Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر همه بچه های گل نواندیش. هر لحظه ممکنه یه اتفاقی برای من بیفته که نتونم برای مدتی به انجمن سر بزنم. از اتفاقات خوب و شیرین گرفته تا تلخ و ناگوار. اتفاقاتی مثل دعوت شدن به مراسم عروسی و مسافرت و تغییر شغل، قطع شدن اینترنت و ... ممکنه باعث بشه هر کدوم از ما برای مدتی نتونیم به انجمن سر بزنیم. که این موضوع باعث میشه برخی نگرانی ها برای دوستانمون به وجود بیاد. برای اینکه از این مشکل جلوگیری کنیم تصمیم گرفتیم این تاپیک را راه اندازی کنیم تا اگر شخصی به هر دلیلی نتونست یه مدت به انجمن بیاد تو همین تاپیک اعلام کنه و چه بهتر که مدتش را هم بگه که از بروز مشکلات جلوگیری بشه. بعد از بازگشت هم در همین تاپیک اعلام کنید تا بقیه بدونن که تشریف فرما شدید. فقط چند تا نکته رو رعایت کنید: 1 - ارسال پست در این تاپیک صرفا برای اعلام مرخصی و عدم حضور در انجمن توسط خود شخص و همینطور اعلام بازگشت به انجمن مجاز میباشد و کلیه پستهایی که خارج از این موضوع باشن حذف میشن. پس بنده رو به زحمت نندازید لطفا. :biggrin: 2 - ما اینجا هیچ کس رو موظف نمیکنیم که حتما بیاد و اعلام کنه. هر کس دوست داشت بیاد اعلام کنه و فرقی بین کاربر و مدیر نیست. این تاپیک فقط جنبه اطلاع رسانی داره. 3 - اگر دوست داشتید میتونید علتش رو هم بگید تا دوستان بدونن. 18 لینک به دیدگاه
s.m1990 522 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ چه تاپیک جیگری اون پایینها بود آقا من به مدت یک ساعت باید برم خونه عموم اگر کسی دلش برام تنگ شد خواهشا گریه نکنه تا من بیام 7 لینک به دیدگاه
s.m1990 522 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون از همه دوستانی که در نبود من اشک و خون گریه کردن من برگشتم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده