Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ من خودم شمالی هستم... خوب پیش میاد یه جشن عقد بزرگ میگیرن بعد مدتی یه شب حنابندان یه شب هم عروسی ولی دیگه 4بار ندیدم... ولی من خودم اصلا دوست ندارم اینطوری باشه من میخوام عروسیم فقط یه شب باشه قشنگیش به همون یه شب بودنو تکرار نشدنشه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ من خودم شمالی هستم...خوب پیش میاد یه جشن عقد بزرگ میگیرن و یه شب حنابندان یه شب هم عروسی ولی دیگه 4بار ندیدم... ولی من خودم اصلا دوست ندارم اینطوری باشه من میخوام عروسی فقط یه شب باشه خب پس سه تاشو تایید میکنی، چهارمیشم من دیدم حالا چرا همه گیر دادن به 4 بار ؟ بابا سه تاشم خیلی زیاده بخدا :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ جالبش اینه که تازه همین چن روز پیش فهمیدم تا جشن عروسی برگذار نشه، عروس و دوماد اجازه ندارن با هم باشن ببین دیگه اینو نداشتیم... من خودم شمالی هستم دارم شمال زندگی میکنم... زمانی که دختر و پسر با هم عقد کرده باشن یه مدت بعد عروسی میگیرن که اون بستگی به خانواده و دختر و پسر داره که فاصله عقد و عروسی چقدر باشه ولی تو اکثریت خانواده ها پسر و دختر این فاصله بین عقد و عروسی رو بی هیچ محدودیت زمانی و مکانی با هم هستن... حالا ممکنه یکی بین عقد و عروسیش چند ماه فاصله باشه یکی چند سال... 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خب پس سه تاشو تایید میکنی، چهارمیشم من دیدمحالا چرا همه گیر دادن به 4 بار ؟ بابا سه تاشم خیلی زیاده بخدا :icon_pf (34): اره سه تا رو دیدم... حالا اون چهارمی که میگی به چه اسمی هست؟؟؟ منم دارم میگم زیاده همه قشنگیش به یه شب بودنشه... لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ ببین دیگه اینو نداشتیم... من خودم شمالی هستم دارم شمال زندگی میکنم... زمانی که دختر و پسر با هم عقد کرده باشن یه مدت بعد عروسی میگیرن که اون بستگی به خانواده و دختر و پسر داره که فاصله عقد و عروسی چقدر باشه ولی تو اکثریت خانواده ها پسر و دختر این فاصله بین عقد و عروسی رو بی هیچ مخدودیت زمانی و مکانی با هم هستن... خالا ممکنه یکی بین عقد و عروسیش چند ماه فاصله باشه یکی چند سال... ببخشید که اینو میگم، منظورم از با هم بودن، س ک سه لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید که اینو میگم، منظورم از با هم بودن، س ک سه منم وقتی میگم بدون هیچ محدویت زمانی و مکانی منظورم همون چیزیه که شما گفتی... لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اره سه تا رو دیدم...حالا اون چهارمی که میگی به چه اسمی هست؟؟؟ منم دارم میگم زیاده همه قشنگیش به یه شب بودنشه... بعضیا رو کارت مینویسن جشن کادوئی، یه اسم محلی هم داره که تو بعضی شهر ها زیاد شنیدم، جشن ریسمان زنی 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ منم وقتی میگم بدون هیچ محدویت زمانی و مکانی منظورم همون چیزیه که شما گفتی... داریم از رسم و رسومات حرف میزنیم، معنیش اینه که با گذشت زمان کمرنگ شده ولی هنوز وجود داره، شاید نشنیدی شما، همینطور که گفتم خودمم تازه شنیدم، از بزرگترا بپرسی میگن بهتون لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بعضیا رو کارت مینویسن جشن کادوئی، یه اسم محلی هم داره که تو بعضی شهر ها زیاد شنیدم، جشن ریسمان زنی شما مثل اینکه خیلی سنتی عمل میکنین... من تا حالا اسم این چیزی رو که میگی نشنیدم... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ من شنیده بودم این مراسم رو و دیدم هم حتی دیدم عروس تو مراسم عروسیش باردار هم بوده اما دیگه ندیدم بچه تو عروسیشون هم بوده 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ داریم از رسم و رسومات حرف میزنیم، معنیش اینه که با گذشت زمان کمرنگ شده ولی هنوز وجود داره، شاید نشنیدی شما، همینطور که گفتم خودمم تازه شنیدم، از بزرگترا بپرسی میگن بهتون خوب من خبر از اینایی که شما میگی ندارم ولی حداقل تو خانواده ما من از زمانی که یادم میاد اینطوری بوده... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ شما مثل اینکه خیلی سنتی عمل میکنین...من تا حالا اسم این چیزی رو که میگی نشنیدم... من عمل نمیکنم، داره عمل میشه :yes: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ من شنیده بودم این مراسم رو و دیدم هم حتی دیدم عروس تو مراسم عروسیش باردار هم بوده اما دیگه ندیدم بچه تو عروسیشون هم بوده این مورد اولی رو منم شنیدم من عمل نمیکنم، داره عمل میشه :yes: به هر حال اینا دیگه قدیمی شدن اگرم باشه خیلی خیلی کم شده... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بحث به حاشیه کشیده شد دوستان عزیز، بحث فقط رو تکرار جشن های عروسیه هموجوری که یکی از دوستان گفتن، تو تهران هم وجو داره فقط بگید تایید میکنید یا نه ؟ ممنون لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ به هر حال اینا دیگه قدیمی شدن اگرم باشه خیلی خیلی کم شده... بله کمه ولی وجود دارن، دوبار که دیگه همه جا وجود داره، مگه نه؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خوب خوبه همچین چیزی دو سال با هم زندگی می کنن اگر با هم نسازن جدا میشن اگر شیطونی نکرده باشن و نی نی ................... اما یه مشکلی هست تو ایران به نام باکره بودن خانوم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ هر چی مراسم کمتر بهتر .. اینجور مواقع بیشتر از هم عروس دوماد اذیت میشن... خرجش هم زیاده . ولی خوب نمیشه به بزرگتر ها هم احترام نگذاشت و با این مسایل درگیر شد .. اکثر اختلافات از همین جاها شروع میشه دیگه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ هر چی مراسم کمتر بهتر .. اینجور مواقع بیشتر از هم عروس دوماد اذیت میشن... خرجش هم زیاده. ولی خوب نمیشه به بزرگتر ها هم احترام نگذاشت و با این مسایل درگیر شد .. اکثر اختلافات از همین جاها شروع میشه دیگه بحث رونما در شهرهای شما مطرح نیست؟ خرج عروسی رو در میارن :yes: لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ آره موافقم!!! من دیدم همه میگن زیاده گفتم اینجوری مزش میره من بگم آره موافقم!!!:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بله کمه ولی وجود دارن، دوبار که دیگه همه جا وجود داره، مگه نه؟ تقریبا... بازم میگم ولی من همون یه بار رو میپسندم اون هم باید شب باشه و همه چیز به عالی ترین شکل... همه قشنگیه این شب به تکرار نشدنشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده