رفتن به مطلب

دانشگاه های ما چه فرقی با اونا میکنه؟

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

حرفای دوستانو کم وبیش قبول دارم

من خودم جزوه ی یکی از استادای مکانیک سیالات و انتقال حرارت دیدم که مال مهر 69 بود

یعنی سالی که من متولد شدم.

من که دیدم اینجوری شدم:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

خوب اینجوری یه مهندس up to date نمیشه وارد صنعت کرد.

واینکه درسای ما فقط به صورت تئوری درس داده میشن

ما از یکی از استادامون خواهش کردیم که ما رو بازدید ببره گفت هیچ کدام از کارخانه ها قبول نمیکنن چون ممکنه شما فرمولاسیون اونا رو یاد بگیرین و براشون رقیب شین.:1238:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 41
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بازم سلام:jc_thinking:

خوبین؟

تو کشور های پیشرفته یه تحصیل کرده با مدرک فوق دیپلم میتونه یه شرکت رو زیر و رو کنه

اما فوق لیسانس کشور ما هم وقتی میره تو یه شرکت .. انگار که ( خیلی خیلی معذرت میخوام ) یه په په ست!

گیریم که مشکل بی کاری هم حل شد و همه رفتن سر کار .. اما واقعا چند درصد میتونن خودشون رو برسونن و کاربلد بشن و مشکلات مملکت رو حل کنن

الان آموزش در کشور ما شده یه کار تجربی ... یعنی یه آدم هیچی بلد میره سر کار و کم کم با چم و خم کارا آشنا میشه و در نهایت میشه یا آدم با تجربه ... اما ممکنه خیلی از تجربه هایی که بدست آورده کاملا نادرست باشه و توهم تجربه داشته باشه

نهایتش این میشه که جنس های ایرانی میشه جز تمسخر آمیز ترین کالاها!

من تجربه ی تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور رو ندارم .. اما در مورد رشته ی خودم که بررسی کردم و چارچوب درسی رو در چند تا دانشگاه معتبر بررسی کردم .. درسها تقریبا یکی بود

شما میدونید مشکل از کجاست؟!!

------------------------------------------------------------

فقط خواهش میکنم احساسی نظر ندید .. :icon_gol:

مدرک فوق دیپلم توی خارج میشه مدرک کالج که نمیتونه توی شرکتی که به قول شما اون رو زیر و رو کنه استخدام شه......... برای اون کار نیاز به مدرک لیسانس دانشگاه و یا بالاتر دارن............

من به نظرم مشکل تحصیلات بخشی از مشکلاته توی خارج هم با اینکه در دانشگاه یاد میگیرن ولی اصل یادگیری توی محل کار انجام میشه و انقدر متقاضی برای کاری که میکنی و جدیت از طرف مدیر و بقیه همکارها هست که تو هم تشویق به یاد گیری میشی و در حین کار یاد میگیری...........

اگر در مملکت هم مشکلی باشه فکر نکنم با تحصیلات همانند خارج حل بشه.............. درست مثله شرکت که "مدیریت" در حل مشکلات مهم هستند و کارمندان فقط مهره ها هستند............

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...