رفتن به مطلب

فاجعه علمي در دانشگاهها

alimec

ارسال های توصیه شده

هر گاه سخن از كيفيت دانشگاههاي ايران به ميان مي آيد آقايان خبر از كيفيت بالا در دانشگاههاي تهران، شريف و ... ميدهند.

آيا اين آقايان مطلع هستند كه در ساير دانشگاههاي ايران چه روي ميدهد. آيا آقايان مطلع هستند كه دانشگاههي غیر انتفاعی داريم با ۲۰۰۰ دانشجو و بدون حتي يك عضو هيئت علمي تمام وقت واقعي؟ آيا ميدانيد پيام نور چه بر سر سطح علمي ايران آورده است؟

آيا رسانه هاي بايد ليست اين دانشگاهها به همراه نام اعضاء هيات موسس را اعلام كنند تا مردم هم آگاه شوند.

آيا غير از اين است كه برخي از دانشگاههاي غير انتفاعي با استفاده از روابطي كه دارند و گاها هيات موئسسي كه در فلان وزارتخانه دارند بدون حتي يك عضو علمي ثابت هزار هزار دانشجو جذب ميكنند.

چند صباحي است كه همه مدرك گرفته اند ولي عالم كم شده است. توصيه ميشود به مديران محترم داخلي تا به جاي انتقاد از دانشگاههايي كه در رنكينگ جهاني جاي دارند سطح كيفي نازل دانشگاههاي ايران را نيز ارزيابي نمايند.

هزار ما شا الله دانشگاه هاي پيام نور كه شدند مدرسه. همه آموزش و پرورشي ها تا بيكار ميشوند براي تدريس بدانجا ميرند. ادارات مختلفه نيز سيل نيروهاي خود را در سكوت خبري به تاجيكستان فرستادند تا دكتري بگيرند.

آقاي وزير محترم وزارت علوم آيا دانشجويي كه در سال چند مقاله با نمايه بين المللي در مالزي چاپ ميكند قوي تر است يا دانشجويي كه پايان نامه خود را در ميدان انقلاب تهران ميخرد.

آقاي وزير لطفا بررسي كنيد تا ببينيد چند درصد از مديران كشور در حال حاضر شاغل به تحصيل در برخی از دانشگاههاي گل و بلبل داخلي هستند؟

آيا بايد منتظر ماند تا فاجعه علمي در كشور رخ دهد؟ آقاي وزير دانشجويي كه تمام وقت در مالزي در حال تحصيل است قوي تر است يا دانشجوي دكتري در ايران كه سال به سال رنگ دانشگاه و استاد به خود نميبيند. لطفا بررسي كنيد و جرات اعلام عمومي را هم داشته باشيد!

آقاي وزير آيا ميخواهد نسبت به سطح علمي بسيار پايين پذيرفته شدگان دوره هاي تحصيلات تكميلي و بخصوص دوره دكتري سال جاري چشم خود را ببنديد؟

چطور است كه ميگوئيد دانشگاههاي مالزي رشدشان مديون ما ايراني ها است در حالي كه از طرف ديگر ميگوئيد دانشجوي فارغ التحصيل مالزي از فارغ التحصيل ضعيف ترين دانشگاههاي ايران و هند نيز ضعيف تر هستند؟ آقاياني كه دم از قدرت علمي ميزنيد لطفا در رقابت عادلانه با دنياي علم قدرت خود را نشان دهيد.

متاسفانه چند صباحي است كه تنها شعار ميدهيم و ايرانمان پر شده از مديراني كه فقط مدرك دارند. تا ديروز دانشگاه آزاد كارخانه مدرك سازي بود و امروز دانشگاه غير انتفاعي و حتي برخي دانشگاههاي ملي.

دانشگاه پيام نور هم كه خدا رو شكر حتي در دروس فوق پيشرفته و حتي در واحدهاي عملي نيز قوي ظاهر شده است.

كمي سرچ كنيد تا ببينيد هزاران دانشجوي علوم ورزشي در سال در دانشگاههاي پيام نور واحدهای عملی همچون شنا را در كلاسهاي تئوري ميگذرانند و به صورت ذهني شنا ياد ميگیرند.

رشته هاي مهندسي و پزشكي كه جاي خود دارند.اگر وضع بدين صورت ادامه يابد بايد هم اكنون منتظر يك فاجعه عظيم تر علمي در كشور باشيم.

این مقاله پاسخی به توهین های اخیر برخی از مدیران به دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل نیست بلکه واقعیاتی است که امید است خواب برخی را به بیداری تبدیل کند.

• Like 14
لینک به دیدگاه
علی جان ممنون از استارت تاپیکت لطفا در بخش ویژه تاپیک ارسال نکنید

موفق باشیم

خواهش

ویژه تر از این!!!

باشه رعایت می کنم . استارت رو که زدم بلافاصله تایید نشد نیاز به تایید مدیر بود....

• Like 1
لینک به دیدگاه
خواهش

ویژه تر از این!!!

باشه رعایت می کنم . استارت رو که زدم بلافاصله تایید نشد نیاز به تایید مدیر بود....

بله بخش ویژه بعد تایید مدیران نمایش داده میشه که برای شما 15 مین بعد منتقل شد

• Like 2
لینک به دیدگاه

علی جان متاسفانه هرحرفی بزنی فورا رنگ وبوی سیاست رو به خودش میگیره

بازهم دلیل اصلی این مشکل برمیگرده به منتفع شدن یک عده خاص از سودهای کلان مادی وشهرت وموقعیت

از دانشگاه ازادش بگیر که ماشین تولید پول برای یک عده از ما بهتران هست(ترمی یک وششصد از امثال ما میگیرن وفله ای صاحب مدرک میدن بیرون...بماند هزینه ترم اخرش که چهاربرابر میشه وکشسان بودن پاس کردن درسها به دلیل علاقه این داشگاه به صورت بیش از حد به دانشجوهاش!!) تا دانشگاههای سراسری که ادعای اعتبار علمیشون میشه ولی حتی یک مورد تولید علم درخروجی های معتبر دنیا ازشون نمیتونی مشاهده کنی وهرکسی هم ذهنش یخورده کار میکنه عطای موندن روبه باباش میبخشه!

طرف مهندس مکانیک دانشگاه صنعتی هست تو یه محیط فنی داره مدتیه کار میکنه نمیدونه الن چی هست!!

این معنی دیگری جز فاجعه وبیسوادی مطلق استادی که بهش نمره داده نمیتونه داشته باشه!

دانشگاههای علمی کاربردی (که خودم یکی از خروجی های اونم!)وپیام نور هم که اصلا ارزش خورد کردن اعصاب براشون وفکرکردن هم ندارن

وقتی بالاسریت مدرک قلابی داشته باشه یا درنهایت مدرک گلابی

وقتی استادت چهارتا واقعیت رو مطرح کنه ویه ساعت بعدش به واحد حراست احضارش کنن

وقتی بازنشستگی اساتید یه پروسه ابدوغ خیاری داشته باشه

دانشگاهش میشه این دانشجوهاش هم سردرگمتر از روز قبل

• Like 9
لینک به دیدگاه

چند روز پیش با یکی از دوستام که انگلیس درس می خونه صحبت میکردم و از وضع دانشگامون و استادا و رفتاراشون می گفتم ایشون دارن اونجا دکترا میگیرن و منم حرفم این بود که فلان استادمون مدرکش از انگلیس خیلی سخت گیری کرد و بیشتر کارش نتیجه ی عکس داشت

گفتم تو با دانشجوهات اینکاررو نکن گناه دارن اینجا هم برگشتی اذیتشون نکن

بهم گفت اونجا با مدرک دکترا هم نمیشه استاده دانشگاه شد فقط خودش با چند تا دانشجوئه فوق خصوصی کار میکنه

ولی من تو دانشگاه خودم خیلی از استادامون مدرکشون فوق لیسانسه و اکثرشون (همین مدرک فوقا) تو درس غیر مرتبط هم تدریس میکنن

خوب اینجوری سطح علمی می یاد پایین

استادی که بیاد اول ترم بگه شماها نیم رو بگیرید نه و نیم بقیشو با من بعد برای افزایش نمره بگه زیر نویسای کتاب رو بنویسد لیست کنید بیارید و اخرش هم با نمره ی ده پاس کنه و در طول ترم فقط روخونی کنه به نظرتون سطح علمی به کجا میرسه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...