رفتن به مطلب

کورتاژ !!

pari daryayi

ارسال های توصیه شده

تا حالا شده چیزی رو از وجود خودت خلق کنی؟

یه مثال خیلی خیلی کوچیکش میشه دست نوشته هات، داستان هات، تاپیک هات! یکی اونا رو بی دلیل نابود کنه اعصابت بهم نمیریزه؟

من فکر کنم اگه زن بودی این حرف رو نمی زدی!

راجع به عروسک که حرف نمی زنیم! که بگیم بندازش دور بعدا یکی دیگه بخر!

اون جنین اگه سالم باشه و شرایطش مناسب باشه به نظرت از بین بردنش هیچ عیبی نداره؟

خودت داری میگی بی دلیل !!!!

اما تمامی بحث ما اینجا همینه، دلیل قانع کننده.

وقتی پدر و مادر میبینند ظرفیت نگهداری ندارند، یک دلیل قانع کننده هست.

اینکه یک قلب چهار ماهه از تپش بیوفته خیلی بهتر از گریه کردن و سیلی خوردن یک کودک 7 ساله در بیرون مدرسه و دست فروشی کردن و..... است.

که اونجا قلب یک جامعه به درد میوفته + قلب پدر و مادر.

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 140
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من با دوستان دیگه کاری ندارم ....:1111:حرف من همونی بود که گفتم

گرفتن حیات یه موجود یه بحثه

گرفتنه حیاته یه موجود به خاطر خودخواهی و بیخیالی و سهل انگاری و ولنگاری یه بحث دیگست

به خاطر همون ولنگاری و بی مسئولیتی بهتره نذاری به دنیا بیاد...چون بعید ه که بتونی به معنای واقعی مسئولیتش رو به عهده بگیری....به هر حال اون به اراده و خواست خودش که نمیاد

اگه یه روز ازت پرسید چه جوابی بهش میدی؟؟دلیلی داری برای قانع کردنش؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

چی عیبی داره؟خب ناخواسته بوده؟به دنیا که نیومده.عقل و شعور نداشته که.تفکر نداشته که.احساس نداشته که.یه نطفه بوده.

منم اگه تو این موقعیت قرار بگیرم این کار رو میکنم.خب نمیتونه از بچه نگهداری کنه.بذاره به دنیا بیاد که با بدبختی زندگی کنه؟کار اشتباهی نیست به نظر من اگه دلیل داشته باشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
به خاطر همون ولنگاری و بی مسئولیتی بهتره نذاری به دنیا بیاد...چون بعید ه که بتونی به معنای واقعی مسئولیتش رو به عهده بگیری....به هر حال اون به اراده و خواست خودش که نمیاد

اگه یه روز ازت پرسید چه جوابی بهش میدی؟؟دلیلی داری برای قانع کردنش؟

یا پستای من و درست نمیخونید

یا من بلد نیستم حرف بزنم!!!!:ws52: :ws3:

من اون قسمت قضیه رو که وقتی کسی در شرایط نامطلوب باردار شد و شرایط به دنیا اومدنه بچه از نیومدنش بدتره رو نقض نمیکنم

3-4 بارم گفتم اگه قراره بیاد گشنه بمونه،بزهکار شه،بدبخت شه نیاد بهتره

حرف من چیز دیگه ای بود که باز همه تو همه پستا تکرارش میکنن و دوباره منم هی باید جوابمو تکرار کنم....

من میگم کسایی که براشون به دنیا نیومدنه یه بچه انقدر حیاتیه که وقتی حامله میشن میرن میکشنش

خوب چشمای (خیلی ببخشین)کورشون و باز کنن راه های جلوگیری رو درست انجام بدن که بی جهت مجبور به انجام چنین کاری نشن ...چرا با بی مسئولیتی و ولنگاریشون یه همچین شرایطی و پیش میارن که مجبور به سقط بچه بشن!چرا پیشگیریه درست نمیکنن

اقا یا خانمی که میدونه انقد شرایطش بده که بچه ای بیاد بدبخت میشه چرا انقد بی مسئولیته که حامله میشه (بحث درصد خطاهای راههای جلوگیری فرق میکنه که قبلانم گفتم)

(حالا الان باز یکی دیگه میاد از من نقل قول میگیره میگه اون بچه به دنیا بیاد بدبخت بشه تو جوابشو میدی؟!!!:ws3:)

• Like 5
لینک به دیدگاه
یا پستای من و درست نمیخونید

یا من بلد نیستم حرف بزنم!!!!:ws52: :ws3:

من اون قسمت قضیه رو که وقتی کسی در شرایط نامطلوب باردار شد و شرایط به دنیا اومدنه بچه از نیومدنش بدتره رو نقض نمیکنم

3-4 بارم گفتم اگه قراره بیاد گشنه بمونه،بزهکار شه،بدبخت شه نیاد بهتره

حرف من چیز دیگه ای بود که باز همه تو همه پستا تکرارش میکنن و دوباره منم هی باید جوابمو تکرار کنم....

من میگم کسایی که براشون به دنیا نیومدنه یه بچه انقدر حیاتیه که وقتی حامله میشن میرن میکشنش

خوب چشمای (خیلی ببخشین)کورشون و باز کنن راه های جلوگیری رو درست انجام بدن که بی جهت مجبور به انجام چنین کاری نشن ...چرا با بی مسئولیتی و ولنگاریشون یه همچین شرایطی و پیش میارن که مجبور به سقط بچه بشن!چرا پیشگیریه درست نمیکنن

اقا یا خانمی که میدونه انقد شرایطش بده که بچه ای بیاد بدبخت میشه چرا انقد بی مسئولیته که حامله میشه (بحث درصد خطاهای راههای جلوگیری فرق میکنه که قبلانم گفتم)

(حالا الان باز یکی دیگه میاد از من نقل قول میگیره میگه اون بچه به دنیا بیاد بدبخت بشه تو جوابشو میدی؟!!!:ws3:)

همه حرفات درست

ولی فرض کن با وجود همه راه های حلوگیری این اشتباه اتفاق افتاد....فرض کن میشه دیگه؟؟

بعد از این اتفاق چی کار باید کرد؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
همه حرفات درست

ولی فرض کن با وجود همه راه های حلوگیری این اشتباه اتفاق افتاد....فرض کن میشه دیگه؟؟

بعد از این اتفاق چی کار باید کرد؟؟

گفتم که من سقط جنین و نقض نمیکنم

اگه پستای قبلیم و میخوندی متوجه میشدی....چون حتی تو سخت ترین راه های جلوگیری باز یه درصد خطایی هست ...

واقعا وحشتناکه ...کسی که تا این حد نمیخواد بچه دار شه و انقدر بچه دار نشدن براش مهمه مراقبت بیشتری کنه خب!!......

به هر حال سقط جنین ممکنه پیش بیاد هیچ وقتم از بین نخواهد رفت

بله....وقتی که بچه ای به وجود اومد و به دنیا اوردنش ممکنه برای یه عده دیگه و البته خودش مشکل افرین بشه بهتره تا وقتی هنوز چن ماهه هستش از بین بره

مشکل من چیز دیگه ایه......

بله...وقتی به وجود اومد و ادم میبینه که مثلا خودش نون نداره بخوره چه برسه به بچشم بخواد بده اون موقع نیاد خیلی بهتره

ولی اون سهل انگاری هیچ توجیهی نداره!

ناخواسته بود!!!!!!!یعنی چی ؟ ......

نه

منم نمیگم که چون به وجود اومده پس باید تحت هر شرایطی نگش داشت ولی....

• Like 3
لینک به دیدگاه
گفتم که من سقط جنین و نقض نمیکنم

اگه پستای قبلیم و میخوندی متوجه میشدی....چون حتی تو سخت ترین راه های جلوگیری باز یه درصد خطایی هست ...

پستات رو خونده بودم تقریبا

حرفی که زدی همه این پستات رو نقض میکنه...بالاخره میشه حیات رو گرفت یا نه؟؟

از یه طرف میگی اینکه ناخواسته باشه با اینهمه پیشرفت راههای جلوگیری قابل قبول نیست

از یه طرف میگی اگه به دنیا اومدنش به نفع نیست سق عیبی نداره...والا من قاطی کردم :دی

• Like 3
لینک به دیدگاه
موجود زنده؟؟!!!!

شما برای بقای حیاتت روی زمین، هزاران موجود زنده اعم از جانور و گیاه و..... را داری قربانی میکنی، الان تازه به یاد حفظ حیات موجودات زنده افتادین؟ :banel_smiley_4:

درسته اون بچه آدمه، ولی تا وقتی جنین هست هیچ درک و شعوری نداره، اگر هم داره در حد گیاه و جنین سایر موجوداته.

تفاوت انسان با حیوان از مراحلی هست که دارای شعور میشود،پس تا قبل از آن مثل بقیه موجودات حیاتی دارد که ما ناگزیر میشویم اون حیات را از بین ببریم.

هم برای خودمان هم خودش !!!!!!!

نوزاد تازه متولد شده درک و شعور نداره. اونم میتونیم از بین ببریم؟ :icon_pf (34):

از نظر من اگر به طور قطع متخصصین (نه یک متخصص) تشخیص بدن که این بچه در آینده با مشکلات جسمی یا عقلی مواجه خواهد شد بهتره که به دنیا نیاد تا خود اون بچه و یک خانواده تا آخر عمر عذاب نکشن. ولی اینکه دلم نخواست و اشتباه کردم و پشیمون شدم هیچ معنایی نداره و انسان باید مسئولیت اشتباهاتش رو به عهده بگیره. نه اینکه هر گندی خواست تو این دنیا بزنه. اگه فرزند ناخواسته ای در اثر تصادف متولد شد اون پدر و مادر باید مسئولیت پذیر باشن و به بهترین نحو ممکن این بچه رو پرورش بدن. یعنی چی پشیمون شده؟ غلط کرده پشیمون شده. :ws46:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چی عیبی داره؟خب ناخواسته بوده؟به دنیا که نیومده.عقل و شعور نداشته که.تفکر نداشته که.احساس نداشته که.یه نطفه بوده.

منم اگه تو این موقعیت قرار بگیرم این کار رو میکنم.خب نمیتونه از بچه نگهداری کنه.بذاره به دنیا بیاد که با بدبختی زندگی کنه؟کار اشتباهی نیست به نظر من اگه دلیل داشته باشه

کسی که نمیتونه یه بچه رو نگه داره باید از روشهای جلوگیری استفاده کنه. نه اینکه همینطوری بیخیال هرکاری خواست بکنه بعدش هم قضیه رو بزنه داغون کنه. حالا از اون بچه که بگذریم میدونید چه ضربه جسمی و احساسی به اون زن میخوره؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
نوزاد تازه متولد شده درک و شعور نداره. اونم میتونیم از بین ببریم؟ :icon_pf (34):

نوزاد پس از تولد درک و شعور نداره !!!!!! :banel_smiley_4:

درک و شعور یعنی حل مسئله ریاضی؟

وقتی پایش به دنیا باز شد، دیگری جزئی از زمین است.

هرچند به نظرم اگر نوزادی فلج به دنیا اومد،بهتره از بین بره. :4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه

چقدر راحت میگی

امیدوارم هیچ وقت تجربه نکنی

تا بدونی چقدر این حرف سنگینه:ws44:

• Like 6
لینک به دیدگاه
نوزاد پس از تولد درک و شعور نداره !!!!!! :banel_smiley_4:

درک و شعور یعنی حل مسئله ریاضی؟

وقتی پایش به دنیا باز شد، دیگری جزئی از زمین است.

وقتی نطفه بسته میشه و یک نوزاد سالم در آستانه تولد طبیعی قرار میگیره جزئی از هواست؟ :banel_smiley_4:

درک شعوری که شما برای آن حق زندگی در نظر میگیری تعریفش چیه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

چقدر راحت میگی

امیدوارم هیچ وقت تجربه نکنی

تا بدونی چقدر این حرف سنگینه:ws44:

کجا راحت گفتم......

اینهمه شکلک آه و حسرت و گریه گذاشتم.. :sigh:

حرف سنگینه خیلی هم سنگینه، اما یک زجر نهایتا یکساله، خیلی بهتر از زجری به طول عمر است.

• Like 4
لینک به دیدگاه
کجا راحت گفتم......

حرف سنگینه خیلی هم سنگینه، اما یک زجر نهایتا یکساله، خیلی بهتر از زجری به طول عمر است.

هیچ پدرو مادری حتی اگه بهشون بگن بچشون بدترین بیماری رو داره

آرزوی مرگشو نمیکنن

زجرشم ابدیه به روز و سال نیست:ydm47612zsesgift969

• Like 4
لینک به دیدگاه
وقتی نطفه بسته میشه و یک نوزاد سالم در آستانه تولد طبیعی قرار میگیره جزئی از هواست؟ :banel_smiley_4:

درک شعوری که شما برای آن حق زندگی در نظر میگیری تعریفش چیه؟

نه ولی کاری را از روی آگاهی انجام نمیده،پس نسبت به اطرافش فکری نداره،هرچند حیات داره....

اما حیاتش مثل همین موش های آزمایشگاهی هست که از بین میرن تا روشون آزمایش صورت بگیره.

حیات اینچنینی بنده منظورم است.

بچه نوزاد که به دنیا اومد،نسبت به اطرافش آگاهی داره و میخنده و گریه میکنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
کجا راحت گفتم......

اگه یه عمر عذاب داشته باشه چی؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

آرزوی مرگشو نمیکنن

زجرشم ابدیه به روز و سال نیست:ydm47612zsesgift969

پدر مادر حاضرن یک عمر بچه شون را مثل جنازه فقط روی تخت ببینند؟ :JC_thinking:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پدر مادر حاضرن یک عمر بچه شون را مثل جنازه فقط روی تخت ببینند؟ :JC_thinking:

فکر کنم هر چی توجیه بیاریم حرف همو متوجه نمیشیم

باید پدر بشی درک کنی :girl_yes2:

• Like 5
لینک به دیدگاه
پستات رو خونده بودم تقریبا

حرفی که زدی همه این پستات رو نقض میکنه...بالاخره میشه حیات رو گرفت یا نه؟؟

از یه طرف میگی اینکه ناخواسته باشه با اینهمه پیشرفت راههای جلوگیری قابل قبول نیست

از یه طرف میگی اگه به دنیا اومدنش به نفع نیست سق عیبی نداره...والا من قاطی کردم :دی

:w58:

واقعا مبهم بود؟!!میگم چرا بعضیا بعد از حاملگی میفهمن که به نفع نیست

اقا ،خانم

اگه به نفع نیست مگه قبلش نمیدونستی که درست جلوگیری کنی که حالا مجبور نباشی یه موجودی که حالا موجودیت پیدا کرده رو از بین ببری چون زورت اومده بیشر مواظب باشی ....حالا میفهمی که به نفع نیست میری بچه رو سقط میکنی

گفتم با اینهمه پیشرفت و اطلاع رسانی چرا نخواسته حامله میشن که مجبور بشن سقطش کنن!اصلا نخواسته یعنی چی؟!

منظور من پیشگیریه

میگم پیشگیری کنن که این اتفاق نیفته ولی وقتی این اتفاق افتاد دیگه چاره ایم مگه جز سقط کردنش هست ؟!!!

من بیشترین حرص و از اون قسمت قضیه میخورم که بعضیا براشون راحته ....تو رووابطشون خیلی چیزارو رعایت نمیکنن بعد میگن ای وای ناخواسته بود !بریم بندازیمش!

آرزوی مرگشو نمیکنن

زجرشم ابدیه به روز و سال نیستydm47612zsesgift969k.gif

البته من با این قسمت موافق نستم بچه ای که مریضه و دستور به سقطش میدن باید سقط بشه

رنج پدر و مادر به کنار

اون بچه یه عمر باید رنج بکشه اون خیلی سخت تره

بچه ای که به خاطر بیماری سقط میشه خیلی قضیش فرق میکنه با بچه ای مثلا مامانش هنوز داره درس میخونه فعلا بچه نمیخواد!

• Like 7
لینک به دیدگاه
نه ولی کاری را از روی آگاهی انجام نمیده،پس نسبت به اطرافش فکری نداره،هرچند حیات داره....

اما حیاتش مثل همین موش های آزمایشگاهی هست که از بین میرن تا روشون آزمایش صورت بگیره.

حیات اینچنینی بنده منظورم است.

بچه نوزاد که به دنیا اومد،نسبت به اطرافش آگاهی داره و میخنده و گریه میکنه.

خوب اون جنین هم بدون دخالت هیچ نیرویی داره به یک انسان تبدیل میشه و یه پروسه تولد تا اونی که شما میگی بیشتر فاصله نداره. و حالت طبیعیش هم اینه که به دنیا بیاد. حالا اگه اشکال جسمی نداره ولی چون به وجود آورندگان اون انسان عرضه تربیتش رو ندارن یا دلشون نمیخواد و این رابطه و نزدیکی بین اونها یک هوس زودگذر بیشتر نبوده دلیل میشه بتونن این بچه رو از بین ببرن؟ :ydm47612zsesgift969

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...