Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ به گفته جناب شيخ اينجانب بهاره گل نيز اعلام آمادگي مي نماييم.:girl_angel: اما تو رو چون هركي دوست دارين زياد داغ نباشه من تحمل ندارم:ws44: البته اگه نوبتم شد بهتون مي گم چند مرده حلاجم:spiteful: فعلا 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ با درود! :icon_pf (44):منم اعلام آمادگی میکنم. :yes: معصومه وفایی دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری. کاش زودی نوبت من بشه ببینم چطوریه؟ :JC_thinking: به گفته جناب شيخ اينجانب بهاره گل نيز اعلام آمادگي مي نماييم.:girl_angel:اما تو رو چون هركي دوست دارين زياد داغ نباشه من تحمل ندارم:ws44: البته اگه نوبتم شد بهتون مي گم چند مرده حلاجم:spiteful: فعلا جفتی رفتین تو نوبت :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ جفتی رفتین تو نوبت :gnugghender: مرسي داداش مهدي اما حالا كو تا نوبت ما بشه ما يه چرت خوابيديم:bigbed::bigbed: 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ salam, esme manam bezarid 2 list. faghat omidvaram on 7roz k nobate mane, dastresi be net dashte basham, age naram safar. rasti mishe nobate sandali dagho ja be ja kard ba nafare badi? 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ عزیزم مئول اینجا دیگه نیستو فک کنم این تاپیک دیگه خوابیده خب دلیل نمیشه بخوابه salam, esme manam bezarid 2 list. faghat omidvaram on 7roz k nobate mane, dastresi be net dashte basham, age naram safar. rasti mishe nobate sandali dagho ja be ja kard ba nafare badi? سلام منم میخوام شرکت کنم پست دوم ویرایش شد و اسمتون اضافه شد به لیست به نفرات قبلی پیغام میدیم، اگه نبودن، واسه شما رو شروع می کنیم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ خب ایشالا هفته بعد تاپیک صندلی داغ s_solhjou زده میشه :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ خب ایشالا هفته بعد تاپیک صندلی داغ s_solhjou زده میشه :gnugghender: من چیکاره بیدم؟!!!!! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
urbanistica 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ درود فراوان بر تمامی شهرسازان عزیز خب این تاپیک به ثبت نام شهرسازای عزیز برای ش... اگه الان اسم بنویسیم نوبتمون حدودا کی میشه؟ ممنون 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ خبب بعد مدتها میخوایم دوباره صندلی داغ شهرسازی رو شروع کنیم :gnugghender: کی اولین نفر داوطلب میشه؟ 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ خبب بعد مدتها میخوایم دوباره صندلی داغ شهرسازی رو شروع کنیم :gnugghender: کی اولین نفر داوطلب میشه؟ میشه اول خودتون بشینید مهندس؟ 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ خبب بعد مدتها میخوایم دوباره صندلی داغ شهرسازی رو شروع کنیم :gnugghender: کی اولین نفر داوطلب میشه؟ هاااااااااا کومار خیلی دوست داره رو صندلی بشینه. 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ هاااااااااا کومار خیلی دوست داره رو صندلی بشینه. عمرا میخوای ناصر رو به جونم بندازی؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ عمرامیخوای ناصر رو به جونم بندازی؟ یادش بخیر 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ عمرامیخوای ناصر رو به جونم بندازی؟ عمران نه دیگه رشته ت شهرسازیه نـــــــــــا نـــــــــــــا 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ میشه اول خودتون بشینید مهندس؟ هاااااااااا کومار خیلی دوست داره رو صندلی بشینه. هم من هم کومار قبلاً نشستیم. اولویت با بچه هاییه که هنوز نشستن و اعضای جدید تالار 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ هم من هم کومار قبلاً نشستیم.اولویت با بچه هاییه که هنوز نشستن و اعضای جدید تالار اگه هیشکی نبود،خودتون بشینید که بقیه هم تشویق بشن 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ هم من هم کومار قبلاً نشستیم.اولویت با بچه هاییه که هنوز نشستن و اعضای جدید تالار من که ندیدم. کومار خیلییییییییییییییی مشتاقه.من دلم نمیاد تو ذوقش بزنم. میترسم آه ش منو بگیره 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ من که ندیدم. کومار خیلییییییییییییییی مشتاقه.من دلم نمیاد تو ذوقش بزنم. میترسم آه ش منو بگیره 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده