Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ کارتون جزیره ی ناشناخته (سرنتی پیتی) رو یادتون هست؟ همیشه این خانم لورا فقط اسمش بود و خودش نبود. بیخود نبود این پسره کونا سر و تهش رو میزدن میرفت پیش خانم لورا یه نونی تو روغنش میافتاده!! اون موقع من نمیدونستم سانسور چیه تو دوران کودکی پیش خودم فکر میکرم این خانم لورا که هیچ وقت نمیبینمش حتماً یه چیز خیلی خارق العاده هست مثل مامان چوبین حالا نگو این ---- ها اون موقع کارتن هارو سانسور میکردن اون زمان دیگه اینترنت و ماهواره هم نبود حقیقت رو بفهمیم. الان وقتی فکر میکنم میبینم عجب نامرد بودن این ها خدا نگذره ازتون که با احساستم بازی کردید...! به نقل از یک ایمیل 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا ... از مادر چوبین بگیر تا اینکه همیشه واسه من سوال بود که چرا مادر و خواهر سوباسا تو استادیوم یه جا نمیشینن و چرا عموی سوباسا به مادرش عاشقانه نگاه میکنه و دوقلوهای افسانه ای که خواهر برادر نبودند و بابا لنگ درازی که همچین از دیده ها هم پنهان نبود و ... دیگه باعث شد به هیچ چیزی تو زندگیم اعتماد نکنم! لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا ...از مادر چوبین بگیر تا اینکه همیشه واسه من سوال بود که چرا مادر و خواهر سوباسا تو استادیوم یه جا نمیشینن و چرا عموی سوباسا به مادرش عاشقانه نگاه میکنه و دوقلوهای افسانه ای که خواهر برادر نبودند و بابا لنگ درازی که همچین از دیده ها هم پنهان نبود و ... دیگه باعث شد به هیچ چیزی تو زندگیم اعتماد نکنم! چه دل پری داشتی تو :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده