afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ مواد لازم : خامه فرم گرفته: 250گرم شكلات تلخ: 350 گرم خامه صبحانه: 250 گرم پودر بادام: 100 گرم كيك اسفنجي: يك تخته پخته شده (3 تخممرغي) ژلاتين: 8 ورق انجيرسياه: ريز خرد شده يك ليوان مويج بدون هسته: نصف ليوان روش تهیه : آماده كردن اين پاته كار بسيار سادهاي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد. مواد را به خامه فرم گرفته اضافه كرده و با همزن برقي به هم ميزنيم تا كاملا يكدست شود. در اين مرحله كيك اسفنجي را خرد كرده، به همراه انجير، مويج و پودربادام به مواد اضافه ميكنيم و همه مواد را با ليسك به هم ميزنيم تا كاملا يكدست شوند. ورقههاي ژلاتين را داخل آب سرد گذاشته و اجازه ميدهيم تا كاملا نرم شوند سپس آب اضافي آن را خالي كرده و داخل كاسهاي فلزي روي بخارآب قرار ميدهيم تا ذوب شوند. مايه ژلاتين را به مواد پاته اضافه كرده و توسط ليسك همه را با هم خوب مخلوط ميكنيم. مواد را داخل قالب مستطيل شكل مثل قالب لوف ريخته و به مدت 8 ساعت در يخچال ميگذاريم تا كاملا خودش را بگيرد. پاته را برگردانده و روي آن را با خامه و انجيرسياه و مواد دلخواه ديگر تزئين ميكنيم. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .