رفتن به مطلب

رضا رشيدپور: برنامه «هفت» دروغ‌پراکنی نکند، ما هم رادیو فردا نیستیم

ارسال های توصیه شده

رضا رشيد پور مجري با سابقه و آشناي صدا و سيما كه چند مدتي است به دليل ممنوعيت فعاليت در رسانه ملي مشغول به كار با شبكه ماهواره اي ايرانيان گرديده است ، پنج شنبه گذشته در برنامه خود "شب بخير" در مورد شايعه پراكني برنامه 7 در مورد لغو شدن مجوز اين شبكه در ايران چند نكته اي را متذكر شد.

articles_1088.jpg

رضا رشیدپور درباره آینده این شبکه تازه تاسیس گفت: آینده را خدا می‌داند اما دو حالت وجود دارد، یکی آنکه دفتر نمایندگی ما در تهران با قدرت به کار خود ادامه می‌دهد و ما سرافراز خواهیم شد اگر تصاویر واقعی از ایران پخش بکنیم، یا اینکه کفه ترازو به نفع منتقدین می‌چربد و تلقی‌های دیگری که من خیلی نامحتمل می‌دانم اتفاق خواهد افتاد.

چون آن‌ها می‌گویند شما شبکه خصوصی هستید و ما می‌گوییم مگر بر اساس قوانین می‌شود شبکه خصوصی در ایران تاسیس کرد؟ ما مثل زد دی اف، فوکس، الجزیره و خیلی شبکه‌های دیگر یک شبکه جهانی هستیم که دفتر رسمی ما هم جای دیگری است، ما در امارات، فرانسه، انگلیس، آمریکا، مالزی هستیم و یک دفتر هم در تهران داریم مثل بقیه شبکه‌ها. به گزارش کافه سینما رشید‌پور در ادامه گفت: اگر قرار باشد مجوز ما را لغو بکنند در این صورت الجزیره هم نمی‌تواند کار بکند چون یک شبکه خارجی است. بنابراین نمی‌شود با یک چوب همه را راند. ما هدف خیر و اصلاح داریم و آرزو می‌کنیم که دوستان کمک بکنند. ما خیلی همگرا هستیم و تلاش می‌کنیم عقیده‌ها و سلایق مختلف را جذب شبکه بکنیم.

رشید‌پور درباره حرف‌های مطرح شده در برنامه هفته گذشته «هفت» چنین گفت: در هفته‌ای که گذشت فریدون جیرانی در برنامه هفت ندانسته یک کاری کرد که ما باید کلی بیلبورد می‌گرفتیم و در شهر تبلیغ می‌کردیم برای شبکه خودمان ولی مفت و مجانی این اتفاق در برنامه هفت افتاد و از این بابت دست بوس ایشان هستیم و همین اتفاق باعث شد که روزنامه‌های مختلفی به شبکه ما بپردازند.

رشیدپور در قسمت دیگری از برنامه به یک کامنت پاسخ داد، در این کامنت آمده بود که «ایشان که همین چند هفته پیش در پی رفتن فرشید منافی به رادیو فردا دم از ماندن در مام میهن و خدمت به ایران می‌زد...». در جواب گفت: من به انتخاب فرشید منافی احترام می‌گذارم، یک بار دیگر می‌گویم که فرشید انتخابش به خودش مربوط است. من نه از ایران رفته‌ام و نه جایی رفتم که حرفش از جنس فرهنگ ایرانی نباشد. من تشخیص دادم که شبکه ایرانیان فعلا در چارچوب فرهنگ ایران کار می‌کند و فضای امیدوار کننده و مثبت اندیش دارد و تا زمانی که این خصوصیات در شبکه ایرانیان است من در اینجا کار خواهم کرد. اگر احساس کنم روزی دارد می‌شود شبیه رادیو فردا حتما از این شبکه خواهم رفت.

رشیدپور در بخش دیگر برنامه درباره صحبتهای مطرح شده در برنامه هفت درباره لغو مجوز اینگونه پاسخ داد: همانطور که دو سه روز پیش در روزنامه‌ها هم منعکس شد اخبار مربوط به لغو مجوز شبکه‌های خارجی در ایران صحت ندارد و آقای آقاجری مدیر کل رسانه‌های خارجی وزارت ارشاد با یک لحن بسیار خاص و زیبایی این خبر را که از سوی برنامه هفت منتشر شده بود را تکذیب کردند و این نشان داد که بی‌پایه و اساس حرف زدن و دروغ‌پردازی کردن با هر نیتی که باشد حتما به ضرر بخش‌های مهمی از جامعه فرهنگی کشور خواهد بود.

ضمن اینکه مجددا به دلیل احترامی که به جهت کسوت به رفقای خودمان در برنامه هفت قائلیم اما مجددا خواهش می‌کنیم که در برنامه فردا شب خود تلاش بکنند که این مطلب را اصلاح بکنند یا حداقل توضیح دهند که منبع کجاست و دیگر از این کار‌ها نکنند چون بهتر است با هم رقابت سالم بکنیم تا از این دروغ پراکنی‌ها. دروغ پراکنی در رسانه کار بدی است.

منبع: كافه سينما

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...