hamidbala 2844 ارسال شده در 17 آذر، 2011 سلام به ساخت و تولید های گرام!:texc5lhcbtrocnmvtp8 یک سوال داشتم! به نظر شما بهترین تخصص رشته ساخت و تولید تو ایران چی می تونه باشه؟! طراحی نرم افزار قالبسازی ریخته گری جوشکاری برنامه نویسی cnc تعمیر و نصب ماشین کاری و . . . . ممنون میشم نظرتون رو بگید!!!!!!!!!!! 10
!Ell 4695 ارسال شده در 17 آذر، 2011 سلام به ساخت و تولید های گرام!:texc5lhcbtrocnmvtp8 یک سوال داشتم! به نظر شما بهترین تخصص رشته ساخت و تولید تو ایران چی می تونه باشه؟! طراحی نرم افزار قالبسازی ریخته گری جوشکاری برنامه نویسی cnc تعمیر و نصب ماشین کاری و . . . . ممنون میشم نظرتون رو بگید!!!!!!!!!!! تو ایران به نظر من (قالب سازی) تخصصیه که رو بورسه!:girl_yes2: 6
hamidbala 2844 سازنده ارسال شده در 18 آذر، 2011 دوستان عزیز هر گرایشش تخصص لازم رو داشته باشی رو بورسه . مثلا! 1
b-d 2059 ارسال شده در 18 آذر، 2011 مثلا! اگر ماشین ابزاری ..روش تولید مخصوص و نانو کار کن اگر نقشه کشی رو نقشه کشی مسلط شو و تحلیل هم کار کن اگر قالبسازی رو قالبسازی دقیق کار کن اگر به هیچ کدوم علاقه نداری رو هیدرولیک و پنوماتیک و plc کار کن دوست داری رو رباتبک کار کن .. اینا همش از دروس تخصصی ساخت و تولید هستند 5
!Ell 4695 ارسال شده در 18 آذر، 2011 دوستان عزیز هر گرایشش تخصص لازم رو داشته باشی رو بورسه . ولی در حال حاضر قالبسازی حرف اول میزنه مهندس! 2
b-d 2059 ارسال شده در 18 آذر، 2011 ولی در حال حاضر قالبسازی حرف اول میزنه مهندس! قالبسازی بلی خوبه ولی متاسفانه در ایران قالبسازی بیشتر تجربی کار میشه تا مهندسی چون اکثر دانشگا هها امکانات قالبسازی رو ندارند ..قالبسازی در پلاستیک و مواد شیمیایی و مواد حساس یکی از کاربردهای به روز صنعت هست ولی در ایران بیشتر وارداتی هستش .. اما باید عرض کنمشما ایران تعداد خیلی کم انگشت شمار استاد واقعی قالبساز در دانشگاه ها پیدا می کنید خیلی کم هستند همشون در صنعت برای خودشون مشغولند 6
!Ell 4695 ارسال شده در 18 آذر، 2011 قالبسازی بلی خوبه ولی متاسفانه در ایران قالبسازی بیشتر تجربی کار میشه تا مهندسی چون اکثر دانشگا هها امکانات قالبسازی رو ندارند ..قالبسازی در پلاستیک و مواد شیمیایی و مواد حساس یکی از کاربردهای به روز صنعت هست ولی در ایران بیشتر وارداتی هستش ..اما باید عرض کنمشما ایران تعداد خیلی کم انگشت شمار استاد واقعی قالبساز در دانشگاه ها پیدا می کنید خیلی کم هستند همشون در صنعت برای خودشون مشغولند بله بله!:girl_yes2: 2
S.F 24933 ارسال شده در 19 آذر، 2011 ساخت و تولید..... ب دریایی گرفتارم ک موجش عالمی داره . ب نظرم، هر تخصصی رو ک بهش علاقه داری و باعث می شه هر روز صب با نشاط و انگیزه ( به خاطر انجام اون کار پاشی رو انتخاب کن ) در حد لیسانس اصلا نمی خواد نگران مسایل تئوری ش باشی. برو تو کارش، چون زمینه هاش هست. راه می یوفتی. خوب ممکنه زیادی ایده الیسم ب نظر بیاد اما، واقعیت همینه بعد از چند ماه(که هر کاری داشته باشی برات جالبه ) دیگه روزمرگی می یاد سراغت و بعدش ..... اگه می خوای همیشه مخت جوون بمونه . همیشه باید دنبال یادگیری باشی. پس باید دنبال کاری بری ک بهش علاقه داشته تا بتونی بعد اون چند ماه ک اطلاعات محیط کاری جدید تو رو اشباع کرد؛ خودت دنبالش بیفته و اطلاعات بیشتر و جدید تر از اون کار پیدا کنی. مسلما کسی هم ک ب روز باشه، موفق تر ه . شاد و سلامت باشی. 7
hamidbala 2844 سازنده ارسال شده در 19 آذر، 2011 عجب تشکر دوستان قبول دارم کاری که بری توش راه می افتی!@ اما می خواستم بدونم که کدوم تخصص بیشتر رو بورسه! مثل قالبسازی که رفیقمون اشاره کردند! بازم ممنون!:icon_pf (34): 3
soheiiil 24254 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 نیاز امروز بیشتر رو تزریق پلاستیک(البته قالبش) و طراحی سیتم های هیدرولیک نیوماتیکه ولی باز بنا به جمله معروف" حتی اگر در راه درست هم آهسته قدم بردارید شما را له میکنند" مهم تخصص لازمه در هر زمینه ای که باشه:texc5lhcbtrocnmvtp8 2
رضا شیرزاد 22 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 باسلام خدمت همه دوستان ساخت و تولیدی!! من هم یه مدت تو انتخاب یه گرایش خوب از بین گرایش های رشته ساخت مونده بودم... کلی تحقیق کردم... رشته کاردانی خودم نقشه کشی بود،و خیلی هم بهش علاقه دارم برا همون کارشناسی هم به همین رشته رفتم... ولی سمت علاقه ام رفتم و نه داده هایی که از تحقیق در مورد گرایش ها بدست آوردم اساتید میگفتن ماشی ابزار تو ایران از همه کاربردی تره و اکثرا این گرایش رو معرفی میکردن... از کسایی هم که تو مقطع ارشد میخوندن پرسیدم اونا رشته خودشونو بهتر میدونستن به نظر من تو هر رشته ای باشی میتونی موفق باشی اگر تلاش و علاقه ات همسو باشند!! 4
amin 202 مهمان ارسال شده در 4 بهمن، 2011 نیاز امروز بیشتر رو تزریق پلاستیک(البته قالبش) و طراحی سیتم های هیدرولیک نیوماتیکهولی باز بنا به جمله معروف" حتی اگر در راه درست هم آهسته قدم بردارید شما را له میکنند" مهم تخصص لازمه در هر زمینه ای که باشه:texc5lhcbtrocnmvtp8 نیاز هر تولیدی تو ایران (از اون بزرگاش بگیر تا این کوچول موچولو هاش) شخصیست آچار فرانسه که از ایرادات دستگاه تراش گرفته تا پیچیده ترین تحلیل های حرارتی سر در بیاره! :icon_pf (34): هیچ ربطی هم به رشته ی تحصیلیتون نداره...
soheiiil 24254 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 نیاز هر تولیدی تو ایران (از اون بزرگاش بگیر تا این کوچول موچولو هاش) شخصیست آچار فرانسه که از ایرادات دستگاه تراش گرفته تا پیچیده ترین تحلیل های حرارتی سر در بیاره! :icon_pf (34): هیچ ربطی هم به رشته ی تحصیلیتون نداره... همین باوره که تو نمایشگاه خودرو مهندس ایدم به ما گفت "خیلی عذر میخوام ولی ساخت تولید تو ایران حمال با سواده"....دانسته های ما به وسعت اقیانوس ولی به عمق یک سانتی متره....با این روند به جایی نمیرسیم نه عزیز دلم تو کل ایران الان مهندس طراح سیستم های هیدرولیکی انگشت شماره و در نتیجه تعمیرکار این سیستم ها رو نداریم تخصص باید عمیق باشه و اکثر مصاحبه هایی رو که دیدم همگی شاخص ببودن در زمینه خاصی رو مد نظر دارن نه آچار فرانسه بود رو:texc5lhcbtrocnmvtp8 4
alimec 23105 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 آقا بهترین گرایش ساخت اونیه که لازم باشه متخصص ساخت حتما با مهندس سیالات همکاری کنه 2
masoud_eng 14 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 دوستان عزیز این زمینه هایی که مطرح کردین مربوط به دوستان کاردانی ساخت و تولید میشه نه کارشناسی مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید. واین دوتا حتی اگه کاردانی به کارشناسی هم خونده باشه خیلی فرق میکنن و این زمینه ها نه در کارشناسی پیوسته مکانیک هست نه در زمینه های تخصصی کارشناسی ارشد. 4
shayan1989 523 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 من با سهیل عزیز بیشتر موافقم تو ایران هیچ کار تخصصی در مهندسی مکانیک به خصوص ساخت و تولید انجام نمی شه ولی از شما تخصص می خوان حالا انیکه تخصص رو از کجا بیاریم خودش یک سوال بزرگه ؟ از دانشگاه که نمی شه !!! ولی تخصص در زمینه های مثل قالب سازی ، تحلیلی حرارتی قالب و کشش مفتول ، هیدرولیک و پنوماتیک .... اگر تخصص کافی با خیلی در امد خوبی داره ولی به نظر من علاقه مهمترین عامله ، اگر علاقه نباشه در هیچ رشته ایی به جایی که مد نظرت هست نمی رسی 4
sashamis 11 ارسال شده در 26 شهریور، 2012 باسلام واقعا قالبسازي عجب گرايش پركاربردي است ولي حيف كه توايران قدرش رو نميدونن من كه عاشق اين گرايش هستم. 1
mehdi.eng 10 ارسال شده در 11 آبان، 2012 ساخت و تولید..... ب دریایی گرفتارم ک موجش عالمی داره . ب نظرم، هر تخصصی رو ک بهش علاقه داری و باعث می شه هر روز صب با نشاط و انگیزه ( به خاطر انجام اون کار پاشی رو انتخاب کن ) در حد لیسانس اصلا نمی خواد نگران مسایل تئوری ش باشی. برو تو کارش، چون زمینه هاش هست. راه می یوفتی. خوب ممکنه زیادی ایده الیسم ب نظر بیاد اما، واقعیت همینه بعد از چند ماه(که هر کاری داشته باشی برات جالبه ) دیگه روزمرگی می یاد سراغت و بعدش ..... اگه می خوای همیشه مخت جوون بمونه . همیشه باید دنبال یادگیری باشی. پس باید دنبال کاری بری ک بهش علاقه داشته تا بتونی بعد اون چند ماه ک اطلاعات محیط کاری جدید تو رو اشباع کرد؛ خودت دنبالش بیفته و اطلاعات بیشتر و جدید تر از اون کار پیدا کنی. مسلما کسی هم ک ب روز باشه، موفق تر ه . شاد و سلامت باشی.
ارسالهای توصیه شده