zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ سلام...... از اسم تاپیک معلومه دیگه دوست داشتین کدوم یکی از بچه های انجمن و میدیدین که تا حالا ندیدیش؟ 10 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ شما خودتون نظر ندادینا،که دوست دارین اول چه کسیو ببینین. من مدت زیادی در انجمن نیستم،افراد رو هم خوب نمیشناسم. اما خوب از یکی دو نفر که بحث های نویی در زمینه مذهب و گفتگوی آزاد دارن،خوشم میاد. ولی اسمشونو نمیتونم بگم. 5 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خو من هیشکدومو ندیدم ولی خب البته به جز یه 3یا4نفری:girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خو من هیشکدومو ندیدم ولی خب البته به جز یه 3یا4نفری:girl_blush2: 3 الی 4 نفر رو دیدین، یا دوست دارین ببینین؟ حالا مگه همه آقا هستند،که سرخ شدین؟ 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ 3 الی 4 نفر رو دیدین، یا دوست دارین ببینین؟حالا مگه همه آقا هستند،که سرخ شدین؟ خو 3,4نفررو دیدم. نه اتفاقا بیشتر اونایی که دوست دارم ببینمشون خانمن:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اوايل يكي دو نفر بودن كه عكسشونو ديدم اما الان هيچ كدوم راستش ببينيم كه چه بشه هر كي اينجاست يه ادمه مثله بقيه ادماي ديگه ،،اصلا از ديدن بقيه ادما چه دسته گلي به سر خودمون يا اونا زديم كه با ديدن بچه هاي اينجا بزنيم ؟! 5 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اگه منظورتون از نزديك هست من چندتايي از بچه هايي اينجا كه هم قديمي و فعال ميباشند رو ديدم..مثل "يوزا" (اين با ميلاد فرق فقوله..يوزا كجا ميلاد كجا:icon_razz:)،"سجاد"،"فرناز"،"ادمين سايت:xbex7jmjnhtbacgrr3x"، و... ولي خيلي دوست داشتم يه كاربري به نام "mehrshad53" رو ببينم.. البته دوست دارم الان "اسي" و هم چنين چن تا كاربر كه خيلي وقته ميشناسمشون رو از نزديك ببينم... كسي ديگه فعلا تو خاطرم نيست ولي هستن كساني كه ارزش ديدن و مصاحبت رو دارن.. . . . .. اهان راستي؛خيلي دوست داشتم "بيتاب" رو بيبنيم..:texc5lhcbtrocnmvtp8 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اگه منظورتون از نزديك هست من چندتايي از بچه هايي اينجا كه هم قديمي و فعال ميباشند رو ديدم..مثل "يوزا" (اين با ميلاد فرق فقوله..يوزا كجا ميلاد كجا:icon_razz: :xbex7jmjnhtbacgrr3x اهان راستي؛خيلي دوست داشتم "بيتاب" رو بيبنيم.. آره منم دوست داریم بیتاب رو از نزدیک ببینم صحبت کنم باهاش:yes: ببینم چگونه سخن میگوید:w12: 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ :xbex7jmjnhtbacgrr3x آره منم دوست داریم بیتاب رو از نزدیک ببینم صحبت کنم باهاش:yes: ببینم چگونه سخن میگوید:w12: يعني تا حالا لنگه همچين ادمايي نديدن به بركت نظام ايقد كپي پيس شدن تو جامعه كه نگو...غيبت شون نباشه اصلا ديدن ندارن خواستيد ببينيد يه سر به بازداشتگاه ها و ماموراي بازجو و بزنيد يه سر به پايگاهاي بيسچ محلتون برين ...تا دلتون بخواد هس 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اگه منظورتون از نزديك هست من چندتايي از بچه هايي اينجا كه هم قديمي و فعال ميباشند رو ديدم..مثل "يوزا" (اين با ميلاد فرق فقوله..يوزا كجا ميلاد كجا:icon_razz:)،"سجاد"،"فرناز"،"ادمين سايت:xbex7jmjnhtbacgrr3x"، و...ولي خيلي دوست داشتم يه كاربري به نام "mehrshad53" رو ببينم.. البته دوست دارم الان "اسي" و هم چنين چن تا كاربر كه خيلي وقته ميشناسمشون رو از نزديك ببينم... كسي ديگه فعلا تو خاطرم نيست ولي هستن كساني كه ارزش ديدن و مصاحبت رو دارن.. . . . .. اهان راستي؛خيلي دوست داشتم "بيتاب" رو بيبنيم..:texc5lhcbtrocnmvtp8 من خیلی دوست دارم اینو از نزدیک ببینم، یه بار بیا ببینمت:w00: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خودت و آجی هام و بچه هاشون رو:(50):و تک تک بچه های مکانیک رو سارا افشار و فروغ و پری(بهار)افسانه جونم...مهنازی..بچه های گروه تخریب....خو زیادن 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ شما خودتون نظر ندادینا،که دوست دارین اول چه کسیو ببینین.من مدت زیادی در انجمن نیستم،افراد رو هم خوب نمیشناسم. اما خوب از یکی دو نفر که بحث های نویی در زمینه مذهب و گفتگوی آزاد دارن،خوشم میاد. ولی اسمشونو نمیتونم بگم. ساناز چرا نمی تونی اسماشونو بگی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خو من هیشکدومو ندیدم ولی خب البته به جز یه 3یا4نفری:girl_blush2: خوب مریمی 3 الی4 نفر رو دیدی..کیا بودن؟؟؟ دیگه دوس کیا رو ببینی؟؟:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ قیافه ی خودت! :14k8gag: 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ ساناز چرا نمی تونی اسماشونو بگی؟؟ شاید چون خانم نیست. :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ يه جورايي شبيه تاپيك " ديوار شما رو چه كسي خط خطي كرده " سجاده 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ شاید چون خانم نیست. :icon_pf (34): خوب نباشه...:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خوب نباشه...:girl_yes2: دیگه تابلو بود منظورم کی بود دیگه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده