Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ تو شمال رسمه که برای جوونایی که میخوان ازدواج کنن، حداقل 3 تا جشن به عنوانهایی که گفتم برگذار میکنن، نمیدونم جاهای دیگه هم اینجوری هست یا نه مثلا عروس و دوماد شاخ و شمشاد، 2 سال با هم زندگی میکنن، بعد دوباره واسشون عروسی میگیرن آخه یعنی چی این کارا؟ 3 بار عروس و دوماد میشین، مزش همون یه باره:icon_pf (34): شما هم با این رسم موافقین؟ حاظرین چن بار عروس دوماد شین ؟ نظرتون چیه؟ 31 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ یه بار جشن بسه چه خبره ........... 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ وا!من نشنیده بودم تاحالا یعنی چی بعد از چن وقت دوباره عروسی میگیرن!من که همون یه بارش و دوست دارم ...حتی حنا بندون و این چیزارم دوست ندارم 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ وا!من نشنیده بودم تاحالا یعنی چی بعد از چن وقت دوباره عروسی میگیرن!من که همون یه بارش و دوست دارم ...حتی حنا بندون و این چیزارم دوست ندارم می خوان بچه هاشونم عروسیشونو ببینن ارزو به دل نمونن 9 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ وا!من نشنیده بودم تاحالا یعنی چی بعد از چن وقت دوباره عروسی میگیرن!من که همون یه بارش و دوست دارم ...حتی حنا بندون و این چیزارم دوست ندارم همین دیگه ، آدم حالش بهم ... نمیدونم این رسم و رسوماتو از کجا آوردن :w888: در ضمن "وا" برا خانماست 5 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ من شمالی هستم . اینجا یه جشن کوچیک برای محرم شدن میگیرن .. به عنوان عقد کنان که زیاد هم رسمی نیست . بعد از چند ماه.. ممکنه به 2 سال هم بکشه جشن عروسی میگیرن که رسمی هست 7 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ من شمالی هستم. اینجا یه جشن کوچیک برای محرم شدن میگیرن .. به عنوان عقد کنان که زیاد هم رسمی نیست . بعد از چند ماه.. ممکنه به 2 سال هم بکشه جشن عروسی میگیرن که رسمی هست عموی بنده 4 بار، دخترخاله 3 بار و یکی از پسرخاله ها 4 بار جشن گرفتن برا عروسیشون 7 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ عموی بنده 4 بار، دخترخاله 3 بار و یکی از پسرخاله ها 4 بار جشن گرفتن برا عروسیشون رسم ما که شمالی هستیم اینطور نیست.. والا تا حالا هم نشنیدم 4 بار عروسی بگیرن!!! . پس نمیشه گفت همه شمالیا 3.. 4 بار عروسی میگیرن 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ رسم ما که شمالی هستیم اینطور نیست.. والا تا حالا هم نشنیدم 4 بار عروسی بگیرن!!!. پس نمیشه گفت همه شمالیا 3.. 4 بار عروسی میگیرن خب حالا که شنیدی من گفتم همه شمالیها ؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ عروس دوماد تغییر نکنن خوبه :ydm47612zsesgift969 یعنی با همون آب و تاب دفعه ی اول مراسم می گیرن؟ 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ تو شمال رسمه که برای جوونایی که میخوان ازدواج کنن، حداقل 3 تا جشن به عنوانهایی که گفتم برگذار میکنن، نمیدونم جاهای دیگه هم اینجوری هست یا نه مثلا عروس و دوماد شاخ و شمشاد، 2 سال با هم زندگی میکنن، بعد دوباره واسشون عروسی میگیرن آخه یعنی چی این کارا؟ 3 بار عروس و دوماد میشین، مزش همون یه باره:icon_pf (34): شما هم با این رسم موافقین؟ حاظرین چن بار عروس دوماد شین ؟ نظرتون چیه؟ 26 سال سنمه و با فرهنگ و رسم و رسوم شمالیا به اندازه کافی آشنایی دارم . تا حالا نشنیدم تو شمال 4بار جشن عروسی بگیرن!!! حالا شاید فامیلاتون خوششون بیاد بخوان 10 بار جشن بگیرن دلیل نمیشه بگی تو شمال رسمه ....... داری با این پستت به شمالیا توهین میکنی پسر خوب 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ 4 بار عروسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مزه عروسی به یه بارشه... 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ من عروسی گیلانیا رو رفتم.تا جایی که میدونم اینجوری نیستن!ولی عجیبه!سالگرد ازدواج میگیرن یعنی؟؟ به نظر من همون یه بارشم زیاده!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ عروس دوماد تغییر نکنن خوبه :ydm47612zsesgift969یعنی با همون آب و تاب دفعه ی اول مراسم می گیرن؟ آره با همون آب و تاب، البته فقط واس خودشون، ولی مردم از رو اجبار میرن چون دعوت شدن اول که موقع عقد یه جشن میگیرن، اکثرا بعد از ظهر عقد میکنن و شب جشن میگیرن یه جشن جداگانه خونواده عروش میگیره که بهش میگن عروس دیدن یه جشن دیگه هم خونواده دوماد میگیره که بهش میگن عروسی، تو این جشن عروس و دوماد میرن سر خونه زندگیشون جالبش اینه که تازه همین چن روز پیش فهمیدم تا جشن عروسی برگذار نشه، عروس و دوماد اجازه ندارن با هم باشن البته اینم بگم که دیگه داره کمرنگ میشه این چیزا، ولی متاسفانه هنوزم هستش 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ تو تهران هم این جوریه... به نام های دیگه! من یکی از شرایطم اینه که به هیچ وجه نباید برام مراسم بگیرن و نمیدونم باید بگم متاسفانه یا خوشبختانه هر موردی که داشتم یه جشن مفصل میخواسته!!! 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ داداش این اطلاعاتت مال دوره پیغمبر هستش .. الان یکی تو تالار میگیرن تموووووم 4تا چ خبرهههههههه !!! 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ 26 سال سنمه و با فرهنگ و رسم و رسوم شمالیا به اندازه کافی آشنایی دارم. تا حالا نشنیدم تو شمال 4بار جشن عروسی بگیرن!!! حالا شاید فامیلاتون خوششون بیاد بخوان 10 بار جشن بگیرن دلیل نمیشه بگی تو شمال رسمه ....... داری با این پستت به شمالیا توهین میکنی پسر خوب این کجاش توهینه ؟ خواهش میکنم تعصب های الکی رو بذار کنار و منطقی بحث کن، اینکه شما ندیدی، دلیل نمیشه بگی وجود نداره، من خودم شمالی هستم و از شما هم بیشتر به شمالی بودنم افتخار میکنم، فقط موضوعی که این روزا خیلی هارو داره اذیت میکنه میگم،بارها شنیدم اطرافم که بعد از دیدن کارت دعوت، میگن چنبار آخه؟ یه بار بسه دیگه ... به کرات دیدم اینو من عروسی گیلانیا رو رفتم.تا جایی که میدونم اینجوری نیستن!ولی عجیبه!سالگرد ازدواج میگیرن یعنی؟؟ به نظر من همون یه بارشم زیاده!!!!!! نه سالگرد ازدواج نه، تو پست قبلی توضیح دادم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ داداش این اطلاعاتت مال دوره پیغمبر هستش .. الان یکی تو تالار میگیرن تموووووم 4تا چ خبرهههههههه !!! 4تا الان خیلی کمه، ولی 3 تا هستش لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ 4تا الان خیلی کمه، ولی 3 تا هستش من نه 3تاشو دیدم .. نه دعوت شدم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ من نه 3تاشو دیدم .. نه دعوت شدم خب پس بذارید اونایی که دیدن و با این موضوع مشکل دارن، بحث کنن، ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده