رفتن به مطلب

آموزش كیك خامه و توت‌ فرنگی


ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای 10 نفر

 

  • تخم‌مرغ: 6 عدد

 

  • شكر: سه چهارم فنجان

 

  • كره ذوب شده: 5 قاشق غذاخوری

 

  • آرد: یك و یك‌چهارم فنجان

 

  • بیكینگ‌پودر: یك دوم قاشق چای‌خوری

 

  • خامه: 2 فنجان

 

  • شكر: یك قاشق غذاخوری

 

  • توت فرنگی و بلوبری: 4 فنجان

روش تهیه :

 

 

1. فر را در دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كنید.

2. تخم‌مرغ‌ها و شكر را آنقدر بزنید تا حالت خامه‌ای بگیرد، كره را اضافه كرده و خوب هم بزنید . آرد و بیكینگ‌پودر را اضافه كرده و آنقدر هم بزنید تا مایه یكدست شود.

3. مایه را درون 2 عدد قالب 25 سانتی‌متری بریزید و حدود 25دقیقه آن‌ها را در فر بپزید، سپس بگذارید كنار تا خنك شوند.

4. خامه و شكر را آنقدر هم بزنید تا یكدست شوند.

5. یك عدد از كیك‌ها را روی ظرفی قرار داده و كمی از مخلوط خامه را روی آن پخش كنید. نیمی از توت‌فرنگی‌ها را روی این خامه قرار دهید و لایه دوم كیك را روی آن قرار دهید. بقیه خامه را روی كیك بمالید و باقی‌مانده توت‌فرنگی‌ها را روی آن اضافه كنید.

6. كیك را یك ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو كنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...