shaden. 18583 ارسال شده در 17 آذر، 2011 الان این عکس و دیدم یاد خودم افتادم منم هرجا ایینه ای ببینم حتما باید یه نظر توش نگاه کنم مثلا میخوام برم بیرون اول که تو اتاقم:xbex7jmjnhtbacgrr3x بعدش تو هال از ایینه پارتیشن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخرشم تو راهرو آیینه قدی:biggrin: از خونه میام بیرون سر کوچمون یه شرکتی هستش درش همه آیینه هستش هی به خودم میگم این بار دیگه نه بازم فضولی مگه میزاره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 میخوام ببینم شماها هم همینطورید؟ 15
Avenger 19333 ارسال شده در 17 آذر، 2011 دلیلش اینه که به خودت اطمینان نداری برای همین خودتو میپایی که همه چی مرتب باشه شاید هم یه نوع اعتیاده ثا هروئین باشه 4
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 17 آذر، 2011 دلیلش اینه که به خودت اطمینان نداری برای همین خودتو میپایی که همه چی مرتب باشه شاید هم یه نوع اعتیاده ثا هروئین باشه نچ وحید خان:167: 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 17 آذر، 2011 نه تا این حد ولی تقریبا آینه زیاد می بینم البته اگه در دسترس باشه بیرون باشم خیلی کم پیش میاد اینور اونور دنبال آینه بگردم ولی وقتی می خوام از خونه بیام بیرون چند بار به آینه نگاه می کنم یه دوست دارم شدییییییییییییییییید معتاد آینه ست می بینی آینه درستش گرفته داره را می ره تو خیابون به خودش نیگا می کنه!!!! 5
alimec 23102 ارسال شده در 17 آذر، 2011 الان این عکس و دیدم یاد خودم افتادممنم هرجا ایینه ای ببینم حتما باید یه نظر توش نگاه کنم مثلا میخوام برم بیرون اول که تو اتاقم:xbex7jmjnhtbacgrr3x بعدش تو هال از ایینه پارتیشن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخرشم تو راهرو آیینه قدی:biggrin: از خونه میام بیرون سر کوچمون یه شرکتی هستش درش همه آیینه هستش هی به خودم میگم این بار دیگه نه بازم فضولی مگه میزاره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 میخوام ببینم شماها هم همینطورید؟ بله خوبه که به خودمون به قیافه مون برسیم/ مثلا وقتی کسی در می زنه قبل از اینکه در رو باز کنیم سر و وضع خودمون رو مرتب کنیم ولی بهتره جلوی آینه زیاد رو بینی تون زوم نکنید 2
سـارا 20071 ارسال شده در 17 آذر، 2011 منم مراقب هستم که سر و وضعم به هم نریزه اما زیاد خودمو درگیر آیینه نمی کنم...بیرونم می خوام برم تو دو تا آیینه فقط نگاه می کنم(آیینه اتاقم و آینه پذیرایی :4chsmu1: ) تو خیابونم زیاد دنبال در و پنجره آیینه ای نمی گردم...اگه جلوم بود، یه نظر نگاه می کنم :4chsmu1: 5
DCBA 8191 ارسال شده در 17 آذر، 2011 من معمولا تو کیفم اینه هست ولی بیشتر دوستام ازش استفاده میکنن تا خودم! یادم میره تو اینه خودمو ببینم! :JC_thinking: 7
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 17 آذر، 2011 نه تا این حد ولی تقریبا آینه زیاد می بینم البته اگه در دسترس باشه بیرون باشم خیلی کم پیش میاد اینور اونور دنبال آینه بگردم ولی وقتی می خوام از خونه بیام بیرون چند بار به آینه نگاه می کنمیه دوست دارم شدییییییییییییییییید معتاد آینه ست می بینی آینه درستش گرفته داره را می ره تو خیابون به خودش نیگا می کنه!!!! اتفاقا هیچ وقت ایینه تو کیفم ندارم اما وقتی میخوام برم بیرون خیلی دقت میکنم:biggrin: 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 17 آذر، 2011 اره...منم اینجوریم! با اینکه من اصن تو کیفم آینه ندارم! ولی تو خونه خیلی حساسم! اول تو اتاق بعد پذیرایی بعد دستشویی! و هم اینکه تو بیرون وقتی به جایی برسم که نماش آیینه داره، واقعا نمیتونم کنجکاویمو نگه دارم و باید حتما ببینم خودمو! 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 17 آذر، 2011 اتفاقا هیچ وقت ایینه تو کیفم ندارماما وقتی میخوام برم بیرون خیلی دقت میکنم:biggrin: من دارم ولی اصلا یادم می ره که اینه دارم بیشتر مورد مصرف دوستمه اونم چون کوچیکه هی غر می زنه این چه اینه ایه :texc5lhcbtrocnmvtp8 3
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 17 آذر، 2011 من نه اینکه وقتی از خواب بلند میشم مو هام دره برهم و سیخ و سیخو میشه با اب و شونه بازم یه خورده تو دید میزنه از هر فرضتی استفاده میکنم برا مرتب کردنش حتی از دوربین جلو موبایل (دوربین وبکم موبایل ) یا حتی از اینه ماشین ... اتفاقا خیلی خوبه تئم به تیپش برسه این نشونه شاد بودنه به نظرم :flowerysmile: 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 17 آذر، 2011 تو باشگاه بدن سازی بعصیا بیشتر از اینکه ورزش کنن خودشون رو تو اینه نگاه میکنن یعنی طرف دور روز نیومده میره جلو اینه یک ساعت فیگور میگره !!! 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 17 آذر، 2011 نه تا این حد ولی تقریبا آینه زیاد می بینم البته اگه در دسترس باشه بیرون باشم خیلی کم پیش میاد اینور اونور دنبال آینه بگردم ولی وقتی می خوام از خونه بیام بیرون چند بار به آینه نگاه می کنمیه دوست دارم شدییییییییییییییییید معتاد آینه ست می بینی آینه درستش گرفته داره را می ره تو خیابون به خودش نیگا می کنه!!!! چقد ضایعه من همیشه اینه همراهم هست اما خیلی بهش اعتیاد ندارم. یه زمانی تو خیابون که راه میرفتم هی روسیریمو درست میکردم.یه بار بابام دیگه شاکی شد گفت دخختر تو تو یه قدم دوبار این روسریتو درست میکنی ....:icon_pf (34): 3
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 17 آذر، 2011 تو مکان های عمومی اصلا آیینه از کیفم در نمیارم خودم را درست کنم. بیشتر اگر جای خلوتی باشه یا توی خونه. برای مو هم بیشتر استفاده میکنم،تا زیر این مقنعه مسخره درست باشه. 4
ارسال های توصیه شده