pooran.mehr 6294 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 ادامه دار هست...نیاز به زمان دارم با پوزش از همگی سلام البته این نظر شخصی منه ولی فکر میکنم این روش برای مدل کردن نمای ساختمان زیاد مناسب نباشه به این دلیل که هم وقت گیره هم حجم فایل رو زیاد میکنه پیشنهاد میکنم یه بار نمای ساختمانت رو تنها با 1 باکس بکش و اون رو با edit poly ویرایش کن 2
neda-00 21 ارسال شده در 19 آذر، 2012 دارم استفاده میکنم استاد عزیز. راه بیفتم انشاالله حتما مطلب میذارم . مطمئنم یه آموزش کامل میشه. مرسی 2
neda-00 21 ارسال شده در 19 آذر، 2012 به اختصاص دادن متریال که رسیدیم لطفا خیلی ریز توضیح بده متشکرم عزیزم . عالیه 1
پژمان71 122 ارسال شده در 19 آذر، 2012 خیلی خوشحالم که عمرانی ها هم به یادگیری نرم افزارهای معماری روی آوردن .مرسی فروغ جان. 1
barooni10 12 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 مرسی فاطمه خانم عالی بود1 سال از آخرین پستتون گذشته و ادامه ندادید که 1
سارا.م 11 ارسال شده در 14 فروردین، 2013 سلام، خسته نباشید. چرا موضوع [h=1]بخش آموزش های vray بسته شده است؟!!![/h]
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 فروردین، 2013 سلام، خسته نباشید. چرا موضوع بخش آموزش های vray بسته شده است؟!!! سلام دوست عزیز؛ بخاطر اینکه فقط استاتر در اون تاپیک پست های آموزش رو بذاره و پستهای دیگه ای بینش نباشه؛ مدیران تاپیک رو قفل کرده بودن
ارسال های توصیه شده