Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ وطن مرزبندی و حس تعلقی هست که تو ، توی ذهنت به یک مکان داری. (جالبه بدونی توی ادبیات تخصصی طراحی شهری مکان یه تعریف خیلی خاص داره که چیزی فراتر از جمع جبری اجزاست و غالبا در تعامل با تصویر ذهنی هر فرد نعریف میشه)مرزبندی وطن کاملا ذهنیه و با توجه به زمان و مکان تغییر میکنه. مثلا وقتی تیم ملی باشه ایرانی هستی وقتی بازی تراکتور در میون باشه، ترکی وقتی تراکتور با پگاه ارومیه باشه ، ارومیه ای هستی اما یه زمانی فکر میکردم وطن یعنی همه دنیا یه شعاره و اتوپیاست. اما وقتی دیدم اروپائی ها دارن مرزهای کشورهاشون رو محو میکنن وقتی دیدم تیم ملی آلمان پر از دورگه اس که همه بهشون افتخار میکنن وقتی دیدم که الان دیگه میتونم با یه نفر تو پرو چت کنم. وقتی دیدم که ناسا قصد حفاظت فضایی از زمین در برابر موجودات فضایی رو داره، به این نتیجه رسیدم که وطن یعنی همه دنیا! البته باید توجه داشته باشید که اقلیت های هیچ کاره ای در دنیا همچون اسرائیل، آمریکا، انگلیس و ... :texc5lhcbtrocnmvtp8 باید از کره زمین حذف بشن هموطن. همونی که من گفتم. وطن ما اسلام است و بس! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده