رفتن به مطلب

پاته شكلات تلخ با انجير سياه


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

  • خامه فرم گرفته: 250گرم

 

  • شكلات تلخ: 350 گرم

 

  • خامه صبحانه: 250 گرم

 

  • پودر بادام: 100 گرم

 

  • كيك اسفنجي: يك تخته پخته شده (3 تخم‌مرغي)

 

  • ژلاتين: 8 ورق

 

  • انجيرسياه: ريز خرد شده يك ليوان

 

  • مويج بدون هسته: نصف ليوان

 

 

 

روش تهیه :

 

آماده كردن اين پاته كار بسيار ساده‌اي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا داخل مايكروويو ذوب مي‌كنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمي گرم مي‌كنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد. مواد را به خامه فرم گرفته اضافه كرده و با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا كاملا يكدست شود. در اين مرحله كيك اسفنجي را خرد كرده، به همراه انجير، مويج و پودربادام به مواد اضافه مي‌كنيم و همه مواد را با ليسك به هم مي‌زنيم تا كاملا يكدست شوند. ورقه‌هاي ژلاتين را داخل آب سرد گذاشته و اجازه مي‌دهيم تا كاملا نرم شوند سپس آب اضافي آن را خالي كرده و داخل كاسه‌اي فلزي روي بخارآب قرار مي‌دهيم تا ذوب شوند. مايه ژلاتين را به مواد پاته اضافه كرده و توسط ليسك همه را با هم خوب مخلوط مي‌كنيم. مواد را داخل قالب مستطيل شكل مثل قالب لوف ريخته و به مدت 8 ساعت در يخچال مي‌گذاريم تا كاملا خودش را بگيرد. پاته را برگردانده و روي آن را با خامه و انجيرسياه و مواد دلخواه ديگر تزئين مي‌كنيم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...