TrueBlue 1583 ارسال شده در 14 آذر، 2011 داستان بازی اینطور شروع میشود که مکس هنگامی که در خانه در حال نقاشی بود یک بسته پستی برای او میرسد. درون این بسته پستی یک ماژیک قرار دارد. ابتدا مکس فکر میکند این ماژیک یک ماژیک معمولیست اما هنگامیکه در دفتر نقاشی خود با آن یک هیولا میکشد این هیولا جان میگیرد و از دفتر نقاشی بیرون میآید. در این جا مکس متوجه میشود که او صاحب یک ماژیک جادویی و غیر عادی شده است. از اینجا بازی شروع میشود. مکس به دنبال هیولا میرود و سر راه خود با مشکلاتی مواجه میشود. او باید برای ماژیک خود جوهر جمعآوری کند تا بتواند در محلهای گوناگون از ماژیک جادویی خود استفاده کند. برای مثال بین دو بلندی که قابل عبور نیست با ماژیک خود یک پل میکشد و این پل به پل واقعی تبدیل میشود. سبک این بازی شبیه به بازی تارزان و بازیهای ماجراجویانه میباشد. که به جلو حرکت میکند و با موانعی برخورد میکند و آنها را از سر راه خود برمیدارد و به راه خود ادامه میدهد.دانلودها امیدوار است از انجام این بازی لذت ببرید.(نقل ای میهن دانلود) خیلی خیلی بازیه باحالیه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v من که خیلی دوسش داشتم.هر چند آخرش خیلی سخت میشه. شما باید با نقاشی بازی رو پیش ببرید.بعضی جاهاش خیلی سخت میشه.تا جایی که مثه من مجبور میشید برید Utube و فیلم اون Level رو ببینید :4chsmu1: اون لحظه ای که فهمیدم میشه تو بازی نقاشی کرد خیلی خیلی خیلی ذوق کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
ooraman 22216 ارسال شده در 26 آذر، 2011 آخ جون به نظر خوب میاد نیست من خیلی وقت دارم.... دانلودش میکنم :biggrin: 1
ooraman 22216 ارسال شده در 26 آذر، 2011 کوشش پسسسس؟ :JC_thinking: لینک مستقیم نیست میره تو سایت تازه دانلود بازیم ندیدم
ooraman 22216 ارسال شده در 27 آذر، 2011 :texc5lhcbtrocnmvtp8مرسی دارم d l میکنم بعد برم بشینم پاش :gnugghender: :evilsmile: 1
ارسال های توصیه شده