*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ فکر نکنم مکانش زیاد مهم باشه. آدم خوب آدمی است که همه جا خوب باشه. چه تو دانشگاه چه محل کار،یا هرجایی دیگه. اما به نظرم تو دانشگاه یا محل کار بهتر بشه افراد رو شناخت. 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ فکر نکنم مکانش زیاد مهم باشه.آدم خوب آدمی است که همه جا خوب باشه. چه تو دانشگاه چه محل کار،یا هرجایی دیگه. اما به نظرم تو دانشگاه یا محل کار بهتر بشه افراد رو شناخت. مطمئن هستید؟ دلایل شماواسه این صحبت چی هست؟ این عقیده خیلی ازکارشناسان ازدواج هست که شخص درمحیط خانه بسیاربیشترقابل شناخت هست... 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من با خانوادش برو بیرون دیگه فیلم بازی نمیکنه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان یه سوال از کجا میشه فهمید دختری داره فیلم بازی میکنه برات یا حرف هاش واقعیه 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان یه سوال از کجا میشه فهمید دختری داره فیلم بازی میکنه برات یا حرف هاش واقعیه امیدجان سوالت روند تاپیک رو عوض میکنه فعلا پاسخ بهش نمیدم ولطفا کسی هم نده چون پاکش میکنم فعلا بحث سر اینه که بهترین جایی که میشه شخص خودش رو نشون بده ونمیتونه شخصیت خودش رو مخفی کنه کجاست؟ اگه صحبتی در این زمینه داری مشتاق شنیدن هستیم 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ بهترین محیط وشرایط برای شناخت همسرکجاست؟ به نظر من بهترین راه شناخت همسر رفتن یک مسافرت با همسفری اوشون هست آدما توی سفر با مواجهه با خوشی ها و سختی ها چهره اصلیشونو نشون می دن....:hrqr6zeqheyjho1f9mx 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ مطمئن هستید؟ دلایل شماواسه این صحبت چی هست؟ این عقیده خیلی ازکارشناسان ازدواج هست که شخص درمحیط خانه بسیاربیشترقابل شناخت هست... شما مگه منظورت آشنایی قبل ازازدواج نیست؟ محیط خانه دیگه چه نقشی داره قبل از ازدواج؟!! 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ شما مگه منظورت آشنایی قبل ازازدواج نیست؟محیط خانه دیگه چه نقشی داره قبل از ازدواج؟!! درسته منظورم آشنایی پیش از ادواج هست اما مرحله ای که دختر وپسر همدیگه رو پسندیدند اما هنوز شناختی نسبت بهم ندارند ومیخواهند از هم شناخت پیدا کنند....... به نظر من حتی اولین صحبتهای بین دختر وپسر برای ازدواج هم باید درمحیط خانه وخانواده مطرح گردد..... یا بطور کلی بگم بهترین شناخت از خصوصیتهای فردی همسر آینده در محیط خانه ودر بین خانواده خودش بدست میاد چون آینده ی رفتاری فرد با شما خیلی شبیه به طرزبرخورد او بابرادران وخواهرانش است....اگه رفتار تندی با خواهر/برادرش دارد مطمئن باشید در آینده وقتی عشق آتشین اکنون تبدیل به عادت شد وبرای هم تقریبا عادی شدید رفتارش با شما نیز به همین گونه خواهد بود آیاموافق حرفهای من نیستید؟ 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من کسی که میخواد فیلم بازی کنه در هر شرایطی میتونه این کار و انجام بده و بیشتر از اینکه مکان مهم باشه تو این زمینه زمانه که مهمه ..ینی با گذشت زمانه که میشه آدما رو شناخت 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ درسته نظر من هم خانواده هست حالا سوال اینکه مگه خانواده چی داره که جای دیگه داره باید بگم که همونجوری که پیماتن گفت اتاق خواب شیوه زندگی رفتار های فرد در خانواده طرز برخورد با اعضای خانواده همه اینها می تونه باعث شناخت فرد بشه به نظر من وقتی این رفتار رو دیدی قطعا یکسری چیزا برات مشخص میشه حالا میتونی با پرسیدن سوالاتی که جوابش رو می دونی البته به صورت کاملا روانشناسی شده رو بپرسی تا ببینی طرف فیلم بازی می کنه یا نه،دروغ میگه یا نه.... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ خوب ببینین....به نظر من شناخت دقیق طرف مقابل یا سوال خودت پیمان....کجا میشه خود واقعی طرف رو شناخت..... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ پی بردن به اصل یه ادم مسلما زمان میبره.....مسلما با جلسه اول و دوم ..حالا توو هر مکانی که باشه فکر نمیکنم خود اصلیه طرف روو بشه..... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ اما بعد از یکی دو جلسه اول اشنایی ...به نظر من توو جمعهای عمومی مثه جمع دوستان ..میشه تا حدودی با زوایای اخلاقیش اشنا شد... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ البته نا گفته نمونه....بعضیا هستن که با اولین کلامی که از دهنشون خارج میشه کلللللله شخصیتشون رو روو میکنن..... 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من حتی اولین صحبتهای بین دختر و پسر برای ازدواج هم باید درمحیط خانه وخانواده مطرح گردد..... یا بطور کلی بگم بهترین شناخت از خصوصیتهای فردی همسر آینده در محیط خانه ودر بین خانواده خودش بدست میاد چون آینده ی رفتاری فرد با شما خیلی شبیه به طرزبرخورد او بابرادران وخواهرانش است....اگه رفتار تندی با خواهر/برادرش دارد مطمئن باشید در آینده وقتی عشق آتشین اکنون تبدیل به عادت شد وبرای هم تقریبا عادی شدید رفتارش با شما نیز به همین گونه خواهد بود آیاموافق حرفهای من نیستید؟ من اصلا متوجه منظورتون نمیشم!! صحبت های اولیه دو آدم غریبه در خانواده برام قابل درک نیست. تا حالا نمونه اش را هم نداشتیم. 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ من اصلا متوجه منظورتون نمیشم!!صحبت های اولیه دو آدم غریبه در خانواده برام قابل درک نیست. تا حالا نمونه اش را هم نداشتیم. والامنم متوجه صحبتهای شمانمیشم.....یعنی شمااگه کسی ازتون بخوادراهنماییش کنیدکه کجاوتوی چه محیطی میتونم نسبت به طرف مقابلم شناخت بهتری پیداکنم شمامحیط خارج ازخانواده روبهش پیشنهادمیکنید؟ومیگی توپارک یادانشگاه یاجایی بیرون ازخونه بشناسش؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر منمطمئن ترین راه برایشناخت همسر فرار هی متعدد تو مکان هایی که بشه صحبت کرد و قرار هایی مثل رفتن به سینما و کافی شاپ میتونه کمک کرد اما باز چیزی هست که روند صحبت رومنحرف کنه یه گفتگوساده تو پارک یا دانشگاه:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ والامنم متوجه صحبتهای شمانمیشم.....یعنی شمااگه کسی ازتون بخوادراهنماییش کنیدکه کجاوتوی چه محیطی میتونم نسبت به طرف مقابلم شناخت بهتری پیداکنم شمامحیط خارج ازخانواده روبهش پیشنهادمیکنید؟ومیگی توپارک یادانشگاه یاجایی بیرون ازخونه بشناسش؟ پیمان جان نتونستم همه بحث روبخونم میشه بگی محیط خونه یعنی چی یعنی این که دو خانواده با هم رفت و امد داشته باشن تا دختر و پسر تو این رفت وامد ها هم دیگه رو بشناسن :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ والامنم متوجه صحبتهای شمانمیشم.....یعنی شمااگه کسی ازتون بخوادراهنماییش کنیدکه کجاوتوی چه محیطی میتونم نسبت به طرف مقابلم شناخت بهتری پیداکنم شمامحیط خارج ازخانواده روبهش پیشنهادمیکنید؟ومیگی توپارک یادانشگاه یاجایی بیرون ازخونه بشناسش؟ آخه قبل از دورانی که رابطه رسمیت پیدا کنه،حضور در خانواده یعنی چی؟ ما یک شناخت مقدماتی داریم،یک شناخت عمیق پس از دوران نامزدی. اگر منظورتان شناخت پس از نامزدیه خوب معلومه خانواده وارد میشه. اما اینکه با یکی دو جلسه دیدن بگیم،با هم رفت و آمد خانوادگی داشته باشیم،از نظر من عجیبه،حالا شاید یه عده اینکارو میکنند!! 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من ازدواج مثل یه هندونه در بستس تا نشکافیش معلوم نمیشه چیه ولی بهترین مکان برای شناخت دختر از لحاظ رفتاری اینه که با خانواده دختر قبل ازدواج حتما رفت و امد داشته باشی بدون اینکه صحبتی از ازدواج در میون باشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده