afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ مواد لازم برای 10 نفر تخممرغ: 6 عدد شكر: سه چهارم فنجان كره ذوب شده: 5 قاشق غذاخوری آرد: یك و یكچهارم فنجان بیكینگپودر: یك دوم قاشق چایخوری خامه: 2 فنجان شكر: یك قاشق غذاخوری توت فرنگی و بلوبری: 4 فنجان روش تهیه : 1. فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. 2. تخممرغها و شكر را آنقدر بزنید تا حالت خامهای بگیرد، كره را اضافه كرده و خوب هم بزنید . آرد و بیكینگپودر را اضافه كرده و آنقدر هم بزنید تا مایه یكدست شود. 3. مایه را درون 2 عدد قالب 25 سانتیمتری بریزید و حدود 25دقیقه آنها را در فر بپزید، سپس بگذارید كنار تا خنك شوند. 4. خامه و شكر را آنقدر هم بزنید تا یكدست شوند. 5. یك عدد از كیكها را روی ظرفی قرار داده و كمی از مخلوط خامه را روی آن پخش كنید. نیمی از توتفرنگیها را روی این خامه قرار دهید و لایه دوم كیك را روی آن قرار دهید. بقیه خامه را روی كیك بمالید و باقیمانده توتفرنگیها را روی آن اضافه كنید. 6. كیك را یك ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو كنید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .