f.r20 659 ارسال شده در 23 اسفند، 2013 میگویند در رویاهایت سیر نکن اما من چون کودکی هم چنان با رویاهایم زندگی میکنم... 10
آرتاش 33340 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 نه مرادم ، نه مریدم نه کلامم ، نه پیامم نه سلامم نه علیکم نه سپیدم ، نه سیاهم نه چنانم که تو گوئی ، نه چنینم که تو خوانی و نه آنگونه که گفتند و شنیدی و تو دانی نه سمائم ، نه زمینم ،نه بزنجیر کسی بسته و نه برده دینم ، نه چنان چشمه آبم ، نه سرابم ،نه برای دل تنهائی تو جام شرابم نه گرفتار و اسیرم ، نه سفیرم ، نه فرستاده پیرم ، نه بهرخانقه و مسجد و میخانه فقیرم نه جهنم ، نه بهشتم ، نه چنین بوده سرشتم این سخن را من از امروز نه گفتم ، نه نوشتم بلکه از صبح ازل با قلم نور نوشتند . حقیقت نه برنگ است و نه بو ،نه های است و نه هوی ، نه به این است و نه او ،نه به جام است و سبو گر به این نقطه رسیدی به تو آهسته و سربسته و در پرده بگویم تا کسی جز من و تو نشنود این راز گهربار جهان را آنچه گفتند و سرودند ، تو آنی خود تو جام جهانی ، گرنهانی و عیانی تو همانی ، تو همانی که همه عمر بدنبال خودت نعره زنانی و ندانی و ندانی و ندانی که تو آن نقطه عشقی و تو اسرار نهانی ... 8
nazanin abedini 804 ارسال شده در 25 اسفند، 2013 عکس شماره ( 3 ) دلم خوش نيست غمگينم كسي شايد نميفهمد كسي شايد نميداند كسي شايد نميگيرد مرا از دست تنهايي تو ميخواني فقط شعري و زير لب اهسته ميگويي عجب اساس زيبايي تو هم شايد نميداني 6
nazanin abedini 804 ارسال شده در 25 اسفند، 2013 عکس شماره ( 3 ) دلم خوش نیست غمگینم كسی شاید نمیفهمد كسی شاید نمیداند كسی شاید نمیگیرد مرا از دست تنهایی تو میخوانی فقط شعری و زیر لب اهسته میگویی عجب احساس زیبایی تو هم شاید نمیدانی 9
Gandom.E 17805 ارسال شده در 25 اسفند، 2013 انگار دستات سرده سردن ، انگار چشمات شب تارن ، آسمون سیاه ابر پاره پاره ، شرشر بارون داره می باره حالا رفتی و من تنها ترین عاشقم رو زمین تموم خاطراتم تو بودی فقط همین... 7
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 30 اسفند، 2013 روی آن شیشه ی تب دار تو را ها کردم اسم زیبای تو را با نفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شد شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس زیبای تورا عکس زیبای تو را سیر تماشا کردم 6
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 30 اسفند، 2013 شبها بالشم را در آغوشم آنقدر فشار می دهم ... که نفس کشیدن هایم سخت می شود .. نمی دانم!! شاید... می خواهم نفس های دلتنگی ام را خفه کنم! 6
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 اسفند، 2013 درد دارد... با نسیمی برود آنکه بخاطرش به طوفان زده ای... 12
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 7 فروردین، 2014 انگار همیشه جای یک تن خالی ست این بار کسی نیست نه! اصلن خالی ست یک نیمکت نشسته دارم در خود جای دو نفر همیشه در من خالی ست 10
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 فروردین، 2014 خـوب کـردی کـه رُخ از آینـه پنهـان کـردی هر پریشان نظری لایق ِ دیدار ِ تــو نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
ارسال های توصیه شده