soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همگی حمید یه مشکلی دارم چند روزه نمیتونم صفه اول رو آپ کنم! یعنی وقتی مطلبی رو کپی میکنم میبرم اونجا پیستش کنم کلا رنگ قلم رو میکنه سفید ! ابزار تغییر رنگ هم نداره... ببین تو مشکلی نداری؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ جان؟ باشه فردا ... الان چشمام نمیبینه دیگه اگه مشکلت برطرف شده که بگو من اصلا زحمت نکشم فکر کنم! من مشکلم خستگیمه! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ نه درست نشده! این محمد از بس گفت یه مروگر دیگه نصب کن ،نصب کن که کچلم کرد الان دارم یه مرورگر دیگه مینصبم...بزار بینیم چی میشه خسته نباشی لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ الان با مرورگر دیگه (opera) اومدم...رفتم و آپ کردم ولی وقتی خودم رفتم صفه اصلی پستمو نشون نداد ! در حین فرستادن هم صفه نمایشگر تصویر زیر رو نشون میداد : محمد جان با اجازه شما مشکلمو همین جا مطرح کردم شاید دوستان دیگه هم بتونن راهنماییم کنن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ الان با مرورگر دیگه (opera) اومدم...رفتم و آپ کردم ولی وقتی خودم رفتم صفه اصلی پستمو نشون نداد ! در حین فرستادن هم صفه نمایشگر تصویر زیر رو نشون میداد : محمد جان با اجازه شما مشکلمو همین جا مطرح کردم شاید دوستان دیگه هم بتونن راهنماییم کنن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آبجی میدونم داری زحمت میکشی و پست صفحه اول رو هر روز قرار میدی دست گلت درد نکنه اما من که سر در نیاوردم انشالله محمد خودش یا بچه های دیگه بتونن راهنمایی کنن ... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ نمیدونم واسه تو چرا اینطوریه و کامل لود نمیشه ولی پستت تو صفحه اول قرار گرفته بود 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ نمیدونم واسه تو چرا اینطوریه و کامل لود نمیشه ولی پستت تو صفحه اول قرار گرفته بود واقعا پستمو کامل نشون میده! من حتی دیروز از کافی نت هم امتحان کردم ولی باز همین وضع بود اکی مرسی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ واقعا پستمو کامل نشون میده!من حتی دیروز از کافی نت هم امتحان کردم ولی باز همین وضع بود اکی مرسی یعنی الان تو صفحه اصلی هم که پست رو ارسال کردی نمی بینی کامل؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی الان تو صفحه اصلی هم که پست رو ارسال کردی نمی بینی کامل؟ الان که نیگا کردم دیدم، ولی بعد ارسال نمیتونم خودم ببینم :icon_pf (34): حتی موقع قرار دادن لینک انجمن همونطور ک تو عکس پست قبلیمم معلومه هیچ ایکن قرار دادن لینکی نیس... در راه خدا همینجوری کلیک میکنم و بعد چند تا کلیک پنجره قرار دادن لینک واسم باز میشه 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سلام مدیران عزیز تالار بزرگ کشاورزی خسته نباشید ببینم ما چندتا مدیر داریم؟ عزیزان طرح بدین تا پولدار بشیم! زود باشین طرح بدین ... بنظرتون چه محصولاتی میتونیم بفروشیم؟ تبلیغات چی؟ چه تبلیغاتی میتونیم بگیریم؟ طرح جدید برای سال جاری دارید؟ برنامه ای چیزی؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سلام. اگه بحث درامدزایی باشه ک میشه کلی برنامه داشت! مثلا همین خودت میتونی تو بخش گیاهپزشکی مشاوره ای که میدی مفت نباشه البته به شرطی که مشاوره هام دقیق باشه...(اینو کلی گفتم به همه صاحب نظران) چجوری بگم سختمه ..یعنی مثلا مشاوره به افرادی که تو تهران هستن با هزینه باشه.و بقیه رایگان به دو دلیل: 1- میتونن گیاهشون رو بیارن واسه بازدید!! 2- میتونی خودت بری زیارت گیاه! اینجوری تخصصی ترم میشه و فقط با چن تا عکس... ادامه دارد... 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ اول معذرت ..واسه اینکه منطق حرفم معلوم شه زیاد توضیح میدم...... 2- همین مقاله یا تاپیکایی که خودمون میزنیم و کپی پست نیس ...میشه فروخت! اینو من به محمدم گفته بودم ولی گفت با این روش تعداد کاربرا کم میشه... توضیح: دقیقا ترم پیش یکی از دوستام که ترم 4 ازم جزوه مساحی خواس...منم جزوه دست نویس خودمو بردم (اگه یادتون باشه تاپیکشو پارسال زده بودم...) تا جزومو خوند گفت اینو که از نت گرفتی!!! من جزوه خودتو میخوام که با نمره خوب پاس شم! :icon_razz: (تو مساحی نمره 3 وم رو تو کلاس گرفته بودم...) بعد فهمیدم از همین سایت استفاده کرده دیگه خلاصه میکنم: وقتی ما مطمئنیم چیزی که میزاریم کامل میتونیم بفروش برسونیم...مث این موسسات ... گزینه سوم در پست های بعدی 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی الهه این قضیه مشاوره رو که همینطوریش کسی حضور نداره ... پولی باشه که واویلا ... ولی روش بیشتر فکر میکنم روی فروش جزوه یا مقاله یا پایان نامه بیشتر میشه مانور داد ... یا مثلا فروش نرم افزارهای مرتبط با کشاورزی! مثلا رشته ما نرم افزارهای آموزشی زیاد داره که همشم کار جهاد کشاورزیه! 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ سلام. اگه بحث درامدزایی باشه ک میشه کلی برنامه داشت! مثلا همین خودت میتونی تو بخش گیاهپزشکی مشاوره ای که میدی مفت نباشه البته به شرطی که مشاوره هام دقیق باشه...(اینو کلی گفتم به همه صاحب نظران) چجوری بگم سختمه ..یعنی مثلا مشاوره به افرادی که تو تهران هستن با هزینه باشه.و بقیه رایگان به دو دلیل: 1- میتونن گیاهشون رو بیارن واسه بازدید!! 2- میتونی خودت بری زیارت گیاه! اینجوری تخصصی ترم میشه و فقط با چن تا عکس... ادامه دارد... اول معذرت ..واسه اینکه منطق حرفم معلوم شه زیاد توضیح میدم...... 2- همین مقاله یا تاپیکایی که خودمون میزنیم و کپی پست نیس ...میشه فروخت! اینو من به محمدم گفته بودم ولی گفت با این روش تعداد کاربرا کم میشه... توضیح: دقیقا ترم پیش یکی از دوستام که ترم 4 ازم جزوه مساحی خواس...منم جزوه دست نویس خودمو بردم (اگه یادتون باشه تاپیکشو پارسال زده بودم...) تا جزومو خوند گفت اینو که از نت گرفتی!!! من جزوه خودتو میخوام که با نمره خوب پاس شم! :icon_razz: (تو مساحی نمره 3 وم رو تو کلاس گرفته بودم...) بعد فهمیدم از همین سایت استفاده کرده دیگه خلاصه میکنم: وقتی ما مطمئنیم چیزی که میزاریم کامل میتونیم بفروش برسونیم...مث این موسسات ... گزینه سوم در پست های بعدی مرسی الههاین قضیه مشاوره رو که همینطوریش کسی حضور نداره ... پولی باشه که واویلا ... ولی روش بیشتر فکر میکنم روی فروش جزوه یا مقاله یا پایان نامه بیشتر میشه مانور داد ... یا مثلا فروش نرم افزارهای مرتبط با کشاورزی! مثلا رشته ما نرم افزارهای آموزشی زیاد داره که همشم کار جهاد کشاورزیه! سلام بر مدیران انجمن !!! اجازه هست منم یه چیزی بگم؟؟؟ واسه فروش مقاله خوب نیس اینجا اقدام کنید. چون این فروم کلا برای دانلود استفاده میشه و اگه قرار بر این باشه که فروشی بشه کاربراش خیلی خیلی کم میشن من یه سایت می شناسم که کارش فروش مقاله س. البته هنو خیلی پیشرفت نکرده و قراره که آینده در مورد همه موضوعات مختلف مقاله به فروش بذاره البته میشه کاری کرد که تا حدودی مث اونجا پیش رفت... که بازم نیاز به زمان و فکر داره شرمنده اومدم فضولی 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی فائزه جان ... راستش این پیشنهاد خود ما نیس..دستور از بالادستاس اگه پیشنهادی واسه درآمدزایی تالار به ذهنت میرسه بگو بنظرت دیگه چه کارا میشه کرد بجز این فروش مفاله و...؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی فائزه جان ...راستش این پیشنهاد خود ما نیس..دستور از بالادستاس اگه پیشنهادی واسه درآمدزایی تالار به ذهنت میرسه بگو بنظرت دیگه چه کارا میشه کرد بجز این فروش مفاله و...؟؟؟ بذار بفکرم بعد جواب میدم!!! الان حالم خوب نیس 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی فائزه جان که اومدی فضولی! گرفتم چی میگی ... پیشنهادت واسه اونوره! (ای شیطون)! ما میخوایم تو این انجمن اقدام به درآمدزایی کنیم که یه سودی واسه انجمن هم داشته باشه ... نیت اینه! 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی فائزه جان که اومدی فضولی!گرفتم چی میگی ... پیشنهادت واسه اونوره! (ای شیطون)! ما میخوایم تو این انجمن اقدام به درآمدزایی کنیم که یه سودی واسه انجمن هم داشته باشه ... نیت اینه! خواهش!!! نخیلم منظورم اونجا نبود!!! یه جای دیگه س!! بعدا بهت میگم واسه درامد زایی فکر خاصی به نظرم نمی رسه!!!! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ دعوت تخصصی کاربران به تالار مهندسی کشاورزی 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ خواهش!!! نخیلم منظورم اونجا نبود!!! یه جای دیگه س!! بعدا بهت میگم واسه درامد زایی فکر خاصی به نظرم نمی رسه!!!! اوکی مرسی فائزه جان همین که بازم توجه داری به ما و این مسائل خودش کلی معرفته ... تشکر. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده