*Sanaz* 10640 ارسال شده در 19 آذر، 2011 فکر نکنم مکانش زیاد مهم باشه. آدم خوب آدمی است که همه جا خوب باشه. چه تو دانشگاه چه محل کار،یا هرجایی دیگه. اما به نظرم تو دانشگاه یا محل کار بهتر بشه افراد رو شناخت. 4
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2011 فکر نکنم مکانش زیاد مهم باشه.آدم خوب آدمی است که همه جا خوب باشه. چه تو دانشگاه چه محل کار،یا هرجایی دیگه. اما به نظرم تو دانشگاه یا محل کار بهتر بشه افراد رو شناخت. مطمئن هستید؟ دلایل شماواسه این صحبت چی هست؟ این عقیده خیلی ازکارشناسان ازدواج هست که شخص درمحیط خانه بسیاربیشترقابل شناخت هست... 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 19 آذر، 2011 دوستان یه سوال از کجا میشه فهمید دختری داره فیلم بازی میکنه برات یا حرف هاش واقعیه 4
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2011 دوستان یه سوال از کجا میشه فهمید دختری داره فیلم بازی میکنه برات یا حرف هاش واقعیه امیدجان سوالت روند تاپیک رو عوض میکنه فعلا پاسخ بهش نمیدم ولطفا کسی هم نده چون پاکش میکنم فعلا بحث سر اینه که بهترین جایی که میشه شخص خودش رو نشون بده ونمیتونه شخصیت خودش رو مخفی کنه کجاست؟ اگه صحبتی در این زمینه داری مشتاق شنیدن هستیم 3
felorans666 12046 ارسال شده در 19 آذر، 2011 بهترین محیط وشرایط برای شناخت همسرکجاست؟ به نظر من بهترین راه شناخت همسر رفتن یک مسافرت با همسفری اوشون هست آدما توی سفر با مواجهه با خوشی ها و سختی ها چهره اصلیشونو نشون می دن....:hrqr6zeqheyjho1f9mx 4
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 19 آذر، 2011 مطمئن هستید؟ دلایل شماواسه این صحبت چی هست؟ این عقیده خیلی ازکارشناسان ازدواج هست که شخص درمحیط خانه بسیاربیشترقابل شناخت هست... شما مگه منظورت آشنایی قبل ازازدواج نیست؟ محیط خانه دیگه چه نقشی داره قبل از ازدواج؟!! 2
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2011 شما مگه منظورت آشنایی قبل ازازدواج نیست؟محیط خانه دیگه چه نقشی داره قبل از ازدواج؟!! درسته منظورم آشنایی پیش از ادواج هست اما مرحله ای که دختر وپسر همدیگه رو پسندیدند اما هنوز شناختی نسبت بهم ندارند ومیخواهند از هم شناخت پیدا کنند....... به نظر من حتی اولین صحبتهای بین دختر وپسر برای ازدواج هم باید درمحیط خانه وخانواده مطرح گردد..... یا بطور کلی بگم بهترین شناخت از خصوصیتهای فردی همسر آینده در محیط خانه ودر بین خانواده خودش بدست میاد چون آینده ی رفتاری فرد با شما خیلی شبیه به طرزبرخورد او بابرادران وخواهرانش است....اگه رفتار تندی با خواهر/برادرش دارد مطمئن باشید در آینده وقتی عشق آتشین اکنون تبدیل به عادت شد وبرای هم تقریبا عادی شدید رفتارش با شما نیز به همین گونه خواهد بود آیاموافق حرفهای من نیستید؟ 4
goddess_s 16415 ارسال شده در 19 آذر، 2011 به نظر من کسی که میخواد فیلم بازی کنه در هر شرایطی میتونه این کار و انجام بده و بیشتر از اینکه مکان مهم باشه تو این زمینه زمانه که مهمه ..ینی با گذشت زمانه که میشه آدما رو شناخت 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 19 آذر، 2011 درسته نظر من هم خانواده هست حالا سوال اینکه مگه خانواده چی داره که جای دیگه داره باید بگم که همونجوری که پیماتن گفت اتاق خواب شیوه زندگی رفتار های فرد در خانواده طرز برخورد با اعضای خانواده همه اینها می تونه باعث شناخت فرد بشه به نظر من وقتی این رفتار رو دیدی قطعا یکسری چیزا برات مشخص میشه حالا میتونی با پرسیدن سوالاتی که جوابش رو می دونی البته به صورت کاملا روانشناسی شده رو بپرسی تا ببینی طرف فیلم بازی می کنه یا نه،دروغ میگه یا نه.... 2
*mini* 37778 ارسال شده در 19 آذر، 2011 خوب ببینین....به نظر من شناخت دقیق طرف مقابل یا سوال خودت پیمان....کجا میشه خود واقعی طرف رو شناخت..... 2
*mini* 37778 ارسال شده در 19 آذر، 2011 پی بردن به اصل یه ادم مسلما زمان میبره.....مسلما با جلسه اول و دوم ..حالا توو هر مکانی که باشه فکر نمیکنم خود اصلیه طرف روو بشه..... 2
*mini* 37778 ارسال شده در 19 آذر، 2011 اما بعد از یکی دو جلسه اول اشنایی ...به نظر من توو جمعهای عمومی مثه جمع دوستان ..میشه تا حدودی با زوایای اخلاقیش اشنا شد... 2
*mini* 37778 ارسال شده در 19 آذر، 2011 البته نا گفته نمونه....بعضیا هستن که با اولین کلامی که از دهنشون خارج میشه کلللللله شخصیتشون رو روو میکنن..... 2
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 19 آذر، 2011 به نظر من حتی اولین صحبتهای بین دختر و پسر برای ازدواج هم باید درمحیط خانه وخانواده مطرح گردد..... یا بطور کلی بگم بهترین شناخت از خصوصیتهای فردی همسر آینده در محیط خانه ودر بین خانواده خودش بدست میاد چون آینده ی رفتاری فرد با شما خیلی شبیه به طرزبرخورد او بابرادران وخواهرانش است....اگه رفتار تندی با خواهر/برادرش دارد مطمئن باشید در آینده وقتی عشق آتشین اکنون تبدیل به عادت شد وبرای هم تقریبا عادی شدید رفتارش با شما نیز به همین گونه خواهد بود آیاموافق حرفهای من نیستید؟ من اصلا متوجه منظورتون نمیشم!! صحبت های اولیه دو آدم غریبه در خانواده برام قابل درک نیست. تا حالا نمونه اش را هم نداشتیم. 1
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2011 من اصلا متوجه منظورتون نمیشم!!صحبت های اولیه دو آدم غریبه در خانواده برام قابل درک نیست. تا حالا نمونه اش را هم نداشتیم. والامنم متوجه صحبتهای شمانمیشم.....یعنی شمااگه کسی ازتون بخوادراهنماییش کنیدکه کجاوتوی چه محیطی میتونم نسبت به طرف مقابلم شناخت بهتری پیداکنم شمامحیط خارج ازخانواده روبهش پیشنهادمیکنید؟ومیگی توپارک یادانشگاه یاجایی بیرون ازخونه بشناسش؟
pesare irani 41805 ارسال شده در 19 آذر، 2011 به نظر منمطمئن ترین راه برایشناخت همسر فرار هی متعدد تو مکان هایی که بشه صحبت کرد و قرار هایی مثل رفتن به سینما و کافی شاپ میتونه کمک کرد اما باز چیزی هست که روند صحبت رومنحرف کنه یه گفتگوساده تو پارک یا دانشگاه:girl_yes2: 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 19 آذر، 2011 والامنم متوجه صحبتهای شمانمیشم.....یعنی شمااگه کسی ازتون بخوادراهنماییش کنیدکه کجاوتوی چه محیطی میتونم نسبت به طرف مقابلم شناخت بهتری پیداکنم شمامحیط خارج ازخانواده روبهش پیشنهادمیکنید؟ومیگی توپارک یادانشگاه یاجایی بیرون ازخونه بشناسش؟ پیمان جان نتونستم همه بحث روبخونم میشه بگی محیط خونه یعنی چی یعنی این که دو خانواده با هم رفت و امد داشته باشن تا دختر و پسر تو این رفت وامد ها هم دیگه رو بشناسن :JC_thinking: 2
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 19 آذر، 2011 والامنم متوجه صحبتهای شمانمیشم.....یعنی شمااگه کسی ازتون بخوادراهنماییش کنیدکه کجاوتوی چه محیطی میتونم نسبت به طرف مقابلم شناخت بهتری پیداکنم شمامحیط خارج ازخانواده روبهش پیشنهادمیکنید؟ومیگی توپارک یادانشگاه یاجایی بیرون ازخونه بشناسش؟ آخه قبل از دورانی که رابطه رسمیت پیدا کنه،حضور در خانواده یعنی چی؟ ما یک شناخت مقدماتی داریم،یک شناخت عمیق پس از دوران نامزدی. اگر منظورتان شناخت پس از نامزدیه خوب معلومه خانواده وارد میشه. اما اینکه با یکی دو جلسه دیدن بگیم،با هم رفت و آمد خانوادگی داشته باشیم،از نظر من عجیبه،حالا شاید یه عده اینکارو میکنند!! 1
Avenger 19333 ارسال شده در 19 آذر، 2011 به نظر من ازدواج مثل یه هندونه در بستس تا نشکافیش معلوم نمیشه چیه ولی بهترین مکان برای شناخت دختر از لحاظ رفتاری اینه که با خانواده دختر قبل ازدواج حتما رفت و امد داشته باشی بدون اینکه صحبتی از ازدواج در میون باشه 3
ارسال های توصیه شده