هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی یه کارگری رو میبینم که تو گرما و شرجی خیس عرق داره کار میکنه چند لحطه خودم رو حاش قرار میدم نه برای دل سوزی فقط برای اینکه اگه شرایط من هم مثل او پیش میرفت و جو خانواده و محیطی که توش بزرگ می شدم از من هم یه کارگر با شرایط اونو میساخت جکار میتونستم بکنم ... خیلی از ما تو زندگیمون شانس هم داشتیم اونم نه یکم بلکه خیلی زیاد پس دلیل نمیشه که به موقیتمون بنازیم کاش وصعیت فعلی طبقه کارگر تو مملکتمون این نبود اینجا خیلیا ترجیح میدن بیکار باشن و بی کاری براشون خیلی با ارزش تر تا یه کارگر زحمت کش شما چطور به شان و منزلت انسانی یه کارگر که درامد زیادی نداره ولی نون حلال سر سفره خانواداش میزاره احترام میزارید ؟ احترامی که نه طعم دل سوزی و خود برتر بینی بده و نه طعم ترس و چاپلوسی از مافوق ؟؟؟ 20 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ما نیز کارگری بودیم که در آفتاب عرق میریختیم. حوادثی باعث شد از کارگری در بیایم. هرچند هنوزم کارگریم ولی دیگه تو آفتاب عرق نمیریزیم. پس احترام میزاریم. چون طعم کارگری زیر آفتابو چشیدیم. کار که عار نیست. ولی این فکر که تا آخر عمر همینطوری بخوای سر کنی آدمو روانی میکنه. 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ما نیز کارگری بودیم که در آفتاب عرق میریختیم. حوادثی باعث شد از کارگری در بیایم. هرچند هنوزم کارگریم ولی دیگه تو آفتاب عرق نمیریزیم. پس احترام میزاریم. چون طعم کارگری زیر آفتابو چشیدیم. کار که عار نیست. ولی این فکر که تا آخر عمر همینطوری بخوای سر کنی آدمو روانی میکنه. مثل تبعيضي كه براي زنها قايل ميشن مثل تبعيض نژادي مثل تبعيض هاي مذهبي...طبقه كارگر هم در مملكت ما دچار تبعيض هاي زياديه ،هم از طرف جكومت هم جامعه از طرف حكومت ميشه به روز جهاني كارگر نگاه كرد كه چقدر بي سر صدا برگزار ميشه و به عمد روز معلم رو يكي دو روز بعدش انداختن تا متاثر از ان باشه 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ مثل تبعيضي كه براي زنها قايل ميشن مثل تبعيض نژادي مثل تبعيض هاي مذهبي...طبقه كارگر هم در مملكت ما دچار تبعيض هاي زياديه ،هم از طرف جكومت هم جامعه از طرف حكومت ميشه به روز جهاني كارگر نگاه كرد كه چقدر بي سر صدا برگزار ميشه و به عمد روز معلم رو يكي دو روز بعدش انداختن تا متاثر از ان باشه بدبختیش به اینه که در این مرز و بوم بازنشستگی برای کارگران به معنای شروع دوره ای جدید از کار تلقی میشه. فکر نکنم هیچ جای دنیا طرف بعد از یه عمر کارگری بازم از سر نیاز کار کنه. 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ من هيچي نميتونم بگم...من از تبعيض بيزارم...از ادماي نامهربون مهربون نما...از مردمي كه تمام هويتشون داره ميشه صفرهاي حساب بانكي و اصل بودن جواهر و مسافرتهاي خارجي من از اين هويت..از اين اعتبار ....از اين بي فرهنگي بيزام...اين اختلاف طبقاتي رو هيچ وقت نتونسته م و نخواهم توانست هضم كنم. گاهي به خودمم ميخندم وقتي كه شكر ميكنم سالمم و محتاج نون زحمت كش كارگري نيستم.... 8 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ یه بحثی هم در کنار کارگران وطنیمون ، کارگرای خارجی به خصوص افغانیها هستند بیشترشون واقعا زحمت کش و کاری هستند ، خیلی بیشتر از کارگرای خودمون ولی به بدترین شکل چه از طرف حکومت و چه از طرف مردم باهشون برخورد میشه یه زمان میگفتیم و میگیم که با ایرانیا تو کشورهای دیگه خیلی بد برخورد میشه و کارهای پستی رو بهشون میدند. تو کشور خودمون هم همینطوریه کارگران افغانی نه از حق و حقوقی خودشون برخوردارند ، نه خانواده هاشون 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ یه بحثی هم در کنار کارگران وطنیمون ، کارگرای خارجی به خصوص افغانیها هستندبیشترشون واقعا زحمت کش و کاری هستند ، خیلی بیشتر از کارگرای خودمون ولی به بدترین شکل چه از طرف حکومت و چه از طرف مردم باهشون برخورد میشه یه زمان میگفتیم و میگیم که با ایرانیا تو کشورهای دیگه خیلی بد برخورد میشه و کارهای پستی رو بهشون میدند. تو کشور خودمون هم همینطوریه کارگران افغانی نه از حق و حقوقی خودشون برخوردارند ، نه خانواده هاشون مطمن باش کارگر افغانی وضعیت مالیش خیلی بهتر از کارگر ایرانیه افغانیها خانوادگی کار میکنن از بچه های کوچکشون تا پیرمرداشون همه رو هم تبدیل به طلا میکنن تو دست زنهاشون که وقت رفتن راحت ببرن اما کارگر ایرانی واقعا با سیلی صورتشو سرخ نگه میداره مخصوصا با این اوضاع بیکاری و ورشکستگی شرکتها و اخراج این بندگان خدا تنها گناهشون هم سواد پایینه و اینکه میخوان نون حلال ببرن تو خونه 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ منم 10 سال زیر افتاب داغ داغ تو بدترین شرایط گرمایی و سرمایی کار کردم تو سوز برف و تیغ افتاب با یک دهم درامد امروزم ولی کار گری اگر حقوقش با کارش متناسب باشه واقعا بهتر از خیلی شغل های دیگس 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ تنها گناهشون هم سواد پایینه و اینکه میخوان نون حلال ببرن تو خونه درک وشعور به فوق لیسانس داشتن نیست یا اینکه مدرک جای انسانیت و خوی انسانی رو پر نمی کنه خیلیا مهندس شدن و لی بوی از افکار و رفتار اجتماعی نبردن تمام خندهاشون فقط اداست وقتی تو شرایط متفاوتی باشن اون خوی عقده ای شون رو نشون میدن نمونه اش ماجرایی که ابدارچیمون تعریف میکرد میگفت حراست جلو فلانی رو گرفت و گفت نمی تونی بیای تو بعد اون هم یه نگاه به لباسای من کرد گفت چرا یه نیرو خدماتی اجازه داره بیاد داخل این بخش من که مهندسم نمی تونم بیام...!!! فکرشو بکن بعضیا چقدر وقیح اند ؟! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده