shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ دلمان فقط برای جنین ها میسوزد و حق حیات....... ای کاش کسی دلش به حال انسان زنده میسوخت. فاصله از حرف تا عمل و شعار تا حقیقت چقدر........ این بچه ها فقط به خاطر بی خردی پدر و مادر به این روز افتادن،نمیتونی بچه را بزرگ کنی،مگر مجبوری ! دنیا مدینه فاضله نیست هیچ کس به میل خودش به این دنیا نیومده معدودی در رفاه کامل زندگی میکنن که شاید از کمبود های دیگری رنج ببرند قانون بقا همینه اگه همه اینقدر به فکر بودن که کودکی که به دنیا میاد نیازهایی داره الان دنیا نصف جمعیت کنونیش بود پس با قانون طبیعت نمیشه جنگید 8 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ دلمان فقط برای جنین ها میسوزد و حق حیات....... ای کاش کسی دلش به حال انسان زنده میسوخت. فاصله از حرف تا عمل و شعار تا حقیقت چقدر........ این بچه ها فقط به خاطر بی خردی پدر و مادر به این روز افتادن،نمیتونی بچه را بزرگ کنی،مگر مجبوری ! زماني بود كه انسان حتي خانه اي نداشت!!!.. يا ميكشتي يا كشته ميشدي! زندگيت در فرار بود! غذايت بدتر از غذاي بع بعيهاي امروزه بود!.. لباسي براي پوشيدن نداشتي.. هميشه آواره بودي.. و... ولي آيا بهترين راه براي چنين موجودي عدم وجودش بود؟! داش اسي مسائل رو خيلي نپيچون.. من دارم ميگم انسان نبايد تا وقتي كه هم آگاهيش و هم ابزارش رو داره دست به اين كار بزنه.. گيريم شرايط زندگي براي آن طفل رويايي نباشد!.. قرار هم نيست رويايي باشد.. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ آيا بهترين راه براي چنين موجودي عدم وجودش بود؟! داش اسي مسائل رو خيلي نپيچون.. من دارم ميگم انسان نبايد تا وقتي كه هم آگاهيش و هم ابزارش رو داره دست به اين كار بزنه.. گيريم شرايط زندگي براي آن طفل رويايي نباشد!.. قرار هم نيست رويايي نباشد.. اونیکه شما مثال زدی، شرایط برای همه تقریبا یکسان بوده،برای همین مشکلی نبوده اونزمان. اما دنیای امروز اینطوری نیست،امروز دیگه آدم خیلی سخته تنها با تکیه بر خودش از بچگی به جایی برسه،هرچند موارد استثنا هم هست.... اما وقتی نمیتونم خرج بچه را بدم و تو خرج خودم هم موندم،تکلیفم با این جنین 4 ماهه چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ اونیکه شما مثال زدی، شرایط برای همه تقریبا یکسان بوده،برای همین مشکلی نبوده اونزمان. اما دنیای امروز اینطوری نیست،امروز دیگه آدم خیلی سخته تنها با تکیه بر خودش از بچگی به جایی برسه،هرچند موارد استثنا هم هست.... اما وقتی نمیتونم خرج بچه را بدم و تو خرج خودم هم موندم،تکلیفم با این جنین 4 ماهه چیه؟ 1-يعني اين حرف كه "انسان براي رنج نبردن فرزندش بايد اون رو سقط كنه" قابل تعميم به همه زمانها و مكانها نيست؟! ولي قابل تعميم به سومالي هست؟! خب شرايط هم تو سومالي براي مردمش يكسان هست!!! در ضمن ما مگه چند ساله از تو نكبت دراومدويم؟ الا هنوز به 150 سالم نرسيده؟! آيا اگر يك اروپايي آن زمان كه در رفاه نسبي خودش زندگي ميكرد ؛ اگر ميگفت "ايرانيها به خاطر نداشتن رفاه و...بزارند بچه هاشون رو سقط كنن!" تو حرفشو تاييد ميكردي؟! 2-دنياي امروز هم مثل دنياي ديروز هست! قرار نيست همه انسانها با يه آهنگ به رفاه برسن.. من نميدونم دنياي امروز با اين پيشرفت چطور در مقابل دنياي ديروزين بدتر ميدوني؟! تا 100 سال پيش حتي يه سازمان بهزيستي هم براي آدمهاي ناقص نبوده! براي سالمندان هم همينطور! براي افراد مريض بيمارستان نبوده! حتي غذاي كافي نبوده يا... اگه ديروز تو سومالي هزاران نفر مي مردن كسي ككش هم نميگزيد! ولي امروز نه.. 3-من توي اون پست براتون تشريح كردم كه وقتي طرف بعد از اولين دونستن دست رو دست بزاره و بچه رو سقط نكنه و بزاره تا جنين مراحل رشدش رو طي كنه كاري ظالمانه اي كرده.. حالا اينكه كسي اولش شرايط ماديش خوب باشه! بعد بد بشه! و در ماهاي شكل گيري و تكامل جنين دست به اين كار بزنه...؟ من اون رو قبول ندارم و تكليفش مشخصه و بايد بچه رو بزرگ كنه حتي اگه خودش سختي اش بيشتر بشه.. گره ما توي بحث كجاست؟ ميتوني خودت حدث بزني؟! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من توي اون پست براتون تشريح كردم كه وقتي طرف بعد از اولين دونستن دست رو دست بزاره و بچه رو سقط نكنه و بزاره تا جنين مراحل رشدش رو طي كنه كاري ظالمانه اي كرده.. حالا اينكه كسي اولش شرايط ماديش خوب باشه! بعد بد بشه! و در ماهاي شكل گيري و تكامل جنين دست به اين كار بزنه...؟ من اون رو قبول ندارم و تكليفش مشخصه و بايد بچه رو بزرگ كنه حتي اگه خودش سختي اش بيشتر بشه.. گره ما توي بحث كجاست؟ ميتوني خودت حدث بزني؟! گره ما توی بحث اینجاست. ما فرض میکنیم زوجین در هنگامیکه قصد داشتن بچه را دارند، وضعیت معقولی دارند، اما دو ماه پس از بارداری یا بیشتر، طی یک حادثه، تمامی زندگی اینها به باد میره. شوهر معتاد میشه،مادر مجبور به کلفتی تو خونه مردم میشه و....... زندگی اینقدر براشون سخت میشه که حتی قادر نیستن خودشون را نگهدارند،از نظر شما اینجا گر جنین را از بین ببرند،ظلم است، اما از نظر من اینجا اگر بچه به دنیا بیاد ظلم است. خوب شما مرتبا میگین،پس کلا باید بچه را در شرایط سخت بیخیال شد؟ جوابش مثبته،کره زمین امروز به هیچ وجه پتانسیل پذیرایی از اینهمه جمعیت را نداره. در گذشته هم اشتباه میکردن که به هرنحوی میخواستن بچه دار بشن. اینهمه جمعیت و اینهمه بچه که چی شد مثلا؟ طبق آمارهای جهانی کمتر از 3 درصد آدم های روی کره زمین رفاه و آرامش نسبی در زندگی دارند، همین تفکرات قداست جنین و...باعث انفجار جمعیت در هند و چین و....شده. 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ گره ما توی بحث اینجاست.ما فرض میکنیم زوجین در هنگامیکه قصد داشتن بچه را دارند، وضعیت معقولی دارند، اما دو ماه پس از بارداری یا بیشتر، طی یک حادثه، تمامی زندگی اینها به باد میره. شوهر معتاد میشه،مادر مجبور به کلفتی تو خونه مردم میشه و....... زندگی اینقدر براشون سخت میشه که حتی قادر نیستن خودشون را نگهدارند،از نظر شما اینجا گر جنین را از بین ببرند،ظلم است، اما از نظر من اینجا اگر بچه به دنیا بیاد ظلم است. خوب شما مرتبا میگین،پس کلا باید بچه را در شرایط سخت بیخیال شد؟ جوابش مثبته،کره زمین امروز به هیچ وجه پتانسیل پذیرایی از اینهمه جمعیت را نداره. در گذشته هم اشتباه میکردن که به هرنحوی میخواستن بچه دار بشن. اینهمه جمعیت و اینهمه بچه که چی شد مثلا؟ طبق آمارهای جهانی کمتر از 3 درصد آدم های روی کره زمین رفاه و آرامش نسبی در زندگی دارند، همین تفکرات قداست جنین و...باعث انفجار جمعیت در هند و چین و....شده. خیلی وقتا هم وقتی خود بچه بزرگ میشه به پدر و مادر شکایت میکنه که با این وضع چرا منو به دنیا آوردین؟ نمونش سومالی غذا برای خوردن نیست پیش هر مادر 5 تا بچس! 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من سقط جنین انسانی تر از جوونیه که میاد درد رو تجربه میکنه و خودکشی میکنه جدا از لحاظ مالی خیلی ها از نظر اخلاقی هم لیاقت بچه دار شدن رو ندارن اونام اگه بچه دار بشن بهش ظلم کردن 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ گره ما توی بحث اینجاست.ما فرض میکنیم زوجین در هنگامیکه قصد داشتن بچه را دارند، وضعیت معقولی دارند، اما دو ماه پس از بارداری یا بیشتر، طی یک حادثه، تمامی زندگی اینها به باد میره. شوهر معتاد میشه،مادر مجبور به کلفتی تو خونه مردم میشه و....... زندگی اینقدر براشون سخت میشه که حتی قادر نیستن خودشون را نگهدارند،از نظر شما اینجا گر جنین را از بین ببرند،ظلم است، اما از نظر من اینجا اگر بچه به دنیا بیاد ظلم است. خوب شما مرتبا میگین،پس کلا باید بچه را در شرایط سخت بیخیال شد؟ جوابش مثبته،کره زمین امروز به هیچ وجه پتانسیل پذیرایی از اینهمه جمعیت را نداره. در گذشته هم اشتباه میکردن که به هرنحوی میخواستن بچه دار بشن. اینهمه جمعیت و اینهمه بچه که چی شد مثلا؟ طبق آمارهای جهانی کمتر از 3 درصد آدم های روی کره زمین رفاه و آرامش نسبی در زندگی دارند، همین تفکرات قداست جنین و...باعث انفجار جمعیت در هند و چین و....شده. خب شايد چون من با چنين بچه اي كه مثال زدي روبرو بودم ميگم نه.. پسر دايي بنده پسر ناخواسته يه والديني بوده كه حالا بنا به هر دليلي (اعتياد/فقر يا..) توانايي نگه داريشون رو نداشتند.. ولي دايي ام چون بچه دار نميشدند سرپرستي اين بچه رو از همان اوان نوزادي قبول كردن و الان يه پسر زرنگ هست و... يا همسايه خودمون ... وقتي دنياي امروزه اين قابليتها رو داره بچه اي كه توانايي نگه داري ش رو نداريد به سرپرستي خانواده مستعد بده به نظرم كشتن چنين جنيني ظلمه...(شما با اين حرف مخالفيد!؟) باز هم ميگم من دارم طبق شرايط ايران حرف ميزنم.. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ وقتي دنياي امروزه اين قابليتها رو داره بچه اي كه توانايي نگه داري ش رو نداريد به سرپرستي خانواده مستعد بده به نظرم كشتن چنين جنيني ظلمه...(شما با اين حرف مخالفيد!؟) باز هم ميگم من دارم طبق شرايط ايران حرف ميزنم.. ظلم به چه کسیه؟ با توجه به همین شرایط ایران. 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ظلم به چه کسیه؟ با توجه به همین شرایط ایران. ظلم به بچه اي كه فرايند شكل گيري انجام شده...و ديگه نميتونيم اون مث يه جنين تازه به وجود آمده فرض كنيم... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ظلم به بچه اي كه فرايند شكل گيري انجام شده...و ديگه نميتونيم اون مث يه جنين تازه به وجود آمده فرض كنيم... ولی ما داریم درباره بچه در شکم مادر حرف میزنیم،نه بچه ای که دنیا بیاد و بعد از بینش ببریم. ظلم برای کسی تعریف میشه که خودش در دنیای واقعی باشد نه دنیایی درون شکم. 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ولی ما داریم درباره بچه در شکم مادر حرف میزنیم،نه بچه ای که دنیا بیاد و بعد از بینش ببریم. ظلم برای کسی تعریف میشه که خودش در دنیای واقعی باشد نه دنیایی درون شکم. نه اينطور نيست.. اين بچه شكل گيري خودش رو انجام داده..و در دنياي واقعي قرار دارد! حال نه در بيرون شكم مادر..(كه ميتونه زودتر بياد 6 ماهه يا ديرتر..) قرار نيست تا وقتي كه در شكم مادرش هست اون رو يك انسان فرض نكنيم؟!و او رو در دنياي غير واقعي قرار بديم! مثلا من يه مشت بزنم توي شكم زن حامله! و بگم اين كه توي دنياي واقعي نيست! و ديگر برايش فرقي ندارد كه من دارم چه كاري رو انجام ميدهم!... با يك مرده كه بدنش تجزيه شده و ديگر در دنياي واقعي فرق دارد.. 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ با خوندن پست اول نمی دونم چرا ناخودآگاه یاد اون تاپیک وافن افتادم که آیا اجازه تولیدمثل به همه باید داده شود؟ (عنوانش یه همچین چیزی بود) 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ اگر توانایی در نگهداری بچه نداره و میدونه بچه در صورت به دنیا اومدن ممکنه زجر بکشه، بهتره اون نطفه یا جنین کوچک را از بین ببره. در ضمن عزیزانی که میگن ما حق نداریم حیات را از کسی بگیریم. حیات تا وقتی تفکری نباشد معنای خاصی ندارد. اون بچه هم تا وقتی جنین یا نطفه است مثل یک گیاه است، چیزی در مغزش نیست که بهش ظلمی بشه. بهتر از وارد شدن به دنیایی پر از بدبختی است. دلیلی نداره که بخوایم به وجودش بیاریم بعد بکشیمش میشه جلوی به وجود اومدنش رو گرفت اینجوری خیلی بهتره 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ نه اينطور نيست..اين بچه شكل گيري خودش رو انجام داده..و در دنياي واقعي قرار دارد! حال نه در بيرون شكم مادر..(كه ميتونه زودتر بياد 6 ماهه يا ديرتر..) قرار نيست تا وقتي كه در شكم مادرش هست اون رو يك انسان فرض نكنيم؟!و او رو در دنياي غير واقعي قرار بديم! مثلا من يه مشت بزنم توي شكم زن حامله! و بگم اين كه توي دنياي واقعي نيست! و ديگر برايش فرقي ندارد كه من دارم چه كاري رو انجام ميدهم!... با يك مرده كه بدنش تجزيه شده و ديگر در دنياي واقعي فرق دارد.. به هر حال این تفکرات تبدیل شدن جنین به بچه در هر صورت،بدون در نظر گرفتن شرایط مالی و اجتماعی پدر و مادر، سبب بدبختی و نکبت در همه جای دنیا شده. این کودکان بیچاره و گرسنه حاصل همین تفکر هستند. از نظر من وقتی کسی تواناییشو نداره، سقط جنین ظلم نیست،دلیلش هم همین نکبت موجود در دنیا و انفجار جمعیت گرسنگان است. از نظر شما ظلمه،خوب نظرتان محترم. شما از روی عاطفه حرف میزنی و شیرینی،بنده از روی حقیقت حرف میزنم و تلخی. 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من فقط در مواقعی که خود بچه معلولیت داره باهاش موافقم! 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ به هر حال این تفکرات تبدیل شدن جنین به بچه در هر صورت،بدون در نظر گرفتن شرایط مالی و اجتماعی پدر و مادر، سبب بدبختی و نکبت در همه جای دنیا شده. این کودکان بیچاره و گرسنه حاصل همین تفکر هستند. از نظر من وقتی کسی تواناییشو نداره، سقط جنین ظلم نیست،دلیلش هم همین نکبت موجود در دنیا و انفجار جمعیت گرسنگان است. از نظر شما ظلمه،خوب نظرتان محترم. شما از روی عاطفه حرف میزنی و شیرینی،بنده از روی حقیقت حرف میزنم و تلخی. اگه کسی توانایی مالی رو نداره باید عذر میخوام ولی خیلی راحت میتونه جلوگیری کنه از بچه دار شدن نه اینکه به وجودش بیاره بعدم تیکه تیکش کنه. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ اگه کسی توانایی مالی رو نداره باید عذر میخوام ولی خیلی راحت میتونه جلوگیری کنه از بچه دار شدن نه اینکه به وجودش بیاره بعدم تیکه تیکش کنه. اینجا دو بحث دیگر مطرح است : 1- غفلت 2- از بین رفتن توانایی مالی و بر شکست شدن خانواده یا فوت همسر و فقر و تنگدستی مادر تنها بدون هیچ کمک یار پس از بارداری. در این دو مورد چی؟ 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ به هر حال این تفکرات تبدیل شدن جنین به بچه در هر صورت،بدون در نظر گرفتن شرایط مالی و اجتماعی پدر و مادر، سبب بدبختی و نکبت در همه جای دنیا شده. این کودکان بیچاره و گرسنه حاصل همین تفکر هستند. از نظر من وقتی کسی تواناییشو نداره، سقط جنین ظلم نیست،دلیلش هم همین نکبت موجود در دنیا و انفجار جمعیت گرسنگان است. از نظر شما ظلمه،خوب نظرتان محترم. شما از روی عاطفه حرف میزنی و شیرینی،بنده از روی حقیقت حرف میزنم و تلخی. باشه اشكال نداره حال ما از روي عاطفه و شيريني حرف ميزنيم شما از روي تلخي و حقيقت.. بگذريم.. _____ به ارتباطش كاري ندارم ولي به قول يه بزرگوار، آدم خوش بين و بدبين هر دو براي يك جامعه مورد نياز است.. چون يكي هواپيما رو مي سازد و ديگري چتر نجات.. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ باشه اشكال نداره حال ما از روي عاطفه و شيريني حرف ميزنيم شما از روي تلخي و حقيقت..بگذريم.. _____ به ارتباطش كاري ندارم ولي به قول يه بزرگوار، آدم خوش بين و بدبين هر دو براي يك جامعه مورد نياز است.. چون يكي هواپيما رو مي سازد و ديگري چتر نجات.. به هر حال شما وقتی حکمی کلی صادر میکنی،باید قابلیت تعمیم به همه جای دنیا را داشته باشه اگر به انسان به عنوان یک موجود ارزشمند نگاه میکنی. اینکه مثلا میگین من به سومالی کار ندارم یعنی چی؟ اینکه تبدیل شدن جنین به هر نحوی به بچه را بدون در نظر گرفتن شرایط پدر و مادر واجب میدونین و میگین اگر از بین ببره ظلمه، چه دستاوردی برای جهان داشته؟ به غیر از چند مورد استثنا، اکثریت قریب به اتفاق این نوزادان فقیر بی پشتوانه هم سبب زجر خودشون میشن هم جامعه. معمولا باید شرایطی را در نظر گرفت که اکثریت بهبود پیدا کنند. وگرنه ممکنه یک بچه ای پس از دنیا اومدن تو فاضلاب رها بشه، 20 سال دیگه بشه پروفسور . اما از هر 100 کودک رها شده چندتا میشن پروفسور؟ همیشه باید واقعیت را دید هرچند به مذاق ما خوش نیاد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده