shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ كدو از لحاظ طب قدیم ایران سرد و تر یعنی خنك كننده و مرطوب كننده است - نحوه استفاده : خوراکی به عنوان غذا - نام علمی: Lagenaria vulgaris -گیاه شناسی كدو گیاهی است یكساله و خزنده كه برگهای آن بشكل قلب و پهن و پوشیده از كرك ریز می باشد . گلهای زرد رنگ است و گل نر و گل ماده آن روی یك پایه قرار دارد . ریشه آن باریك و بلند ، كمی شیرین است . كدو انواع مختلف دارد مانند كدوی حلوایی ، كدوی تنبل یا كدوی زرد ،كدوی خورشی یا كدوی سبز . نوعی از كدوی حلوایی در كانادا و آمریكا و بعضی نقاط دنیا می روید كه بسیار بزرگ می شود و گاهی وزن آن مرباتا 60 كیلوگرم نیز می رسد . در آمریكا و كانادا این كدوها را برای شب هالوین بكار میبرند و با آن رو كیك درست می كنند . -خواص داروئی: - خواص كدو و تخم كدو : از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می كند . كدو هم مانند بادمجان چون دارای كالری است بنابراین مهمترین غذا برای كسانی است كه می خواهند وزن كم كنند . 1)تخم كدوی خام اثر دفع كرم روده دارد و چون سمی نیست اطفال نیز می توانند از آن استفاده كنند . برای این منظور باید مقدر 50 گرم تخم كدو را پودر كرده و با عسل مخلوط نموده و مصرف كنید و باید بعد از چهار ساعت یك مسهل مانند روغن كرچك بخورید كه كرمها را دفع كند . 2)كدو اثر ملین ، مدر و رفع یبوست و رفع سوء هاضمه را دارد 3)به اشخاصی كه تب دارند كدو می دهند تب را پائین می آورد 4)كدو برای اشخاص گرم مزاج و صفراوی غذای خوبی است 5)كدو خونساز است و برای استفاده از این خاصیت كدو باید آنرا همراه با آب غوره و یا سركه در روغن زیتون پخت و مصرف نمود 6)برای رفع دندان درد آب كدو قرقره كنید 7)برای درمان گوش درد چند قطره آب كدو در گوش بچكانید 8)برای برطرف كردن التهاب معده ، كبد و كلیه كدوی پخته را روی این اعضاء بگذارید 9)پوست كدو را خشك كنید خوردن آن درمان بواسیر و خونریزی معده و روده است 10)تخم كدو درمان كنننده سرفه و برطرف كننده اخلاط خون است 11)برای زخم روده ها و مثانه و سوزش مجرای ادرار تخم كدو مصرف كنید 12)روغن تخم كدو برای رفع تب و دل پیچه مفید است 13)كدو و تخم كدو هر دو برای پیشگیری سرطان مفید می باشند 14)تخم كدو علاج كننده سرطان پروستات و برطرف كننده ورم پروستات می باشد در مادران بالاتر از سن چهل معمولا غده پروستات شروع به بزرگ شدن می كند و بنابراین این اشخاص باید چند روز در هفته كدو حلوایی یا تخم كدو بخورند . 15)كدو و تخم كدو در پیشگیری سرطان ریه بسیار موثر است و اشخاص سیگاری و حتی آنهائیكه با این اشخاص زندگی می كنند و باصطلاح سیگاری دست دوم هستند برای اینكه مریض نشوند باید از كدو استفاده كنند . -انتخاب و نگهداری: بهتر است انواع تمیز و بدون لكه كه سنگین وزن نیز هستند انتخاب شود. كدوی بریده نشده را باید در محل خنك كه تهویه مناسب دارد نگهداری كرد. تكه های بریده شده كه دانه و پوست آن جدا نشده است ، در پوشش پلاستیكی قرار داده و در یخچال نگهداری شود. - خواص کدو از نظر احادیث : بر مغز و عقل می افزاید ، قلب غمگین را محکم میکند و برای درد قولنج مفید است. 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ طول دوره رسیدگی 105 روز دارای طعمی شیرین، درون بر گوشتی خشک به رنگ نارنجی و پوستی زگیل مانند به رنگ خاکستری سبز شکل میوه عمامه ای است بومی ایتالیا در نواحی ساحلی رشد می کند در تهیه سوپ و لازانیا و دیگر غذا ها کاربرد دارد هر گونه کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده