pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ دورد بر شما چند وقت پیشیه سوال دیدم تو نت خیلی برام جالب بود:JC_thinking: یه سوال احکام بود یکی پرسیده بود اگر در پشت بام باشیم زلزله رخ دهد و در همین هنگام سقف سوراخ شود و ما به داخل خانه سقوط کنیم و در زیرمان عمه ما باشید که لباسی تنش نباشد :icon_pf (34): در این افتادن تماس جنسی ای رخ دهد بین ما و........... :JC_thinking: و در همان لحظه انزال صورت گیرد و عمه ما باردارشود ایا این بچه حرام است یا حلال به نظر شما چگونه اس (حلال است یا حرام ) :icon_pf (34)::texc5lhcbtrocnmvtp8 اومدم بگم من مرده فکر و ذهن خلاق این ملت ام :icon_pf (34): ذهنشون کجا ها سیر میکنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ لینکش رو بزار بیشتر مستفیض شیم. :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ لینکش رو بزار بیشتر مستفیض شیم. :texc5lhcbtrocnmvtp8 ندارم الان داشتم دنبال یه مطلبی میگشتم :girl_blush2: خوردم به دیوار فیل ترینگ :jawdrop: بعد 30 ثانیه صفحه مذهبی باز شد رفتیم پاسخ گویی به سوالات:JC_thinking: حالا از بین این همه سوالات جو باجور مرد که ثانیه ای 25684654564144 سوال میپرسن من از کجا بیارم میخوای قوفول کنی بگو میخوام قوفول کنم چرا اصول دین میپرسی :whistle: 2 لینک به دیدگاه
zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ عجب قوه ی تخیلی داشته یارو ! 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ عمه هه رو هوا نعلش کرده بیچاره رو :lol::lol::lol: لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ دورد بر شما چند وقت پیشیه سوال دیدم تو نت خیلی برام جالب بود:JC_thinking: یه سوال احکام بود یکی پرسیده بود اگر در پشت بام باشیم زلزله رخ دهد و در همین هنگام سقف سوراخ شود و ما به داخل خانه سقوط کنیم و در زیرمان عمه ما باشید که لباسی تنش نباشد :icon_pf (34): در این افتادن تماس جنسی ای رخ دهد بین ما و........... :JC_thinking: و در همان لحظه انزال صورت گیرد و عمه ما باردارشود ایا این بچه حرام است یا حلال به نظر شما چگونه اس (حلال است یا حرام ) :icon_pf (34)::texc5lhcbtrocnmvtp8 اومدم بگم من مرده فکر و ذهن خلاق این ملت ام :icon_pf (34): ذهنشون کجا ها سیر میکنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من نیاز به افکار این به ملت ندارم یک خدا اون بالا دارم! که خودش می دونه چی خوبه چی بده! پس زیاد خودت رو دگیر این مسائل نکن! تریجح میدم ادامه ندم اینجا جاش نیست باز فردا بیرونمون نکنند!:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ ایا این بچه حرام است یا حلال باید به آنکه این شبهه برایش مطرح شده گفت تو خودت حرامی !!! حیف نان !!! شاید حرام در حرام ، حلال شود. :JC_thinking: لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ باید به آنکه این شبهه برایش مطرح شده گفت تو خودت حرامی !!! حیف نان !!! شاید حرام در حرام ، حلال شود. :JC_thinking: ای خدا :lol::lol::lol: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ چرا عمه هه لباس تنش نبوده تو خونه ای که برادرزاده اش هم بوده؟؟؟؟ :hrqr6zeqheyjho1f9mx لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ باید به آنکه این شبهه برایش مطرح شده گفت تو خودت حرامی !!! حیف نان !!! شاید حرام در حرام ، حلال شود. :JC_thinking: به این می گوید پاسخ دندان شکن به ان فرد:biggrin: بار دیگر شیخ انجمن با بصیرت خود جلوی فتنه ای از سوی دشمنان رو گرفت :(87): لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ چرا عمه هه لباس تنش نبوده تو خونه ای که برادرزاده اش هم بوده؟؟؟؟ :hrqr6zeqheyjho1f9mx چون برادر زاده بالا پشت بام بوده شاید عمه هه تازه از حمام اومده بوده اومده باشه از ساکش لباسبرداره شاید عمه هه داشت....................................... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ چون برادر زاده بالا پشت بام بوده شاید عمه هه تازه از حمام اومده بوده اومده باشه از ساکش لباسبرداره شاید عمه هه داشت....................................... این قضیه بو داره؟ به نظر من یک جنایت از پیش برنامه ریزی شدست.... :evilsmile: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ این قضیه بو داره؟ به نظر من یک جنایت از پیش برنامه ریزی شدست.... :evilsmile: از کی تا حالا شوما زلزله رو جنایت ازپیشطراحیشده میدونیید :(87): بو چی بابا فقط اون طرف کهسوال روطرح کرده بود فکر کنم جورابش رونشسته بود :(87): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده