رفتن به مطلب

یه نکته جالب

shaden.

ارسال های توصیه شده

الان این عکس و دیدم یاد خودم افتادم:ws43:

منم هرجا ایینه ای ببینم حتما باید یه نظر توش نگاه کنم

مثلا میخوام برم بیرون اول که تو اتاقم:xbex7jmjnhtbacgrr3x

بعدش تو هال از ایینه پارتیشن :5c6ipag2mnshmsf5ju3

آخرشم تو راهرو آیینه قدی:biggrin:

از خونه میام بیرون سر کوچمون یه شرکتی هستش درش همه آیینه هستش هی به خودم میگم این بار دیگه نه بازم فضولی مگه میزاره :5c6ipag2mnshmsf5ju3

میخوام ببینم شماها هم همینطورید؟:ws38:

wb6vqkgwjsfzi9i3mbo.jpg

• Like 15
لینک به دیدگاه

دلیلش اینه که به خودت اطمینان نداری برای همین خودتو میپایی که همه چی مرتب باشه

شاید هم یه نوع اعتیاده ثا هروئین باشه:ws47:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دلیلش اینه که به خودت اطمینان نداری برای همین خودتو میپایی که همه چی مرتب باشه

شاید هم یه نوع اعتیاده ثا هروئین باشه:ws47:

نچ وحید خان:167:

• Like 1
لینک به دیدگاه

نه تا این حد ولی تقریبا آینه زیاد می بینم البته اگه در دسترس باشه بیرون باشم خیلی کم پیش میاد اینور اونور دنبال آینه بگردم ولی وقتی می خوام از خونه بیام بیرون چند بار به آینه نگاه می کنم

یه دوست دارم شدییییییییییییییییید معتاد آینه ست می بینی آینه درستش گرفته داره را می ره تو خیابون به خودش نیگا می کنه!!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
الان این عکس و دیدم یاد خودم افتادم:ws43:

منم هرجا ایینه ای ببینم حتما باید یه نظر توش نگاه کنم

مثلا میخوام برم بیرون اول که تو اتاقم:xbex7jmjnhtbacgrr3x

بعدش تو هال از ایینه پارتیشن :5c6ipag2mnshmsf5ju3

آخرشم تو راهرو آیینه قدی:biggrin:

از خونه میام بیرون سر کوچمون یه شرکتی هستش درش همه آیینه هستش هی به خودم میگم این بار دیگه نه بازم فضولی مگه میزاره :5c6ipag2mnshmsf5ju3

میخوام ببینم شماها هم همینطورید؟:ws38:

بله خوبه که به خودمون به قیافه مون برسیم/ مثلا وقتی کسی در می زنه قبل از اینکه در رو باز کنیم سر و وضع خودمون رو مرتب کنیم

ولی بهتره جلوی آینه زیاد رو بینی تون زوم نکنید:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

منم مراقب هستم که سر و وضعم به هم نریزه اما زیاد خودمو درگیر آیینه نمی کنم...بیرونم می خوام برم تو دو تا آیینه فقط نگاه می کنم(آیینه اتاقم و آینه پذیرایی :4chsmu1: ) تو خیابونم زیاد دنبال در و پنجره آیینه ای نمی گردم...اگه جلوم بود، یه نظر نگاه می کنم :4chsmu1:

• Like 5
لینک به دیدگاه
نه تا این حد ولی تقریبا آینه زیاد می بینم البته اگه در دسترس باشه بیرون باشم خیلی کم پیش میاد اینور اونور دنبال آینه بگردم ولی وقتی می خوام از خونه بیام بیرون چند بار به آینه نگاه می کنم

یه دوست دارم شدییییییییییییییییید معتاد آینه ست می بینی آینه درستش گرفته داره را می ره تو خیابون به خودش نیگا می کنه!!!!

اتفاقا هیچ وقت ایینه تو کیفم ندارم

اما وقتی میخوام برم بیرون خیلی دقت میکنم:biggrin:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اره...منم اینجوریم! با اینکه من اصن تو کیفم آینه ندارم! ولی تو خونه خیلی حساسم! اول تو اتاق بعد پذیرایی بعد دستشویی!:w58: و هم اینکه تو بیرون وقتی به جایی برسم که نماش آیینه داره، واقعا نمیتونم کنجکاویمو نگه دارم و باید حتما ببینم خودمو! :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اتفاقا هیچ وقت ایینه تو کیفم ندارم

اما وقتی میخوام برم بیرون خیلی دقت میکنم:biggrin:

من دارم ولی اصلا یادم می ره که اینه دارم بیشتر مورد مصرف دوستمه اونم چون کوچیکه هی غر می زنه این چه اینه ایه :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 3
لینک به دیدگاه

من نه اینکه وقتی از خواب بلند میشم مو هام دره برهم و سیخ و سیخو میشه با اب و شونه بازم یه خورده تو دید میزنه از هر فرضتی استفاده میکنم برا مرتب کردنش حتی از دوربین جلو موبایل (دوربین وبکم موبایل ) یا حتی از اینه ماشین ...

اتفاقا خیلی خوبه تئم به تیپش برسه این نشونه شاد بودنه به نظرم :flowerysmile:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تو باشگاه بدن سازی بعصیا بیشتر از اینکه ورزش کنن خودشون رو تو اینه نگاه میکنن یعنی طرف دور روز نیومده میره جلو اینه یک ساعت فیگور میگره !!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

:ws47:چقد ضایعه

من همیشه اینه همراهم هست اما خیلی بهش اعتیاد ندارم.

یه زمانی تو خیابون که راه میرفتم هی روسیریمو درست میکردم.یه بار بابام دیگه شاکی شد گفت دخختر تو تو یه قدم دوبار این روسریتو درست میکنی ....:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

تو مکان های عمومی اصلا آیینه از کیفم در نمیارم خودم را درست کنم.

بیشتر اگر جای خلوتی باشه یا توی خونه.

برای مو هم بیشتر استفاده میکنم،تا زیر این مقنعه مسخره درست باشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...