p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ فوتبال با بچه های محل رفتن به تمرین وشو ورزش صبح گاهی در پارک محل فیلم و موسیقی اینترنت البته الان یه مدتیه دیگه به هیچ کدوم از اینا نمیرسم .. فقط اینترنت پابرجا مونده! ------------------------------------------------- یه چیز فقط در مورد دوست پسر یا دختر بازی بگم! یه زمانی فکر میکردم یه کار هیجان انگیزه .. اما الان میگم .. آدمها بازیچه نیستن! 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ فوتبال بازی کردن گیم انلاین:4chsmu1: گیم افلاین:4chsmu1: گیم نت:4chsmu1::4chsmu1: اذیت کردن ذیگران:biggrin: درس خوندن 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها دقت کرده باشین من گفتم تفریحات سالم سیگار مشروب اذیت کردن دیگران یعنی تفریح سالمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها دقت کرده باشین من گفتم تفریحات سالم سیگار مشروب اذیت کردن دیگران یعنی تفریح سالمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اره چه جورم از این سالم تر پیدا نمیشه:evilsmile: 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ من آخرش نفهمیدم مشروب و قلیون مگه جز تفریح محسوب میشه؟:ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ من آخرش نفهمیدم مشروب و قلیون مگه جز تفریح محسوب میشه؟:ydm47612zsesgift969 اره دیگه:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
farid civil 156 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ آقایون خانوما بیاین بیخیال شین تفریح تو ایران که دیگه 9صفه پست نمی خواد همشون دیگه تکراری شدن:w63: یه پست دیگه بیان بینیم بابا:w330: 2 لینک به دیدگاه
aras1374 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ بهترین تفریح برای جوانان ما چیزی نیست جز خواب 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها دقت کرده باشین من گفتم تفریحات سالم سیگار مشروب اذیت کردن دیگران یعنی تفریح سالمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زمانی که پارک رفتن و اب بازی کردن نتیجش بشه کهریزک اره مشروب و سیگار سالم هست 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ من بهترین تفریحم خوابه.......... 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ الان که تو خونه تنهام و کاری برای انجام دادن ندارم.دارم افسوس میخورم که کاش امشب پست بودم و تو ناحیه بودم. اینجوری بیشتر خوش میگذشت . تفریح من بدبخت شده پست دادن.مملکته داریم ؟؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده