afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ مواد لازم : آرد سفيد: سهچهارم فنجان آب: يكسوم فنجان شير: يكسوم فنجان تخممرغ: 2 عدد شكر: 2 قاشق غذاخوري روغن مايع: 4 قاشق مرباخوري سس سيب كاراملي: يك و نيم فنجان بستني وانيلي: به ميزان لازم آب نبات مغزي: 4 و نصف فنجان روش تهیه : براي تهيه كرپ، آرد، آب، شير، تخممرغ، شكر و روغن را در مخلوطكن بزنيد. ماهيتابهاي به قطر 15 سانت را چرب كرده و روي حرارت ملايم داغ كنيد. از روي شعله برداريد، 2 قاشق غذاخوري از مواد را در آن بريزيد. قابلمه را بچرخانيد تا مواد كف قابلمه يكنواخت پهن شوند. روي شعله بگذاريد تا يك طرف آن كمي قهوهاي شود. قابلمه را روي كاغذ روغني برگردانيد. سس سيب و آبنبات را درصورت دلخواه از قبل آماده كنيد. براي سرو، كرپها را نصف كنيد، طرف برشته را رو بگذاريد دوباره هر نيمه را نصف كنيد. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .