هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ ایا به فیل تر کردن و ترمز گزاری روی ماشین ذهن اعتقاد دارید یا اجازه میدهید ازاد ازاد باشه و در هر جهتی که خواست با هر هرشتابی حرکت کنه ؟ مثلا تا حالا نشده در دنیای ذهن از کسی انتقام بگیریم یا اونو تنبیه کنیم و حتی بکشیم یا به کسی حسادت کنیم ؟ شده توی ذهن خودمون را برتر یا پایین تر از کسانه دیگه بدونیم جوری که حس خودبرتر بینی (همون خودپشکل پنداری)یا حقارت به مون دست بده ،، حسادت ذهنی چطور ؟ منظورم حسادتیه که فقط باعث خود خوری میشه و اونو در عمل نشون نمیدیم ؟ایا شده توی دهن به حریم خصوصی کسی تجاوز کرده باشیم یا حتی به شخصی از دید جنسی نگاه کنیم ؟.... مطمعتا عملی کردن اافکار از این دست سختر از اونه که تنها در خلوت خانه ذهنمون درباره انها فکر کنیم توی ذهن قانون گذار و قاضی و پلیس ...همه و همه خود ماییم ترسی از ارتکاب هیچ جنایتی نیست !!! ... چقدر توانایی اینو داریم افکاری از این دست را فیل تر کنیم ؟ چطور این کارو میکنیم ؟ترمز های ذهنی شما چیست ؟چطور عمل میکنن ؟ (absوebd هم دارند ؟) ............................................................................................... البته این جمله رو زیاد قبول ندارم اما دلیل بیشتر سوال های بالا همین بود که : "من به باکره بودن قلب فاحشه ها و فاحشه بودن ذهن باکره ها ایمان دارم " 20 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ ایا به فیل تر کردن و ترمز گزاری روی ماشین ذهن اعتقاد دارید یا اجازه میدهید ازاد ازاد باشه و در هر جهتی که خواست با هر هرشتابی حرکت کنه ؟ مثلا تا حالا نشده در دنیای ذهن از کسی انتقام بگیریم یا اونو تنبیه کنیم و حتی بکشیم یا به کسی حسادت کنیم ؟ شده توی ذهن خودمون را برتر یا پایین تر از کسانه دیگه بدونیم جوری که حس خودبرتر بینی (همون خودپشکل پنداری)یا حقارت به مون دست بده ،، حسادت ذهنی چطور ؟ منظورم حسادتیه که فقط باعث خود خوری میشه و اونو در عمل نشون نمیدیم ؟ایا شده توی دهن به حریم خصوصی کسی تجاوز کرده باشیم یا حتی به شخصی از دید جنسی نگاه کنیم ؟....مطمعتا عملی کردن اافکار از این دست سختر از اونه که تنها در خلوت خانه ذهنمون درباره انها فکر کنیم ... چقدر توانایی اینو داریم افکاری از این دست را فیل تر کنیم ؟ چطور این کارو میکنیم ؟ترمز های ذهنی شما چطور چیست ؟چطور عمل میکنن ؟ (absوebd هم دارند ؟) ............................................................................................... البته این جمله رو زیاد قبول ندارم اما دلیل بیشتر سوال های بالا همین بود که : "من به باکره بودن قلب فاحشه ها و فاحشه بودن ذهن باکره ها ایمان دارم " عالی بود مرد برنامه ریزی روزانه یکی از ترمز های ذهنیه روش های تقویت تمرکز هم... 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ فیلــترکردن ذهن خیلی سخته. ترمزش باعث میشه یک دودی پاشه که اون دود سبب سر درد من میشه. 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ یه استادی داشتم میگفت هرگز دزد نمیشی مگه اینکه تعریف دزدی تو ذهنت عوض بشه البته که ذهن انسان خیلی کارا می کنه 10 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ اخه برای چی ذهنمو ***** کنم! همه جا به اندازه کافی ***** هست دیگه! من اون جمله اخرو قبول ندارم! اینجوریام نیست! 9 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ ذهنم اگه ***** کنی دیگه جایی برای خلاقیت نمی مونه اگه ذهن آزاده نباشه روح آدم خیلی اذیت میشه 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ عالی بود مردبرنامه ریزی روزانه یکی از ترمز های ذهنیه روش های تقویت تمرکز هم... یعنی برنامه ریزی جلو بعضی افکار مخرب رو میگره یا مثلا باعث میشه تو ذهنمون دست به خیلی از کارهای که قانونی نیستند یا تو عرف جامعه قابل قبول نیستند،، نزنیم برنامه ریزی جلو جنایت های ذهنی رو میگره ؟ چطور؟ تمرکز روی چی ؟ روی عکس این افکار ؟ اگه روی عکسشون بخوایم تمرکز کنیم خود به خود به این فکرا دامن نمیزنیم مشغول نمی شیم ؟ فیلــترکردن ذهن خیلی سخته.ترمزش باعث میشه یک دودی پاشه که اون دود سبب سر درد من میشه. اگه ترمزش ABS باشه و EBD هم داشته باشه اسون تر نمیشه ؟ برا دودشم لاستیک خارجی بزار کره ای ژاپنی ...هست تو بازار یه استادی داشتم میگفت هرگز دزد نمیشی مگه اینکه تعریف دزدی تو ذهنت عوض بشه البته که ذهن انسان خیلی کارا می کنه اره درسته ...چطور میشه جلو عوض شدن بعضی تعریف ها رو گرفت ؟ چه نیرویی باعث میشه که تو به سمت افکاراشتباه کمتر جرکت کنی منظورم مرتکب شدن اشتباه نیست بلکه فکر نکردن به اشتباست ... اخه برای چی ذهنمو ***** کنم! همه جا به اندازه کافی ***** هست دیگه!من اون جمله اخرو قبول ندارم! اینجوریام نیست! یه مثال : در مورد افرادی که مجردن و تا احر عمر میخوان مجرد باشن ایا فکر کردن بدون ترمز و کنترل به بعضی مسایل براشون عواقب خوبی به همراه داره ؟از زندگی عقب نمی مونند ؟ درسته که ذهن لایتناهیه ولی ایا اجازه داریم تو نتهایی و خلوت خودمون به همچی فکر کنیم ؟:w127: ذهنم اگه ***** کنی دیگه جایی برای خلاقیت نمی مونه اگه ذهن آزاده نباشه روح آدم خیلی اذیت میشه ادم کشی ، انتقام ، اوهام وخیالات....اینا رو میشه به چشم خلاقیت دید ؟! جرف از کنترل ذهنه ، و نیرویی که شما رو از فکر کردن در مورد بعضی افکار زاید باز میداره ؟ 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی برنامه ریزی جلو بعضی افکار مخرب رو میگره یا مثلا باعث میشه تو ذهنمون دست به خیلی از کارهای که قانونی نیستند یا تو عرف جامعه قابل قبول نیستند،، نزنیم برنامه ریزی جلو جنایت های ذهنی رو میگره ؟ چطور؟ تمرکز روی چی ؟ روی عکس این افکار ؟ اگه روی عکسشون بخوایم تمرکز کنیم خود به خود به این فکرا دامن نمیزنیم مشغول نمی شیم ؟ در مورد برنامه ریزی که نوشتم: ظرف زمان ظرفیت پذیرش هر چیزی رو داره. خلا زمان باید پر بشه حالا با هر چیزی/درس یا فوتبال نواندیشان یا سایت شکشی فیلم شکشی یا فیلم پیانیست... صبحی دور اتاق می چرخی هدف نداری برنامه نداری ممکنه خیلی کار ها رو انجام بدی که ... ولی اگر شب قبل برنامه روزانه.... باید عمل کنی تا... البته شاید تجربه داشتین کنکور لیسانس ارشد ... به هر حال تجربه ی شخصی من بود کاملا بهش ایمان دارم در مورد تمرکز که نوشتم: تمرینات یوگا و .... بود شرایطی رو داشتم که ذهنم هرجا می رفت/ دست خودم نبود/ انگاری ماده ای تو مغزم بیشتر ترشح میشد نمی تونستم نیم ساعت بشینم مطالعه کنم ....یوگا در این موارد می تونه به عنوان یه راه حل باشه 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ برای بعضی از فکرا پروازش میدم ولی برای بعضی از فکرای دیگه *****ش میکنم! حالا اگه دوست داشتین میگم چطوری:دی 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ برای بعضی از فکرا پروازش میدم ولی برای بعضی از فکرای دیگه *****ش میکنم!حالا اگه دوست داشتین میگم چطوری:دی هااا بوگو بوگو 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ ادم کشی ، انتقام ، اوهام وخیالات....اینا رو میشه به چشم خلاقیت دید ؟!جرف از کنترل ذهنه ، و نیرویی که شما رو از فکر کردن در مورد بعضی افکار زاید باز میداره ؟ کسی که شخصیت سالمی داره تو فکرش آدم نمیکشه افکار زاید رو هیچ وقت نمیشه به طور کامل حذف کرد مثه اینکه بدی رو نمیشه از این دنیا کنار گذاشت تو دنیا هم خوبی و بدی وجود داره 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ هااا بوگو بوگو ها یه سری اذکار مخصوص میگمو ذهنمو ***** میکنم:14k8gag: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ ها یه سری اذکار مخصوص میگمو ذهنمو ***** میکنم:14k8gag: د بگید دیگه! یعنی نمی خواید دانش خودتون در اختیار دیگران قرار بدین؟ 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ در مورد برنامه ریزی که نوشتم:ظرف زمان ظرفیت پذیرش هر چیزی رو داره. خلا زمان باید پر بشه حالا با هر چیزی/درس یا فوتبال نواندیشان یا سایت شکشی فیلم شکشی یا فیلم پیانیست... صبحی دور اتاق می چرخی هدف نداری برنامه نداری ممکنه خیلی کار ها رو انجام بدی که ... ولی اگر شب قبل برنامه روزانه.... باید عمل کنی تا... البته شاید تجربه داشتین کنکور لیسانس ارشد ... به هر حال تجربه ی شخصی من بود کاملا بهش ایمان دارم در مورد تمرکز که نوشتم: تمرینات یوگا و .... بود شرایطی رو داشتم که ذهنم هرجا می رفت/ دست خودم نبود/ انگاری ماده ای تو مغزم بیشتر ترشح میشد نمی تونستم نیم ساعت بشینم مطالعه کنم ....یوگا در این موارد می تونه به عنوان یه راه حل باشه درسته برنامه ريزي راه خوبيه اما با برنامه ريزي جلو فكرهاي مثل تنفر ، حسادت ، سرزنش و ملامت كردن خود ...اينا رو ميشه گرفت مثلا ما ميتونيم با برنامه ريزي نسبت به دوستي كه از مون جلو تره و هميشه اين برتريش يه جورايي باعث رنجشمون ميشده احساس بهتري پيدا كنيم حتي اگه بازم ازش عقب باشيم ...و افكاري از اين دست را كنترل كني ؟ ...با يوگا اشنايي ندارم ولي شنيدم مراقبه خوبه اما همه كه توانايي و امكان انجام اين كارا را ندارن راه ساده تر چيه ؟ کسی که شخصیت سالمی داره تو فکرش آدم نمیکشه افکار زاید رو هیچ وقت نمیشه به طور کامل حذف کرد مثه اینکه بدی رو نمیشه از این دنیا کنار گذاشت تو دنیا هم خوبی و بدی وجود داره فرض كن من شخصيت سالمي ندارم الان به اين نتيجه رسيدم كه بايد ذهن و فكري ارام داشته باشم و افكار اضافي رو از خودم دور كنم يا ميزان انها را كمتر كنم از كجا بايد شروع كنم چطور ميتونم جلو ژيش روي بعضي فكر ها رو بگيرم ...مخصوصا فكرهاي منفي كه ادم كشش بيشتري نسبت به اونها داره ؟ 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ درسته برنامه ريزي راه خوبيه اما با برنامه ريزي جلو فكرهاي مثل تنفر ، حسادت ، سرزنش و ملامت كردن خود ...اينا رو ميشه گرفت مثلا ما ميتونيم با برنامه ريزي نسبت به دوستي كه از مون جلو تره و هميشه اين برتريش يه جورايي باعث رنجشمون ميشده احساس بهتري پيدا كنيم حتي اگه بازم ازش عقب باشيم ...و افكاري از اين دست را كنترل كني ؟ ...با يوگا اشنايي ندارم ولي شنيدم مراقبه خوبه اما همه كه توانايي و امكان انجام اين كارا را ندارن راه ساده تر چيه ؟ در مورد برنامه ریزی: مسئله خیلی حجیم شد از همون حسادت که گفتین: ریشه یابی مهمه. مثلا دوستمون کنکور دکترا قبول شد ما نه و بقیه ماجرا... در مورد یوگا: حالا تمرینات ریلکسیشن که فراوانه تو نت راه ساده تر به نظرم اگه فرد تشخیص داد که مشکل عدم تمرکزش فیزیولوژیک(ترشح کم یا زیاد یه ماده در مغز) هست روانپزشک و مصرف قرص... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ در مورد برنامه ریزی:مسئله خیلی حجیم شد از همون حسادت که گفتین: ریشه یابی مهمه. مثلا دوستمون کنکور دکترا قبول شد ما نه و بقیه ماجرا... در مورد یوگا: حالا تمرینات ریلکسیشن که فراوانه تو نت راه ساده تر به نظرم اگه فرد تشخیص داد که مشکل عدم تمرکزش فیزیولوژیک(ترشح کم یا زیاد یه ماده در مغز) هست روانپزشک و مصرف قرص... بله مراجعه به روانپزشك براي خيلي از مشكلات روحي شايع شده متاسفانه روانپزشكها هم يا وقت كافي نميزارن يا پول زيادي ميگرند و در كل هم به دنبال ريشه يابي يا روانكاوي بيمار نيستن تا بتونند از ريشه اون مشكل را حل كنند فوري دارويي مينويسند كه دار هم درمان كننده روح و روان نيست ... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ در مورد برنامه ریزی:مسئله خیلی حجیم شد از همون حسادت که گفتین: ریشه یابی مهمه. مثلا دوستمون کنکور دکترا قبول شد ما نه و بقیه ماجرا... در مورد یوگا: حالا تمرینات ریلکسیشن که فراوانه تو نت راه ساده تر به نظرم اگه فرد تشخیص داد که مشکل عدم تمرکزش فیزیولوژیک(ترشح کم یا زیاد یه ماده در مغز) هست روانپزشک و مصرف قرص... بزرگترین خیانت به یه نفر به نظرم اینه که اونو به سمت قرص و دکتر سوق بدی 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ بزرگترین خیانت به یه نفر به نظرم اینه که اونو به سمت قرص و دکتر سوق بدی متوجه نشدم منظورتون روانشناس روانپزشک دکتر اعصاب و روان بود یا کل دکترا و قرص ها رو گفتین؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ متوجه نشدم منظورتون روانشناس روانپزشک دکتر اعصاب و روان بود یا کل دکترا و قرص ها رو گفتین؟ کلا گفتم میدونی این دکترا و این قرص ها چه خونه هایی رو به عزا نشوندن و چه سرمایه ها رو برباد دادن 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ کلا گفتم میدونی این دکترا و این قرص ها چه خونه هایی رو به عزا نشوندن و چه سرمایه ها رو برباد دادن یه خورده داریم از موضوع تاپیک.... یعنی کسی که مثلا زخم معده داره نباید بره دکتر و قرص مصرف کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده