SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ درود فراوان بر تمامی شهرسازان عزیز خب این تاپیک به ثبت نام شهرسازای عزیز برای شرکت در صندلی داغ شهرسازی هستش. شهرسازای گل که دوست دارن روی صندلی داغ بشینن بیان و اینجا ثبت نام بکنن. نکات زیر لازم به توضیح است: 1. نوبت هر فرد بر اساس ترتیب ثبت نام صورت گرفته انجام میشه. 2. مدت هر صندلی داغ 7 روز هستش که در پست اول هر صندلی داغ تاریخ شروع و پایان اعلام میشه. بعد از چند روز استراحت صندلی داغ بعدی شروع میشود. 3. بعد از اتمام مدت تاپیک صندلی داغ فرد بسته میشه و درصورت تمایل فرد بعد از 6 ماه امکان باز شدن تاپیک باز برای 7 روز هستش. 4. از تمامی دوستانی که سوالمیکنن در تاپیکهای صندلی داغ درخواست میکنم که سوالاتشون مربوط به شهرسازی باشه 5. از تمامی دوتان عزیز خواش مندم که از اسپم کردن و منحرف کردن تاپیکهای صندلی داغ خودداری کنن.(اسپمها سریعا پاک میشود) از تمامی عزیزان خواهش میکنم توی این تاپیک فقط ثبت نام کنند و از اسپم کردن جدا خودداری کنن. پیشاپیش از بذل توجه همه عزیزان سپاس فراوان. یا حق 23 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ افراد ثبت نام کرده : (توجه : رنگ آبی صندلی داغش برگذار شده یا درحال برگذاری است. رنگ سبز منتظر برگذاری صندلی داغ ) hamid_hisystem SH E I KH Artiiist jozef hodaa omid vakili s_solhjou Sajjad Izadi (نوبتش رسید نبود بعدا که اومد برگذار میکنیم) hamid_shahrsaz Urbanist amirzahedi (نوبتش رسید نبود بعدا که اومد برگذار میکنیم) bpcom niloo.rad معصومه (و) Bahareh.S Saba h khiyal21 urbanistica 10 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ کی دوست داره ثبت نام کنه آخه؟:banel_smiley_52: قرعه کشی کنید بهتره:girl_blush2::ydm47612zsesgift969 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ کی دوست داره ثبت نام کنه آخه؟:banel_smiley_52: قرعه کشی کنید بهتره:girl_blush2::ydm47612zsesgift969 بهتر با تمایل خود افراد باشه مشارکت بهتری داشته باشن. اسمت رو بنویسم؟ 5 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ بهتر با تمایل خود افراد باشه مشارکت بهتری داشته باشن. اسمت رو بنویسم؟ :banel_smiley_52: نه من یکی دو ماه دیگه اعلام امادگی می کنم.:mpr: 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ تا کنون صندلی داغ برای این افراد برگزار شده : hodaa hamid_hisystem jozef Artiiist SH E I KH بقیه بیان ثبت نام کنن تا به ترتیب بشونیمتون روی صندلی. :gnugghender: تازه واردین عزیز ارخعیت دارن به بقیه. نذارین آستینامو بزنم بالا و ... 7 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ آقا من رو بزارین رو صندلی ، ببینم دلتون خنک میشه:biggrin: 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ آقا من رو بزارین رو صندلی ، ببینم دلتون خنک میشه:biggrin: به به جیگرتو :80x7izu87acutttcy9t ببینین کی اینجاست :gnugghender: حله دادا امید شدی نفر اول :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y صندلی داغ مینا که تموم شد جند روز استراحت میریم بعدش میشونمت رو صندلی :(87): 6 لینک به دیدگاه
Sajjad Izadi 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ بنده هم آمادگی خودم اعلام می کنم. 9 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ بنده هم آمادگی خودم اعلام می کنم. به به :80x7izu87acutttcy9t سلام سجاد جان:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y بسیار موجب افتخار و مسرت است. اسمتون توی لیست اضافه میشه. قبل از زدن تاپیک صندلی داغتون بهتون خبر میدم. چون باید مدتی که تاپیکتون باز هست در سایت حضور فعال داشته باشین تا به سوال همه دوستان به خوبی پاسخگو باشین. بهتون توصیه میکنم برای آشنایی بیشتر با روند صندلیداغ چنتا از تاپیکای صندلی داغ شهرسازی رو که توی همین زیرتالار هست ببینید. یـــــِسک!!! شهرسازو مرمت نداریم که! :persiana__hahaha: شبنم نصف شبی رفتی رو مخ من؟ 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):منم بنویسید دیگه چیکار کنم 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):منم بنویسید دیگه چیکار کنم به به :gnugghender: همکار خودمم باس بسوزونم :hapydancsmil: خودم تاپیکتو میزنم شدی نفر چهارم :(87): 7 لینک به دیدگاه
amirzahedi 956 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ منم علام آمادگی میکنم:icon_pf (19): 8 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ منم علام آمادگی میکنم:icon_pf (19): به به امیر خان :ws45: رفتی تو نوبت :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ من فعلا اعلام آمادگی نمیکنم دوست ندارم بسوزم خوب درد داره آخه :53tnkbetm2eof1u84pj:ws47: 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ من فعلا اعلام آمادگی نمیکنم دوست ندارم بسوزم خوب درد داره آخه :53tnkbetm2eof1u84pj:ws47: به به مهرداد جون رفتی تو نوبت :biggrin: شلوغم نکن که نمیشه کاریش کرد :lol: 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ به بهمهرداد جون رفتی تو نوبت :biggrin: شلوغم نکن که نمیشه کاریش کرد :lol: من میگم نمیخوام شرکت کنم ، تو منو میذاری تو نوبت :icon_pf (34): آخه من از دست تو به کی پناه ببرم شیخ جوووون :vahidrk: نموخواااااام منو بسوزونید رو صندلی :cryingf::biggrin: 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ من میگم نمیخوام شرکت کنم ، تو منو میذاری تو نوبت :icon_pf (34):آخه من از دست تو به کی پناه ببرم شیخ جوووون :vahidrk: نموخواااااام منو بسوزونید رو صندلی :cryingf::biggrin: شلوغ نکن سنی ازت گذشته :icon_pf (34): به بزرگا میتونیم زور میگیم :biggrin: توکه دل شیییییییییر داری :lol: خلاصه رفتی تو نوبت دیگه. بدو برو کف دی اکسید کربن تهیه کن ......... یخم خوبه هااااااااا :lol: 5 لینک به دیدگاه
niloo.rad 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ salam man ham dust daram sherkat konam 7 لینک به دیدگاه
معصومه (و) 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ با درود! :icon_pf (44): منم اعلام آمادگی میکنم. :yes: معصومه وفایی دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری. کاش زودی نوبت من بشه ببینم چطوریه؟ :JC_thinking: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده