poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ اینم یک طرح واسه مجله الکترونیکی ... زهرا چه کردییی دختر .... یادم باشه پروژه اخر ترمت و بهتر انجام بدم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ خواهش میشه ...ایهیم .. 100 تا کمه ... مدال اینا هم می خوام ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3فقط یکم ویرایش می خواد ... مثلاً تیترها زیاد هستن ... کم باید بشه ... خودت زحمتش رو بکش ... الآن من فایل اصلی رو بدم که متوجه نمیشی چی به چیه، خیلی قاطی پاتیه ... :icon_pf (34):باید مرتبش کنم ...مرتب کردم پ.خ می کنم ... ممل خسیسه مدال نیمیده، خودم بهدا مدال میدم بهت اگه کارت خوب باشه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ نختش ؟ زهرا چه کردییی دختر .... یادم باشه پروژه اخر ترمت و بهتر انجام بدم امیدوارم خوب باشه ... راستی ... پروژم به زبان C# هستش ... ممل خسیسه مدال نیمیده، خودم بهدا مدال میدم بهت اگه کارت خوب باشه باشه قبول ... :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ امیدوارم خوب باشه ... راستی ... پروژم به زبان C# هستش ... باشه قبول ... :hapydancsmil: یاد میگیری انجام میدی دیگه .... واسه اینکه اسپم نباشه یه کمم راجبه طرحت بگم طرحت خوبه زهرا ... 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ پس چرا تالار شهرسازی نیست توش؟؟؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ پس چرا تالار شهرسازی نیست توش؟؟؟:vahidrk: این لیست با توجه به تاپیک زیر نوشته شده ... شما هم مطلب فرستادید؟ http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=69368&p=733563#post733563 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ این لیست با توجه به تاپیک زیر نوشته شده ... شما هم مطلب فرستادید؟ http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=69368&p=733563#post733563 نمیدونم شاید نفرستادن خوب! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ پس چرا تالار شهرسازی نیست توش؟؟؟:vahidrk: این همه اعلام کردم مطلب بفرستین هیشکی از شهرسازی نیومد 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ اینم یجور دیگش ... حالا بیشتر شبیه مجله شد ... 4 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ اینم یجور دیگش ... حالا بیشتر شبیه مجله شد ... آره. واقعا الان بیشتر شبیه به طرح جلد مجله شد. فقط این قرمز پایینش رو اگر ی جوری به خورد کار بدی بهتره. اینجوری انگار به زور پسبیده به کار. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده