pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ ادامه دار هست...نیاز به زمان دارم با پوزش از همگی سلام البته این نظر شخصی منه ولی فکر میکنم این روش برای مدل کردن نمای ساختمان زیاد مناسب نباشه به این دلیل که هم وقت گیره هم حجم فایل رو زیاد میکنه پیشنهاد میکنم یه بار نمای ساختمانت رو تنها با 1 باکس بکش و اون رو با edit poly ویرایش کن 2 لینک به دیدگاه
neda-00 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ دارم استفاده میکنم استاد عزیز. راه بیفتم انشاالله حتما مطلب میذارم . مطمئنم یه آموزش کامل میشه. مرسی 2 لینک به دیدگاه
neda-00 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ به اختصاص دادن متریال که رسیدیم لطفا خیلی ریز توضیح بده متشکرم عزیزم . عالیه 1 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی خوشحالم که عمرانی ها هم به یادگیری نرم افزارهای معماری روی آوردن .مرسی فروغ جان. 1 لینک به دیدگاه
barooni10 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ مرسی فاطمه خانم عالی بود1 سال از آخرین پستتون گذشته و ادامه ندادید که 1 لینک به دیدگاه
سارا.م 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ سلام، خسته نباشید. چرا موضوع [h=1]بخش آموزش های vray بسته شده است؟!!![/h] لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ سلام، خسته نباشید. چرا موضوع بخش آموزش های vray بسته شده است؟!!! سلام دوست عزیز؛ بخاطر اینکه فقط استاتر در اون تاپیک پست های آموزش رو بذاره و پستهای دیگه ای بینش نباشه؛ مدیران تاپیک رو قفل کرده بودن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده