Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ جایی خونده بودم عملیات dilatation and curettage در حالتی صورت میگیره که وقتی دستگاه رو به رحم مادر نزدیک میکنن ، جنین بخاطر درد ناشی از اون به خودش میپیچه و به نوعی حالت جیغ زدن و مچاله شدن داره!نمیدونم تا چه حد درسته این قضیه ولی اگه اینطور باشه به نظر من اصلا کار درستی نیست. جنین و جیغ و داد کجا بود تو دو ماه اول؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ جایی خونده بودم عملیات Dilatation and Curettage در حالتی صورت میگیره که وقتی دستگاه رو به رحم مادر نزدیک میکنن ، جنین بخاطر درد ناشی از اون به خودش میپیچه و به نوعی حالت جیغ زدن و مچاله شدن داره!نمیدونم تا چه حد درسته این قضیه ولی اگه اینطور باشه به نظر من اصلا کار درستی نیست. ای بابا،خوب جیغ بزنه،زندگی همینه دیگه.... این موش های بدبخت آزمایشگاهی که هزار جون سرطان و..... را روشون امتحان میکنند هم جیغ میزنند و زجر میکشن. به هر حال مرگ با عزت هزار بار شایسته تر از حیات با ذلت است. من که از زیر 2سالگیم یادم نمیاد،هر بلایی هم سرم میومد نمیفهمیدم. 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ جنین و جیغ و داد کجا بود تو دو ماه اول؟؟؟ حالا که نباید توو دو ماه اول باشه. دیگه فکر کنم از 5-6 ماهگی به بعد واقعا اینطور که میگن باشه. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا،خوب جیغ بزنه،زندگی همینه دیگه.... این موش های بدبخت آزمایشگاهی که هزار جون سرطان و..... را روشون امتحان میکنند هم جیغ میزنند و زجر میکشن. میدونی چرا موش رو برای تست ها انتخاب میکنن؟ من که از زیر 2سالگیم یادم نمیاد،هر بلایی هم سرم میومد نمیفهمیدم. خب اگه در همون دوسالگی یکی بزنه توو گوشت مطمئنا دردت میاد و گریه میکنی :ydm47612zsesgift969 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ حالا که نباید توو دو ماه اول باشه.دیگه فکر کنم از 5-6 ماهگی به بعد واقعا اینطور که میگن باشه. هیشکی بعد از 5- 6 ماه که اینکار رو نمیکنه...مگه اون موقع تازه تشخیص داده بشه که ناقصه یا معلول ذهنی و یا ... که اینجوری همون جیغ بکشه برای چند دقیقه بهتره تا بیاد تو این دنیای مزخرف و همه عمرش بشه جیغ و آه 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ هیشکی بعد از 5- 6 ماه که اینکار رو نمیکنه...مگه اون موقع تازه تشخیص داده بشه که ناقصه یا معلول ذهنی و یا ... که اینجوری همون جیغ بکشه برای چند دقیقه بهتره تا بیاد تو این دنیای مزخرف و همه عمرش بشه جیغ و آه به هر حال از نظر من این کار با آدم کشی فرقی نمیکنه. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ به هر حال از نظر من این کار با آدم کشی فرقی نمیکنه. حتی اگه مطمئن باشی ناقصه یا معلول؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ میدونی چرا موش رو برای تست ها انتخاب میکنن؟ خب اگه در همون دوسالگی یکی بزنه توو گوشت مطمئنا دردت میاد و گریه میکنی :ydm47612zsesgift969 من میخوام ببینم فرق بنده در دوران جنینی با فرق جنین یک موش یا میمون چیه؟ حالا موش را به هر دلیلی انتخاب کنند. 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ تقصير كار كيست؟ به نظرم در وهله اول پدر و مادر خودشون تقصيركار هستند... وقتي كه توانايي داشتن بچه رو ندارند نبايد دست به كاري بزنند كه بعدش پس بزنند.. اگه اشتباه نكنم بچه از دو/سه ماهگي اثرات خودش رو به مادر نشون ميده.. اون موقع كه اول حاملگي هست و حتي خود مادر هم احساسش رو نداره در صورتي كه كار از كار گذشته به نظرم همون موقع سقطش هست ولي اينكه اين جنين رو چندين ماه رو بزاره و روش استخاره بگيره بزارم يا نزارم به نظرم كار درستي نيست و دور از وجدان هست... در كل به نظر من 1-سقط جنين در صورتي كه بچه ناقص باشه الزامي هست و والديني كه اون رو سقط نكنن خيانت بزرگي به بچه ميكنن.. 2-در صورتي كه والدين خواهان بچه نيستن بايد از وسائل پيشگيري استفاده بشه و در صورت اشتباهي بايد سريع دنبال راهكارش بود.. 3-در صورتي كه والدين خواهان بچه نيستن و از وسائل پيشگيري هم استفاده نكنن! و بعد دست رو دست بزارن تا جنين شكل گيري خودش رو انجام بده و والدين بخوان اون رو بكشن! كاري واقعا ظالمانه ميكنند.. حتي در موردي كه بچه در بدترين شرايط زندگي مادي بوجود بياد ، به نظرم كشتنش ظلمه.. قرار نيست همه انسانها در بهترين شرايط مادي به دنيا بيان. 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ تقصير كار كيست؟به نظرم در وهله اول پدر و مادر خودشون تقصيركار هستند... وقتي كه توانايي داشتن بچه رو ندارند نبايد دست به كاري بزنند كه بعدش پس بزنند.. اگه اشتباه نكنم بچه از دو/سه ماهگي اثرات خودش رو به مادر نشون ميده.. اون موقع كه اول حاملگي هست و حتي خود مادر هم احساسش رو نداره در صورتي كه كار از كار گذشته به نظرم همون موقع سقطش هست ولي اينكه اين جنين رو چندين ماه رو بزاره و روش استخاره بگيره بزارم يا نزارم به نظرم كار درستي نيست و دور از وجدان هست... در كل به نظر من 1-سقط جنين در صورتي كه بچه ناقص باشه الزامي هست و والديني كه اون رو سقط نكنن خيانت بزرگي به بچه ميكنن.. 2-در صورتي كه والدين خواهان بچه نيستن بايد از وسائل پيشگيري استفاده بشه و در صورت اشتباهي بايد سريع دنبال راهكارش بود.. 3-در صورتي كه والدين خواهان بچه نيستن و از وسائل پيشگيري هم استفاده نكنن! و بعد دست رو دست بزارن تا جنين شكل گيري خودش رو انجام بده و والدين بخوان اون رو بكشن! كاري واقعا ظالمانه ميكنند.. حتي در موردي كه بچه در بدترين شرايط زندگي مادي بوجود بياد ، به نظرم كشتنش ظلمه.. قرار نيست همه انسانها در بهترين شرايط مادي به دنيا بيان. یعنی کسایی که تو سومالی فرت فرت بچه دار میشن کار اشتباهی نمیکنن؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ حتي در موردي كه بچه در بدترين شرايط زندگي مادي بوجود بياد ، به نظرم كشتنش ظلمه.. قرار نيست همه انسانها در بهترين شرايط مادي به دنيا بيان. ما در شرایط بدبختی نیستیم که نظر بدیم. انصافا کدومیک ظلمه، از بین بردن جنین یا این عکس: مسئول بدبختی این بچه ها در درجه اول اون پدر و مادر ابلهی هستند که نمیفهمند وقتی نمیتونن بچه ای را بزرگ کنند،فقط برای لذت و هوس او را پس میندازن. 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ حتی اگه مطمئن باشی ناقصه یا معلول؟؟ هرچند این یه مورد بخصوصه ولی وقتی رشد جنین از یه حدی گذشت دیگه دلیلی بر کشتنش وجوود نداره. گرچه تشخیص معلول بودن جنین فکر کنم توو همون ماه های اول ممکنه. به هر حال من به شخصه با این کار مخالفم حتی اگه بدونم بچه معلوله . من میخوام ببینم فرق بنده در دوران جنینی با فرق جنین یک موش یا میمون چیه؟حالا موش را به هر دلیلی انتخاب کنند. به هر حال اون جنین یه انسان هست و میتونه در آینده زندگی یه آدم رو داشته باشه. کسی نمیتونه پیش بینی کنه چی به سر اون جنین خواهد اومد. در مورد موش هم فقط سوال پرسیدم. به هر حال مطمئنا یه دلیلی داشته که از موش برای این کار استفاده میکنن. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ به هر حال اون جنین یه انسان هست و میتونه در آینده زندگی یه آدم رو داشته باشه. کسی نمیتونه پیش بینی کنه چی به سر اون جنین خواهد اومد. در مورد موش هم فقط سوال پرسیدم. به هر حال مطمئنا یه دلیلی داشته که از موش برای این کار استفاده میکنن. به هر حال در نظر گرفتن یکسری منطق قبل از تولد بچه خیلی مهمه. همین بلایی که امروز در سومالی و.....هست ناشی از همین احترام به جنین انسان و تولد بچه به هر قیمتی هست و اونها اکثرا مسلمان هم هستند. روی موش هم فکر کنم چون واکنش هایی که بدنش نشون میده خیلی شبیه واکنش هایی هست که بدن انسان نشون میده،دیگه دقیقترش زیست شناس میخواد. 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ به هر حال در نظر گرفتن یکسری منطق قبل از تولد بچه خیلی مهمه.همین بلایی که امروز در سومالی و.....هست ناشی از همین احترام به جنین انسان و تولد بچه به هر قیمتی هست و اونها اکثرا مسلمان هم هستند. روی موش هم فکر کنم چون واکنش هایی که بدنش نشون میده خیلی شبیه واکنش هایی هست که بدن انسان نشون میده،دیگه دقیقترش زیست شناس میخواد. منم با این قضیه موافقم و باید راه های پیشگیری هم وجووود داشته باشه. ولی وقتی کسی راه پیشگیری رو انتخاب نمیکنه و حتما باید نطفه ای شکل بگیره و اون رو از بین ببره ، فکر میکنم کار درستی نباشه. به مردم سومالی باید روش پیشگیری یاد میدادن تا این وضعیت بوجود نیاد. 5 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی کسایی که تو سومالی فرت فرت بچه دار میشن کار اشتباهی نمیکنن؟؟ ما در شرایط بدبختی نیستیم که نظر بدیم. انصافا کدومیک ظلمه، از بین بردن جنین یا این عکس: مسئول بدبختی این بچه ها در درجه اول اون پدر و مادر ابلهی هستند که نمیفهمند وقتی نمیتونن بچه ای را بزرگ کنند،فقط برای لذت و هوس او را پس میندازن. چرا سريع رفتين سراغ سومالي.. طبيعي هست كه من بچه دار شدن در اين جا رو قبول ندارم.. حرف من توي كشور خودمون هست.. اينا هم از لحاظ مادي در فقرن هم از لحاظ سلامتي! (جان)..(سواد والدين هم بكنار..) كشور ما هر چي باشه سومالي نميشه.. حرفامو با توجه به حرفهاي پست اول بخونيد..:girl_yes2: __________ اسي برو الان يه عكس از بدبخت ترين جاي ايران كه از سومالي بدتره بيار..:biggrin: 7 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی از دوستان راه های پیشگیری گفتن در صورتی که بچه های زیادی دیدم که از راه های پیشگیری هم رد شدن بچه تا دنیا نیومده جونش در اختیار مادر و مادر دلش بخواد سقطش کنه کاملا مختاره :girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی از دوستان راه های پیشگیری گفتن در صورتی که بچه های زیادی دیدم که از راه های پیشگیری هم رد شدن بچه تا دنیا نیومده جونش در اختیار مادر و مادر دلش بخواد سقطش کنه کاملا مختاره :girl_yes2: حالا فقط مادر؟؟پدر کاره ای نیست؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من دلیل حساسیت بعضی از دوستان متوجه نمیشم!سقط تا قبل از 3ماهگی که قلب جنین شروع به تپیدن نمیکنه اشکالی نداره.اصلا قتل به حساب نمیاد چند تا سلول زنده...پسر همسایه ما یه پسر 3ساله داره با مغز رشد نکرده چشمان کور و فاقد توانایی حرف زدن. هنوزم نه میتونه راه بره حتی نمیتونه بشینه.کلی دکتر و اینور و اونور بردنش و کلی خرجش کردن هیچ! من که ندیدمش ولی هر بار که حرفشو میشنوم کلی حالم میگیره.ادم یا بهتر بگم گوشتی که تا اخر عمرش اینطوری باید زندگی کنه.اگه از اول مادرش اینقد تو قیدش بود این بچه به دنیا نمیومد. یا عقب مونده ای که سر چهار راه ادامس میفروشه و لالم هست دوست عزیز قلب نوزاد از 1.5ماهگی تپش داره بعد در مورد جنین مریض کسی مخالف سقط نیست منظور اون دوستایی که مخالفن در مورد جنین کاملا سالمه که نوعی قتل میدونند:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ دلمان فقط برای جنین ها میسوزد و حق حیات....... ای کاش کسی دلش به حال انسان زنده میسوخت. فاصله از حرف تا عمل و شعار تا حقیقت چقدر........ این بچه ها فقط به خاطر بی خردی پدر و مادر به این روز افتادن،نمیتونی بچه را بزرگ کنی،مگر مجبوری ! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده