NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من که راهشو توضیح دادمولی این راه واسه ازدواجه نه این که هرکرو تو خیابون دیدی گردنشو بچسبی بیبینی باکره هست یا نه نه بابا راس میگی؟:icon_razz: منم منظورم همون موقع بود یا در مواردی شبیه اون لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ چه طوری میشه فهمید!!! اون روشی که دوستمون عرض کرد، عجیب به نظر میاد. حالا نمیدونم یک عده زوم میکنند چی ببینند !!!!!!!! :icon_pf (34): من چن جا خوندم و شنیدم تازه کشفیدن این راهو:girl_yes2: حالا دیگه نمیدونم چی جوری لابد همونجوری دیگه:ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من چن جا خوندم و شنیدم تازه کشفیدن این راهو:girl_yes2: حالا دیگه نمیدونم چی جوری لابد همونجوری دیگه:ydm47612zsesgift969 پس خود غربی ها هم این موضوع براشون مهمه که اینقدر کرم میریزند؟!!! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ پس خود غربی ها هم این موضوع براشون مهمه که اینقدر کرم میریزند؟!!! نمیدونم کی کشفیده شاید غربی نبوده اگرم بوده شاید باکره بودن واسش مهم نبوده کلا در راه علمو اینا بوده!:girl_yes2: شایدم واسه ضایع کردن بوده:14k8gag: مثلا تو اروپا یا همین جا یه بنده خدایی که ۲۵ سالشه باکره باشه بفهمن بهش بخندن:biggrin: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ عجبببببببببببببببببب ..... واقعیتیه البته! درباره باکرگی و اینا نمیدونم ولی دخترا و پسرای هنری بعضیاشون دیگه زیادی راحتن.... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ بگو چرا من به هنری ها و معماری ها اعتماد نداشتم، اینه قضیه........ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ نمیدونم کی کشفیده شاید غربی نبوده اگرم بوده شاید باکره بودن واسش مهم نبوده کلا در راه علمو اینا بوده!:girl_yes2: شایدم واسه ضایع کردن بوده:14k8gag: مثلا تو اروپا یا همین جا یه بنده خدایی که ۲۵ سالشه باکره باشه بفهمن بهش بخندن:biggrin: بزار خوش باشن و بخندن بنظرم یه چیزایی کاملا خصوصیه ولی شما جوری صحبت میکنید که انگار باکره نبودن یه ارزشه لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ بزار خوش باشن و بخندنبنظرم یه چیزایی کاملا خصوصیه ولی شما جوری صحبت میکنید که انگار باکره نبودن یه ارزشه البته که روابط هر کس به خودش مربوطه و مسئله شخصیه ولی ارزش بودن باکره گی (معنیه رایجش) خنده داره عزیزم. :girl_blush2: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ بگو چرا من به هنری ها و معماری ها اعتماد نداشتم، اینه قضیه........ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ تاپیک از کجا به کجا کشیده شد!!!! بگو چرا من به هنری ها و معماری ها اعتماد نداشتم، اینه قضیه........ :viannen_38: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ تاپیک از کجا به کجا کشیده شد!!!! :viannen_38: حجابتون را رعایت کنین و تقوا پیشه کنین. :zadan: گول این تبلیغات غرب را هم نخورید. :zadan: موفق باشید. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ بزار خوش باشن و بخندنبنظرم یه چیزایی کاملا خصوصیه ولی شما جوری صحبت میکنید که انگار باکره نبودن یه ارزشه عزیزم من با کسی کاری نداشتم فک نمیکنم همچین حرفی زده باشم!:ydm47612zsesgift969 هرکی راحته در مورد خودش نظر خودش رو داشته باشه:girl_yes2: باکرکی برام بی ارزشه اما نداشتنش فک نمیکنم اصلا مساله خاصی باشه!:ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ محققان متوجه شدند که میزان باکره گی به رشته تحصیلی دانشجویان مرتبط است.در عکس زیر متوجه میزان باکره گی دانشجویان رشته های مختلف خواهید شد. نتایج زیر مربوط به دانشجویان دانشگاه ولسی ایالت ماساچوست آمریکا می باشد. همانطور که می بینید، باکره گی در دانشجویان رشته ریاضی بیشتر از همه و 83% است و در دانشجویان رشته هنر 0% است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر چه من امار های امریکایی رو معمولا قبول دارم اما با توجه به اینکه این تابوی گفت و شنود و امار گیری در مورد این باکرگی یه معضل جهانی هم هست نمیتونم این امار رو در رشته ی ریاضی بپذیرم حسابش هم اسونه اقلا اگه ما 10 دانشگاه ریاضی هر کدام فقط 50 دانشجو رو در نظر بگیریم میشود 500 تا ( فکر میکنم خیلی خیلی هم کم در نظر گرفتم ) و 80% اینا میشه 400 تا باکره سوال ایا در همه دانشگاه های امریکا و در همه رشته ها در جمعیت دختران این همه باکره ی امریکایی و جود داره ؟؟ من که باور نمیکنم هرگز لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ :biggrin: حیف خانواده رد میشه وگرنه راجب دوستامو روابطشون توضیح میدادم همه میگن باکرن شما باور نکن قبل از ازدواج دوباره باکره میشن:shame: بعضیها هم خسیسن پول عمل نمیخوان بدن از راههای دیگه استفاده میکنن... اون همه دندون با اون موهای پریشون که ریختم بیرون منظورم همین بود!!! راستی رشته معماری اکثر جاهای دنیا یه هنر به حساب میاد تا فنی مهندسی. بابا تو ایرانم جز هنر محسوب میشه فقط عوام اند که میگن فنی مهندسی! بعدشم هر جا مهندسی معماری دیدین غلطه! باز هم صفت برازنده منحرف الافکار تقدیم شما باد...... :zadan: :w888: :w888: :w888: :w888: :w888: .... یعنی اینقدر به همه بدبین هستین؟ مگه غیر از اینه که پری میگه؟! بگو چرا من به هنری ها و معماری ها اعتماد نداشتم، اینه قضیه........ کماکان :w888: :w888: :w888: :w888: :w888: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ :w888: :w888: :w888: :w888: :w888: مگه غیر از اینه که پری میگه؟! کماکان :w888: :w888: :w888: :w888: :w888: کجا ایستادی این همه پشه دور و برت ویز ویز میکنن...... :zadan: یعنی پری راست میگه؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ کجا ایستادی این همه پشه دور و برت ویز ویز میکنن...... :zadan: یعنی پری راست میگه؟ :JC_thinking: اونجایی که اسمش اینه (""") پ ن پ... خواسته ملتو بزار سر کار!! :w888: لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ آخه اصلا چه کاریه! به نظر من زن و مرد نباید به گذشته ی هم کار داشته باشن الان و اینی که هستند رو قبول کنن جای صحبت رو تفاهمات هی از این بیمارستان به اون بیمارستان آخرشم تشخیص غلط میدن و... فاتحه! ولی ماشاا... بچه های هنر لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ باید یکسری برم دانشکده هنرهای زیبا ببینم چه خبره !!! یه رفیق مذهبی دارم چند بار بهش گفتم بیا بریم،نمیاد. حیف که دانشکده ما از اونجا دوره........ لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ باید یکسری برم دانشکده هنرهای زیبا ببینم چه خبره !!! یه رفیق مذهبی دارم چند بار بهش گفتم بیا بریم،نمیاد. حیف که دانشکده ما از اونجا دوره........ میخای بری آمریکا؟:2rqfst4: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ میخای بری آمریکا؟:2rqfst4: آمریکا کجا بوده، دانشکده هنر تهران....... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده