رفتن به مطلب

ریزنوشت!

spow

ارسال های توصیه شده

داشتم وبلاگ یه دوست قدیمی (ریزنوشت) رو میخوندم به نظرم اومد یه خورده ارش رو حرص بدم:whistle: (به جان عمم من بیگناهم ارش!):4chsmu1:

ریزنوشته هایی که درذهنتون هست یا مثل من هنری جز کپی پیست ندارید اگر بیارید بنویسید وحتی کپی بفرمایید:banel_smiley_4:

بقول صاحبخونه :

اينجا هرچی به ذهنم ميرسه، به دهنم مياد! درضمن، ممكنه محتوای بعضی از نوشته‌های اينجا با عفت عمومی شما سازگار نباشه، پيشاپيش عذرخواهم

خلاصه سعی نکنید این تاپیک را به تاراجدهید بلکه محتوایش را با هرانچه اول به ذهن مبارک وسپس به دهان مبارکترتان میرسد مزین بفرمایید:icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه

ايدز يك خطر جدي است سكوت را بشكنيم،پيشگام باشيم

راه هاي پيشگيري از ايدز- اصول 4 پ

پرهيز: خويشتن داري از هرگونه رفتار جن*سي قبل از ازدواج

پايبندي: وفاداري به همسر

پوشش: استفاده از وسيله پيشگيري و محافظ در تماسهاي جن*سي

پايداري: در عدم مصرف مواد مخدر، الكل و مواد روانگردان و در ترك رفتارهاي پرخطر

سرطان پروستات دومين سرطان شايع بعد از سرطان ريه در ميان مردان است. اغلب در افراد سالمند ديده می‌شود و افراد زير ۵۰ سال به ندرت به آن مبتلا می شوند. مردان بالای ۶۰ سال بيشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان پروستات هستند و بايد بيشتر متوجه علائم هشدار دهنده اين بيماری باشند. اين بيماري ممکن است علامت خاصي نداشته باشد ولي معمولاً شامل تکرر ادرار، بند آمدن ادرار و کاهش قطر و فشار جریان ادرار است. جلوگيری از مرگ و مير ناشی از سرطان پروستات با تشخيص زودرس و معاينه ساليانه توسط پزشك امکانپذير است

سرطان پستان شایع‌ترین سرطان‌ در بين زنان است که روز به روز بر تعداد مبتلایان آن در ایران و جهان افزوده می‌شود. علایم هشداردهنده آن وجود توده‌ی قابل لمس در پستان، سفتی یک طرفه‌ی پستان، ترشح خودبخودی از نوک پستان بخصوص ترشح خونی، بزرگی غدد زیر بغل، تغییر در اندازه‌ی پستان و هرگونه تغییر رنگ پستان مي باشد. ۹۵ درصد سرطان‌های پستان توسط خود فرد کشف می‌شوند. پس معاینه توسط خود شخص بسیار مهم و اساسی است. هر خانمی از سنین بلوغ تا پایان عمر هر ماه جلوی آینه بایستد و معاینه پستان را به روش صحیح و علمی انجام دهد

سرفه شديد در نخستين لحظات بروز حمله قلبي مي تواند زندگي بيمار را نجات دهد

اين كار در فواصل معين مي تواند به بيمار كمك كند بهوش باشد و حتي ضربان قلب موثر خود را برگرداند. بيمار تا رسيدن اورژانس مي تواند با تك سرفه در يك يا دو ثانيه شروع كند و هر بار 5 سرفه انجام دهد. اين كار مي تواند به طور موقت عمل تلمبه خون به سراسر بدن و مغز را انجام دهد

• Like 12
لینک به دیدگاه

نگاه خطی به زندگی از کدئین

بحث‌های خانوادگی

- چرا منو دنیا آوردین؟

- عزیزم، چون فکر کردیم تو زندگی، یه سری زیبایی‌ها هست که تو هم باید تجربه‌شون کنی

- اها، پس اگه من فکر کنم تو زندگی، یه سری زشتی‌ها هست، می‌تونم بکشمتون؟

- لابد دیگه

• Like 12
لینک به دیدگاه

داریم ادم میشیم؟ ازریز نوشت

به مردم سرزمینم امیدوار شدم وقتی امروز دو تا زن و مرد خارجی رو دیدم که از آژانس مسافرتی اومدن بیرون، درحالیکه خانمه شالش افتاده بود روی دوشش و هیچکس با چشمهاش نمی‌خوردش!

• Like 12
لینک به دیدگاه

کلمات قصار من

دعای یک انسان فقیر:خدایا تورا شکر می کنم که به من دوتا کلیه دادی تا در صورت نیاز دستم پیش هر ناکسی دراز نشود.

دعای یک معلم: خدایا شکرت که به من یکدستگاه پراید هدیه کردی تا حقوقم را صرف تعمیرآن کرده ومسافرکشی نمایم.

دعای یک دانشجو:خدایا تورا سپاس که درس ,نمره,استاد ومدرک را می شود با پول خرید.

دعای یک کارمند:خدایا شکر که بما این همه امام وپیغمبر دادی تامابرای مراسم شهادت وولادت آنان تنی به آب بزنیم.

دعای یک بازاری:خدایا در بهشت جایگاهی رفیع تر از برج میلاد وغذایی گران تر از 168000 تومان نصیبمان بگردان.

دعای یک نامسلمون:خدایا دیش مارا از دید نامحرمان محفوظ بدار.

دعای یک بچه مسلمون:خدایا به روستای ما یک امامزاده عطا بفرما.

دعای یک مرد:خدایا تو خود گفتی من روزی بندگانم را می دهم اما گویا فراموش کردی وتنهایم گذاشتی!ادرکنی.

دعای امام زمان: خدایا نور افشانی برج میلاد به من ارتباطی ندارد! شربت وشیرینی زمینه ظهورم نیست..خدایا دل رفتگر شهر وفقرا را از من نشکن!

از انسانم ارزوست

• Like 10
لینک به دیدگاه

نقابم کو

اینجا همه نقابی بر چهره دارند

می خواهم همرنگ جماعت شم

اینجا صداقت تاوان دارد

نقابم کو

اینجا بوی یکرنگی نیست

نقابم کو؟

از انسانم ارزوست

• Like 9
لینک به دیدگاه

وقتی وبلاگ‌نویسی تندوتند پست می‌نویسد یعنی حالش خوب نیست. لازم دارد هی حرف بزند درباره خودش.

وقتی وبلاگ‌نویسی چندروزی هیچ مطلب تازه‌ای نمی‌نویسد یعنی حالش بد است انقدر که هیچ حرفی برای گفتن ندارد.

کلاً وقتی آدمی وبلاگ‌نویس می‌شود یعنی حالش بد است

از: یادّاشتهای یک دختر سر به هوا

• Like 10
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

هوا خیلی گرم بود. سوار تاکسی شدم، سه نفر دیگه هم سوار شدن و ماشین راه افتاد. مرد مسن به راننده گفت یه مقداری اضافه میدم، میشه کولر ماشین رو روشن کنی؟ خانوم کناریم گفت منم کرایه رو بیشتر میدم، اگه ممکنه کولر رو بزنین. راننده کولر رو روشن کرد و گفت: امروز همه‌تون کولر رو مهمون من باشین!

• Like 10
لینک به دیدگاه

صدای درویشی که هر شب جمعه یا علی گویان از کوچه ما می گذرد ، انگار یادآوری می کند که یک هفته دیگر گذشت و هفت روز دیگر به این روزهای عذاب آور انتظار افزوده شد…

بشمار تا به سر آید…

• Like 7
لینک به دیدگاه

خانه ما اگر در بیابان هم باشد مردانی از سرزمین پارس میان دقیقأ جلوی در پارکینگش پارک میکنن!

پ.ن: ای تو اون روحتون.

• Like 11
لینک به دیدگاه

آرمانشهر من

من از مدینه فاضله و آرمانشهر بیزارم.سالهاپیش که شور جوانی در سرم بود ودر غایت احساس بودم برای نیل به مدینه فاضله ام از جان وتن گذشتم اما اینک که به دروازه های آن رسیده ام جز بوی مرگ و خون چیزی نمی بینم ودیگر توبه ام را کسی نمی پذیرد .

من جنازه ام را بر دروازه این شهر دفن می کنم تا درس عبرتی باشد برای آنان که دل به آرمانشهر بسته اند! ...

از: انسانم ارزوست

• Like 9
لینک به دیدگاه

- ببین بهت قول میدم اگه خودتو به چیزای دیگه مشغول کنی میتونی فراموشش کنی. بیشتر تلاش کن.

+ امیدوارم… اما شاید هنوز امیدی…!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

سوار اتوبس داشتم می رفتم

از کنار زندان رد شدم

نگهبان برج از ان بالا برایم دست تکان داد

خوش به حالش با خودش خوش است............. :girl_in_dreams:

• Like 7
لینک به دیدگاه

اتوبوس پر از زندانی از کنار من که سوار تاکسی بودم رد شد

عده ای نشسته و عده ای ایستاده بودند

آنان که ایستاده بودند دستشان به میله های سقف بسته بود

چنان با افتخار و سربلندی به بیرون نگاه می کردند که

برای یک لحظه فک کردم

که آنها هم بی گناهند،

مثل آدمهایی که بیرونند ..........

• Like 8
لینک به دیدگاه

"از روزی میترسم که بچه‌ام بیاد تو روم بگه یا تو دلش اینطور فکر کنه که: بابام پیره، این چیزا رو نمی‌فهمه..."

از همون وبلاگ ریز نوشت

سجاد جان کپی با ذکر منبع ارزشهای خودشو حفظ میکنه :flowerysmile:

• Like 10
لینک به دیدگاه
"از روزی میترسم که بچه‌ام بیاد تو روم بگه یا تو دلش اینطور فکر کنه که: بابام پیره، این چیزا رو نمی‌فهمه..."

از همون وبلاگ ریز نوشت

سجاد جان کپی با ذکر منبع ارزشهای خودشو حفظ میکنه :flowerysmile:

:flowerysmile:

• Like 4
لینک به دیدگاه

"هر جا سخن از اختلاس است نام بانک صادرات میدرخشد"

سه و خوردی ملیارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

یوخت گول جساب طلایی صادراتو نخورین کارمزدش بالاست می گن سالانه 5 درصده

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...