TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی وقت بود دنبال این کارتون می گشتم :2eaoapgxehimkak1y7e گفتم اینجا بذارم شما هم شاد شید :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : CatDog سازندگان : Peter Hannan گویندگان : Jim Cummings, Tom Kenny , Carlos Alazraqui ژانر : Animation | Comedy | Family رتبه : 6.7/10 خلاصه داستان : کارتون گربهسگ اثر پیترهانان محصول کمپانی نیکلودیون و برنده جایزه اسکار است. این کارتون در ۵ اکتبر سال ۱۹۹۸به صورت مجموعه تلویزیونی در آمریکا پخش شد، گربه سگ داستان دوبرادر به هم چسبیده (گربه و سگ) است که دارای دو بعد هوشیاری و عاطفی هستند. گربه سگ از والدین خود که یک قورباغه و یک موجود پاگنده توسط گردباد جدا شدند. مکان زندگی گربه سگ در خانهای در حومه نیربورگ است. خانه گربه سگ نیمی به شکل ماهی و نیمی به شکل استخوان است که آنها در این خانه با وینزلو (موش) زندگی میکنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ وای من خیلی این کارتونو دوس داشتم مخصوصا اون سنجاب لج درآر یا سگ های اوباششون خیلی باحال بودن.....:texc5lhcbtrocnmvtp8 5 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ اگه پیدا کردم حتما می ذارم اینجا.:flowerysmile: اما فک نمیکنم باشه. دوبله ش به منم بیشتر مزه می ده :626gdau:.چون اولین بار دوبلشو دیدیم 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ من بدون سانسورشو می خوام داری؟ 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ من بدون سانسورشو می خوام داری؟ این اصلشه دیگه.مگه اینم سانسور می کردن؟ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها پیداش کردم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :2eaoapgxehimkak1y7e دانلود کارتون گربه سگ دوبله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته با FLV Player باز میشه و تا اونجایی که دیدم قسمت اولش قسمت اول اصلیش نیست احتمالا سانسور شده.اما خب فارسیه البته کیفیت هم نداره ها :4chsmu1: ترجمه شم ضایع س :4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ یکی از کارتونای مورد علاقه ی من............ دستت ندرده..:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ میشه کارتونای مورد علاقه ی منو پیدا کنید؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آنشرلی با موهای قرمز. جیمبو. حنا دختری در مزرعه. اولک و بولک. میگ میگ. قسمت آخر واقعی و قلابی. 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ میشه کارتونای مورد علاقه ی منو پیدا کنید؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3آنشرلی با موهای قرمز. جیمبو. حنا دختری در مزرعه. اولک و بولک. میگ میگ. قسمت آخر واقعی و قلابی. منم اینارو میخوام 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ منم اینارو میخوام تاپیک کارتونهای درخواستی نیستا چندتاشو می دونم که میشه پیدا کرد.سر بزنید به این تاپیک وقت کردم میذارم البته من دیر به دیر میام اینجا 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ واااااااااااای من عاشقِ این کارتون بودم خیلی دوسشون داشتم ولی این همسایشون خیلی حرصمو در میاورد!:texc5lhcbtrocnmvtp8 مرسی 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ دست شما درد نکنه.واسه گذاشتن لینک های دانلود بیشتر قبلش با شامهرباز هماهنگ کنید چون اینجا گذاشتن لینک دانلود ممنوع هست 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من برین بخرین بهتره 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من برین بخرین بهتره موافق نیستم.اینا که ایرانی نیستن که بریم بخریم.خارجی ها رو دانلود کنید عیب نداره. من تو این دو مان نزدیک به 120 گیگ دانلود داشتم:girl_blush2: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ دست شما درد نکنه.واسه گذاشتن لینک های دانلود بیشتر قبلش با شامهرباز هماهنگ کنید چون اینجا گذاشتن لینک دانلود ممنوع هست مرسي از توجه ت دانلود انيميشن مشكلي نداره....براي گذاشتن لينك دانلودش آزاديد تقريبا:yes: 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ مرسي از توجه ت دانلود انيميشن مشكلي نداره....براي گذاشتن لينك دانلودش آزاديد تقريبا:yes: واقعا؟پس یعنی میشه یه تاپیک زد با عنوان دانلود انیمیشن؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ موافق نیستم.اینا که ایرانی نیستن که بریم بخریم.خارجی ها رو دانلود کنید عیب نداره. من دوبله شدشو گفتم دوبله یه چیز دیگس 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من دوبله شدشو گفتم دوبله یه چیز دیگس اون اره.واقعا دوبلورهای ایران خیلی قوی هستن.خیلی خوشجالم از این بابت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده