رفتن به مطلب

خالق سرنوشت شما کیست؟

spow

ارسال های توصیه شده

خب با تشکر از دوستانی که نظر دادنن

سرنوشت یا ان چیزی که برایمان مقدر شده یا ان چیزی که اعمال ورفتار وافکار ما خالق ان هستند

مسئله مبهمی که درطول زمان همیشه محل تناقض بوده وهیچ قطعیت کاملی درباب ان چیزی که درموردش نظریه پردازی میشه وجود نداشته

شاید برداشت کوتاهی درباب جبر واختیار هم باشه این مسئله!

اما وقتی میگیم خودمون وافکارمون این پارامترها چقدر از خانواده،محیط،شرایط اجتماعی وتربیت ما متاثر میشن؟

ایا قدرت افکار ما میتونه شرایط تحمیلی رو عوض کنه؟

قدرت فکر دربرابر موج اجتماع چقدر تاثیرگذاره؟

میتونه

اینکه چقدر از قدرتمون استفاده میکنیم بستگی فقط به تلاش و پشتکار و البته امیدمون داره

ولی هممون نمونه های بسیاری رو دیدیم که ادمی تو شرایط وحشتناک از نظر محیطی(فقر، نا امنی ، گرفتاری و ....) به پیشرفتهای چشمگیری رسیده که خیلی ها با بهترین شرایط هم نتوستن بهش دست پیدا کنن

سرنوشت یعنی اراده و پشتکار ما + افکار پویا و مثبت...

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 41
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خدا فرصت های زیادی در طول زنگی برامون به وجود میاره ..

این ما هستیم که باید از فرصت هامون به بهترین شکل استفاده کنیم

.

ما مسئول کاری هستیم که انجامش میدیم

• Like 4
لینک به دیدگاه

از زمانی که نطفه بسته میشه سرنوشت نوشته میشه یعنی حق حیات .تا لحظه مرگ هم همینطوره با سرنوشت نمیشه جنگید یاعوضش کرد بهم ثابت شده که میگم خودش سوقت میده اون سمتی که میخواد

• Like 4
لینک به دیدگاه

من که خودم به شخصه با تصمیمی که میگیرم سرنوشتم رو میسازم البته محیط اطرافم هم تو این تصمیم گیر دخیل حتما

• Like 2
لینک به دیدگاه

خدای خودم!

اما تنها چیزی که سرنوشت ادم رو می سازه افکار ادم هست..........

البته خیلی ها می تونن تو سرنوشت ادم تاثیر داشته باشن!

عشق ،پدر،مادر،خانواده!

ولی من به شخصه به هر چی که فکر می کنم و از اعماق وجودم می خوامش بهش می رسم!

البته ناگفته نماند سرنوشت خیلی ها رو این روزها پول تعیین می کنه

پیروز باشید!:ws43:

• Like 3
لینک به دیدگاه
"پسرم، وقتی به نتیجه نمی رسی، یا راهت اشتباهه یا تلاشت کمه. سرنوشت و این چرت و پرت ها رو فراموش کن."

پايان كپي پيس

وقتی با تلاش زیاد وازراه درست هم به نتیجه نمیرسی چی میگی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

ای کسانی که میگویید خودم

فرض کنید شما یک مسیر را هر روز طی میکنید ، یکی از دوستانتان که چند روز قبل مجبورا به سفری رفته بود، در مسیر سفر غذایی خورده و مسموم شده است ، شما برای ملاقات او کمی زودتر از خانه خارج میشوید و مسیر خود را عوض میکنید تا به منزل او بروید ، اتفاقا در همین لحظه زن و شوهری به دلایل مسخره ای باهم دعوا کرده اند و شوهر با عصبانیت از خانه خارج شده و با سرعت در حال رانندگی هست ، مقصدی هم ندارد ، اگه شما با این فرد تصادف کنید و تا آخر عمر از گردن قطع نخاع بشید نقش خودتون تو این سرنوشتی که براتون رقم خورده چی بوده؟

هزاران عامل اینجا خالق سرنوشته شماست

اگر دوستتان به سفر نرفته بود

اگر دوستتان آن غذا را نخورده بود

اگر سیستم ایمنی بدنش قویتر بود و مریض نمیشد

اگر آن زن و شوهر دعوا نمیکردند

اگر زن قبل از خارج شدنه مرد از خانه او را آرام کرده بود

اگر آن مرد مسیر دیگری را انتخاب کرده بود

و ...

تو موفقیت هامون هم همینه ، هزاران عامل همیشه دست به دست هم میدهند تا ما کاری رو بکنیم

خدا رو نمیدونم ، اما ما خودمون 100٪ خالق سرنوشتمون نیستیم

• Like 5
لینک به دیدگاه
ای کسانی که میگویید خودم

فرض کنید شما یک مسیر را هر روز طی میکنید ، یکی از دوستانتان که چند روز قبل مجبورا به سفری رفته بود، در مسیر سفر غذایی خورده و مسموم شده است ، شما برای ملاقات او کمی زودتر از خانه خارج میشوید و مسیر خود را عوض میکنید تا به منزل او بروید ، اتفاقا در همین لحظه زن و شوهری به دلایل مسخره ای باهم دعوا کرده اند و شوهر با عصبانیت از خانه خارج شده و با سرعت در حال رانندگی هست ، مقصدی هم ندارد ، اگه شما با این فرد تصادف کنید و تا آخر عمر از گردن قطع نخاع بشید نقش خودتون تو این سرنوشتی که براتون رقم خورده چی بوده؟

و ...

تو موفقیت هامون هم همینه ، هزاران عامل همیشه دست به دست هم میدهند تا ما کاری رو بکنیم

اينايي كه شما ميگي مسيره نه سرنوشت...سرنوشت در نهايت اونيه ميشي..جايي مي ايستي...تحصيلات،‌مقام ،‌پول،‌قدرت ، اعتبار،‌ شخصيت و .... اينا تو هستي كه من اعتقاد دارم بيشتر از نود درصد خودت عاملش بودي

تو هيمن مسير عوامل ، موانع ،‌اتفاقات و هزاران مسائل ديگه پيش مياد كه عده اي به قسمت و شانس و ... تعبير مي كنند و من فقط ميگم حوادث مترقبه و غير مترقبه!!

البته اين نظر شخصي من هستش

• Like 2
لینک به دیدگاه
من به اثر پروانه ای معتقدم ، سرنوشت ما معلول بینهایت علت های ریز هستند که ما اسمش رو گذاشتیم شانس

مرسی حامد جان

دقیقا درمورد همین مطلب وارتباط تمامی دنیاها وافکار باهم تو اون یکی تاپیک"همیشه راهی هست..." یه مطلب کلی نوشتم

منم تا حدود زیادی باهات موافقم

• Like 1
لینک به دیدگاه
اينايي كه شما ميگي مسيره نه سرنوشت...سرنوشت در نهايت اونيه ميشي..جايي مي ايستي...تحصيلات،‌مقام ،‌پول،‌قدرت ، اعتبار،‌ شخصيت و .... اينا تو هستي كه من اعتقاد دارم بيشتر از نود درصد خودت عاملش بودي

تو هيمن مسير عوامل ، موانع ،‌اتفاقات و هزاران مسائل ديگه پيش مياد كه عده اي به قسمت و شانس و ... تعبير مي كنند و من فقط ميگم حوادث مترقبه و غير مترقبه!!

البته اين نظر شخصي من هستش

من اسم این فیلم رو فکر کنم 20 بار تو این انجمن بردم چون خیلی بهش اعتقاد دارم ، اگه فیلم butterfly effect1 رو ببینید متوجه منظور من میشید:w16:

مطمئنن سرنوشت ما رو اون تصمیمات بزرگ زندگیمون نمیسازن ، اون اتفاقات کوچک و و به نظر بیربط هستند که باعث میشند ما در مسیری قرار بگیریم که اون تصمیم بزرگ رو بگیریم

• Like 3
لینک به دیدگاه
نااميدي و خودتو باور نداري :yes:

فروغ جان کسی منو نشناسه واین حرفو بزنه میگم خب ولی تو که منو خوب میشناسی

کلمه ای به اسم یاس برای من تعریف نشده هست

من شرایط ایجاد شده رو درنظر میگیرم وگرنه محال ذاتی محاله!

• Like 3
لینک به دیدگاه
فروغ جان کسی منو نشناسه واین حرفو بزنه میگم خب ولی تو که منو خوب میشناسی

کلمه ای به اسم یاس برای من تعریف نشده هست

من شرایط ایجاد شده رو درنظر میگیرم وگرنه محال ذاتی محاله!

من كلي گفتم چون فكر كردم كلي ميگي..تو رو ميشناسم و مطمئنم تو راه درست هم به اندازه تلاش ميكني و هم به نتيجه ميرسي..نميدونم خودت چرا شك پيدا كردي...من در اين زمينه به هيچ كس به اندازه تو باور ندارم

• Like 2
لینک به دیدگاه
ای کسانی که میگویید خودم

و ...

حامدجان تو اون یکی پستت اسم فیلمی رو گفتی من اسم کارگردانی رو میگم که خدای این تفسیر شماست

اندره تارکوفسکی با فیلم مشهور سولاریس

قطعیت نمیشه داد به یک پارامتر درانجام امور

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من كلي گفتم چون فكر كردم كلي ميگي..تو رو ميشناسم و مطمئنم تو راه درست هم به اندازه تلاش ميكني و هم به نتيجه ميرسي..نميدونم خودت چرا شك پيدا كردي...من در اين زمينه به هيچ كس به اندازه تو باور ندارم

:flowerysmile:

شک نیست ولی نوعی سردرگمی تو تبیین شرایطه

شاید واقعا گاهی نیاز دارم یکی کمکم کنه وشاید اون یه نفر همیشه نباید خودم باشم!دی:

میدونی گاهی یه سری اتفاقات خوشایند واتفاقی دریک مسیر پرپیچ وخم رخ میده که ادم توش میمونه که چجوری کارا حل شد ولی وقتی به نزدیکی ساحل ارامش میرسی طوفان تورو به وسط گرداب میبره!

حالا کدوم یکی رو باید با قطعیت باور کنیم

درهرحال هیچکدومشون رو وباید که شرایط رو همیشه نسبی درنظر بگیریم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:flowerysmile:

شک نیست ولی نوعی سردرگمی تو تبیین شرایطه

شاید واقعا گاهی نیاز دارم یکی کمکم کنه وشاید اون یه نفر همیشه نباید خودم باشم!دی:

میدونی گاهی یه سری اتفاقات خوشایند واتفاقی دریک مسیر پرپیچ وخم رخ میده که ادم توش میمونه که چجوری کارا حل شد ولی وقتی به نزدیکی ساحل ارامش میرسی طوفان تورو به وسط گرداب میبره!

حالا کدوم یکی رو باید با قطعیت باور کنیم

درهرحال هیچکدومشون رو وباید که شرایط رو همیشه نسبی درنظر بگیریم:icon_gol:

دقيقا همينطوره

و من مطمئنم تو مثل هميشه به بهترين راه حل و نتيجه ميرسي :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...