار سراسری بودن ازاد کرج و قزوین معماری و عمران و صنایع و اینا قبول شدن!!!

با این رتبه ها غیر انتفاعی شهرایی مثل ورامین و این دوروبرا قبول شدن فقط ازاد نیست که داره اینکار و میکنه

غیرانتفاعیا و پیام نور م مثل همونن

کلا سیاستیه که همه هرجوریه برن دانشگاه .....

البته خیلیم بد نیست

به نظرم بیشتر به خود دانشجو بستگی داره که چجوری درس بخونه وچطور فارق التحصیل بشه

لینک به دیدگاه
امسال رتبه هاییی که 30 هزار و 40 هزار سراسری بودن ازاد کرج و قزوین معماری و عمران و صنایع و اینا قبول شدن!!!

با این رتبه ها غیر انتفاعی شهرایی مثل ورامین و این دوروبرا قبول شدن فقط ازاد نیست که داره اینکار و میکنه

غیرانتفاعیا و پیام نور م مثل همونن

کلا سیاستیه که همه هرجوریه برن دانشگاه .....

البته خیلیم بد نیست

به نظرم بیشتر به خود دانشجو بستگی داره که چجوری درس بخونه وچطور فارق التحصیل بشه

یعنی اونی که رتبه ی کنکورش بالا بوده بعد فارق التحصیلی سطح علمی پایینی داره اما اونی که رتبه ی کنکور پایین داره نه:w58:

لینک به دیدگاه
یعنی اونی که رتبه ی کنکورش بالا بوده بعد فارق التحصیلی سطح علمی پایینی داره اما اونی که رتبه ی کنکور پایین داره نه:w58:

الان کجای حرف من این معنی ومیداد؟!!!!:banel_smiley_4:

قسمت اولی که رتبه ها رو گفتم در واقعا تایید حرف استارتر بود که :بله اینجوری افتضاح شده....

تو قسمت بعدم

گفتم این دانشگاه آزاد نیست که همینجوری یلخی داره دانشجو میگیره غیرانتفاعی و پیام نورم دارن همین کار و میکنن

در ادامه هم اضافه کردم که دانشجو یلخی گرفتن شاید خیلیم بد نباشه چون طول تحصیلشم مهمه ....مهم اینه که وقتی رفت دانشگاه خوب درس بخونه ...

یعنی شاید اینطور شد و یه شاگردی که تو کنکور درس نخونده تو دانشگاه درس خون بشه و بتونه با سواد بیاد بیرون ...

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...