!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ شرکت اتومبیل سازی ولوو اقدام به ساخت ماشینی کرده که فقط مخصوص استفاده خانمهاست! YCCبرگرفته از Your concept Car به معنی "ماشین مفهومی شما"نامگذاری شده،اولین اتومبیلی است که منحصرا برای خانمها ساخته شده است! برخی ویژیگی های این خودرو: 1.هیچ راهی برای دسترسی خانوم ها به موتور و قسمت های حساس وجود ندارد. 2.با لاستیک پنچر قادر به ادامه حرکت است. 3.راننده فقط میتواند به ماشین بنزین بزند و یا آب شیشه شور را پر کند. 4.قبل از اینکه راننده بخواد پارک کنه سیستم هوشمند تشخیص میده که آیا جای کافی برای پارک هست یا نه. 5.پدال ها در صورت تصادف جمع میشوند تا صدمه ای به پای راننده وارد نشود. 6.کاپوت جلو و گلگیرها و قوس سقف طوری طراحی شده که راننده بتواند فاصله های عقب و جلو را تشخیص دهد. 7.چون خانمها آنقدر خرید میکنن و دستاشون کاملآ پر است نمیتونن در را باز کنن سیستم درها طوری طراحی شده که با رسیدن راننده کنار ماشین خودبخود نزدیکترین در باز میشه! 8.فرمان و صندلی و پدالها و پنل جلو با راننده به صورت خودکار تطبیق داده میشه. 9.از آنجا که خانومها تمایل زیادی به تغییر دکوراسیون و مبلمان خانه دارند برای تامین این نیاز روکش صندلی ها به راحتی قابل تعویض است... خیلی این مطالب برام جالب بود،امیدوارم برای شماهم همینطور باشه مخصوصآ خانومای انجمن! 14 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود مرسی خواهش حانی جون!:wubpink: لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ سفارش نمیگیرید یه دونه واسه من بفرستید! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ یه عکسی چیزی هم ازش میذاشتی دیگه. لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ سفارش نمیگیرید یه دونه واسه من بفرستید! باشه برای خودم گرفتم برای توام میگیرم!:biggrin: لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آره عکساش همینا بود فایلش تو کامپیوترم نبود،والا میذاشتم!البته گوگل سرچ میکردید بود. مهندس امین لطف کردن عکسارو گذاشتن!ممنونم. لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ به به به به منم می خوام.... :cryingf: لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ به به به به منم می خوام.... :cryingf: دیگه دیگه!لجبازی کنی برات نمیخرما!:biggrin: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ دیگه دیگه!لجبازی کنی برات نمیخرما!:biggrin: نه لجبازی نمی کنم برام بخر.....:babygirl: لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ نه لجبازی نمی کنم برام بخر.....:babygirl: ای جان!آفرین...حالا شدی یه دخمل خوب لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده