رفتن به مطلب

با هم راندو کنیم

Anooshe

ارسال های توصیه شده

سلام به همه دوستان و معمارای گل

این تاپیک رو میزنم که با همکاری خودتون اینجا تمرین راندو کنیم و دستمون و قوی کنیم.هر دفعه میتونیم یه نمونه رو برای تمرین اینجا قرار بدیم و 1هفته فرصت می دیم تا همه اون نمونه رو بکشن و به سبک دلخواهشون راندو کنن و بعد نظرمون رو روی کار هم می گیم

هر کی حاضره دستش بالا

بچه های معماری ازتون توقع دارم بیاینااااااااااااااا:a030:

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

سلام

من موافقم

و هستم

بهتره

كلاس راندو هم نميريم

من دونمونه از كارام هست

اگر بتونم يه عكس با كيفيت بگيرم

ميذارم ببينيد

• Like 4
لینک به دیدگاه

كارشناسي هستيد پس

درسته؟

به نظرم كارتون واسه ترم اول عاليه:flowerysmile:

نكنيكش بايد ما‍ژيك باشه:ws37:

نه من كارداني ام

ولي هنرستاني بودم

متشكــــــــرم:icon_redface:

آره

ماژيك و مدادرنگ آبرنگي

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوستای گل بهتره که اینجا نمونه کارایی که از قبل انجام دادید رو نذارید

راستی niazجان کارت خیلی عالی بود:icon_gol:

در این تاپیک

یک نمونه کار یک نفر قرار بده و طی یک مدت زمان مشخص(یک هفته)هرکس که داوطلب برای انجام کار گروهیه اون نمونه رو با تکنیکی که مهارت داره راندو کنه و اینجا بذاره تا همه با کمک هم بتونن نقطه ضعف های خودشون رو رفع کنن

نمونه کارهایی که از قبل دارید رو اینجا قرار بدید تا همه استفاده کنن------->اسکیس

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
  • 1 ماه بعد...

من اعلام آمادگی میکنم....:mrsbeasley:

میخواستم یه تاپیک جدید بزنم.... ولی دیدم همین تاپیکو آپ کنم بهتره!!!!

خیلی ام عجله دارم....زودتر بیاید آمادگیتونو اعلام کنین....از این هفته برنامه راندو بزاریم....:w00:

من دوتا پیشنهاد دارم....

1.میتونیم مثلا اعلام کنیم از فلان تاریخ تا فلان تاریخ انواع و اقسام درختهارو راندو کنیم و بعد بزاریم اینجا که یه مجموعه از راندوهای درختهای متفاوت داشته باشیم....:ws37:

2. یه نمونه کار انتخاب کنیم و یه چن روز فرصت بدیم تا همه عکس کار راندوشونو بزارن باهم کرکسیون کنیم....:banel_smiley_4:

خوب دیگه.....هر کی پایه اس یا علی.....:w00:

من امروز فردا شاید نباشم....ولی از شنبه میام اطلاع رسانی میکنم.....:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خیلی ام عجله دارم....زودتر بیاید آمادگیتونو اعلام کنین....از این هفته برنامه راندو بزاریم....:w00:

من دوتا پیشنهاد دارم....

1.میتونیم مثلا اعلام کنیم از فلان تاریخ تا فلان تاریخ انواع و اقسام درختهارو راندو کنیم و بعد بزاریم اینجا که یه مجموعه از راندوهای درختهای متفاوت داشته باشیم....:ws37:

2. یه نمونه کار انتخاب کنیم و یه چن روز فرصت بدیم تا همه عکس کار راندوشونو بزارن باهم کرکسیون کنیم....:banel_smiley_4:

من امروز فردا شاید نباشم....ولی از شنبه میام اطلاع رسانی میکنم.....:banel_smiley_4:

من پایه م :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من دوتا پیشنهاد دارم....

:mrsbeasley:من من من من

من پایه م

• Like 5
لینک به دیدگاه

من که دل خوشی ندارم این تاپیک درست درمون جوون بگیره..اما آمادیگم و اعلام میکنم!!!!

یعنی نه اینکه بخوام آیه یأس بخونماااا..نه...ولی تجربه این و ثابت کرده...

هر تاپیکی قبل از اینکه نیاز به تبلیغات داشته باشه نیازمند وجود یه سری آدم پیگیره...حتی شده 1 نفر!!!

اما خیلی وقت ها خود استارتر هم بیخیال تاپیکش میشه!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
من که دل خوشی ندارم این تاپیک درست درمون جوون بگیره..اما آمادیگم و اعلام میکنم!!!!

یعنی نه اینکه بخوام آیه یأس بخونماااا..نه...ولی تجربه این و ثابت کرده...

هر تاپیکی قبل از اینکه نیاز به تبلیغات داشته باشه نیازمند وجود یه سری آدم پیگیره...حتی شده 1 نفر!!!

اما خیلی وقت ها خود استارتر هم بیخیال تاپیکش میشه!!!

ضد حال :w00:

من و توییم که باید تاپیکا رو راه بندازیم.:w00:

همه عادت کردیم به استفاده کردن :banel_smiley_4:

همه با هم تلاش می کنیم. :ws3:

دیگه کسی نمی تونه بهانه ی پروژه و اینا بیاره.:ws46:

پایه اید؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...