Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بعد از مشخص شدن تالارهای شرکت کننده و زمان آنها و همچنین اسم مجله، اکنون نوبت ... . . . . . طرح روی جلد ( یا صفحه اول مجله الکترونیکی) مجله هسسسسسسسسسسست :80x7izu87acutttcy9t به بهترین پیشنهاد 100 امتیاز تعلق میگیره :w139: نام مجله : دانشنامه فنی نواندیشان اطلاعات بیشتر درباره مجله : http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=65755&page=6 مهلت ارسال آثار تا 10 ام مهر می باشد، لطفا آثارتان را بصورت پیغام خصوصی برای من بفرستید، ممنون 8 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ مهلت تا کیه؟ طبق روال مسابقات طرحو واسه خودتون پخ کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ مهلت تا کیه؟طبق روال مسابقات طرحو واسه خودتون پخ کنیم؟ مهلت تا 10 ام مهر ، بله :yes: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ یکدستگاه پرادو مدل 2012 هم بنده به طرح منتخب خواهم داد، شرکت کنید، بشتابید 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ مجله داره آماده میشه، یکی یه طرح روی جلد بده لطفا لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ من که نفهمیدم چی به چیه ... کاش میزاشتی همه طرحاشون رو بزارن اینجا ... ایده بگیریم ... یه طرح بزنیم و اسم تالارها به همراه اسم مجله+ لوگو سایت روش باشه؟ احیاناً موضوع خاصی روش نباشه؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ من که نفهمیدم چی به چیه ... کاش میزاشتی همه طرحاشون رو بزارن اینجا ... ایده بگیریم ... یه طرح بزنیم و اسم تالارها به همراه اسم مجله+ لوگو سایت روش باشه؟ احیاناً موضوع خاصی روش نباشه؟ :JC_thinking: چیز پیچیده ای نیست، یه مجله که متشکل از چند رشته هست نیاز به یک صفحه اول داره ( یا همون طرح روی جلد) آخه هیشکی طرح نفرستاد که بذارم اینجا آره دقیقاً، ولی نه اسم همه تالارها، فقط اسم تالارهایی که تو مجله شرکت کردن و مطلب فرستادن، که تو این تاپیک میتونید ببینید : http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=69368&p=733563#post733563 موضوع خاص مثلا چی؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ الان اسم طرح چی باشه ؟ دانشنامه فنی نواندیشان لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ چیز پیچیده ای نیست، یه مجله که متشکل از چند رشته هست نیاز به یک صفحه اول داره ( یا همون طرح روی جلد)آخه هیشکی طرح نفرستاد که بذارم اینجا آره دقیقاً، ولی نه اسم همه تالارها، فقط اسم تالارهایی که تو مجله شرکت کردن و مطلب فرستادن، که تو این تاپیک میتونید ببینید : http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=69368&p=733563#post733563 موضوع خاص مثلا چی؟ :JC_thinking: لینک رو دیدم ... ولی اسم تالارها رو ندیدم .. ظاهراً اسم تالارهارو نزدن ... موضوع خاص یعنی ، سرتیتر موضوعات مهم ... سرتیتر موضوعاتی که در مجله هستش... :yes: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ لینک رو دیدم ... ولی اسم تالارها رو ندیدم .. ظاهراً اسم تالارهارو نزدن ... موضوع خاص یعنی ، سرتیتر موضوعات مهم ... سرتیتر موضوعاتی که در مجله هستش... :yes: آره نزدن ولی خب از مطالب معلومه که برا کدوم تالاره آها، هرجور خودت دوس داری، خب اگه باشه خوبه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ آره نزدن ولی خب از مطالب معلومه که برا کدوم تالاره آها، هرجور خودت دوس داری، خب اگه باشه خوبه :yes: بله معلومه ... ولی من نمی فهمم ... بی زحمت اسم تالار ها رو بزار همینجا ... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ بله معلومه ... ولی من نمی فهمم ... بی زحمت اسم تالار ها رو بزار همینجا ... ای خدا ... 1. مهندسی عمران 2. اقتصاد 3. مهندسی برق 4. مهندسی کشاورزی 5. مهندسی شیمی 6. مهندسی مکانیک 7. IT 8. زیست شناسی 9. خانواده خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ ای خدا ... 1. مهندسی عمران 2. اقتصاد 3. مهندسی برق 4. مهندسی کشاورزی 5. مهندسی شیمی 6. مهندسی مکانیک 7. IT 8. زیست شناسی 9. خانواده خوبه؟ حالا ماه شدی ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ این مجله هرچند وقت منتشر میشه؟ مثلاً بالاش بنویسم به صورت ماهیانه منتشر میشه یا روزانه؟ کجا منتشر میشه؟ به ایمیل میفرستید یا همینجا میزارید؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ این مجله هرچند وقت منتشر میشه؟ مثلاً بالاش بنویسم به صورت ماهیانه منتشر میشه یا روزانه؟کجا منتشر میشه؟ به ایمیل میفرستید یا همینجا میزارید؟ مدت انتشارش معلوم نیست؛ هم اینجا میذاریم هم به ایمیل میفرستیم، هرجا که فکرمون برسه میفرستیم بیرون و خارج از انجمن منتشر میشه روزانه ؟ نه بابا ماهانه هم بشه کلامو میندازم هوا لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ اینم یک طرح واسه مجله الکترونیکی ... 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ اینم یک طرح واسه مجله الکترونیکی ... اااااااااایول خیلی باحاله، اوریجینالشو بی زحمت واسم پخ کن مرسی پرتو جان 100 امتیاز به زودی به حسابت واریز میشه، گرچه ارزشش خیلی بیشتر از ایناست :rose: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ اااااااااایول خیلی باحاله، اوریجینالشو بی زحمت واسم پخ کن مرسی پرتو جان :flowerysmile: 100 امتیاز به زودی به حسابت واریز میشه، گرچه ارزشش خیلی بیشتر از ایناست :rose: خواهش میشه ... ایهیم .. 100 تا کمه ... مدال اینا هم می خوام ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فقط یکم ویرایش می خواد ... مثلاً تیترها زیاد هستن ... کم باید بشه ... خودت زحمتش رو بکش ... الآن من فایل اصلی رو بدم که متوجه نمیشی چی به چیه، خیلی قاطی پاتیه ... :icon_pf (34): باید مرتبش کنم ... مرتب کردم پ.خ می کنم ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده