NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اهلش نیستی بیا برو بخواب زیادم فلسفه نباف نصف شبی خوب اینا جواب نمیده به منچه!راهی بلدی بگو من امتحان میکنم! من یه راه بهتر بلدم! زندگی کنی!! اونم خودش یه نوع خود کشیه!!! از نوع مازوخیستی!!! فردا تعطیله واس چی برم بخوابم!! 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خودکشی کلن همون خوب ...بد....زشتی که اسم تاپیک داره....رو شامل میشه: خودکشی خوب: یه نفر تو یه شرایطی هست که زندگیش داره به ضرر دیگران تموم میشه خودکشی میکنه...نمونش خودکشی آدمهای سیاسی هست که وقتی گیر میوفتن یا دارن گیر میوفتن به دلایل زیادی خودشون رو میکشن..اون خیلی فرق داره قضیش واسه یه هدف مرده... یا یه نفر هست که داره زندگیش رو با خفت میگذرونه...مثلا مجبوره خودفروشی کنه اون هم به اجبار نه به خواست خودش ..اون هم خودکشی میکنه که انسانیتش بیش از اون نره زیره سوال... خودکشی بد: خودکشی که ای وااای من دیگه احساس خوشبختی ندارم...وای زندگی بده...ای وای عشقم تنهام گذاشت....تو یه محیط در بسته و یا تو خلوت خودش خودکشی زشت: تو یه جای عمومی.....به همون دلایل خودکشی بد.... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خوب اینا جواب نمیده به منچه!راهی بلدی بگو من امتحان میکنم! من یه راه بهتر بلدم! زندگی کنی!! اونم خودش یه نوع خود کشیه!!! از نوع مازوخیستی!!! فردا تعطیله واس چی برم بخوابم!! چه کاریه راهش اینه بری شوبر کنی 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خودکشی خوبه -لازمه -:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ چه کاریه راهش اینه بری شوبر کنی اون زجر آورترین راه خود کشیه!!! یعنی زدی تو خال!! خود کشیترین خود کشی!!! که تازه از بعدش خبر داری ولی باز با جشنو رقص خودتو میکشی! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اون زجر آورترین راه خود کشیه!!! یعنی زدی تو خال!! خود کشیترین خود کشی!!! که تازه از بعدش خبر داری ولی باز با جشنو رقص خودتو میکشی! خب پس چرا این همه دخمل ها خودشونو برا این زجر به در و دیفار می زنن 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ رگ زنی! فقط مشکل اینجاست روش رایجیه و در بیشتر مواقع جواب نمیده گندش بزنن!! شما یکی از شاهرگ های بدنت رو قطع کن ، اگه چند دقیقه بعدش عزرائیل رو ملاقات نکردی بنده اسمم رو عوض میکنم! قرص خوردن هم رایجه و در بیشتر مواقع جواب نمیده! کاره سوسولاست واسه جلب توجه! یه قرص آرام بخش رو بیشتر از دز توصیه شده مصرف کن ( مثلا یه مشت از اون قرص رو در آب حل کن و بده بالا!) آمار مرگ و میر خیلی زیاده در این مورد! از ارتفاع پریدن هم خیلی مسخرست! میفتی پایین چشت میپره یه ور دندونات یه ور... خیلی کثافت کاریه!!بعد باید بیان با خاک انداز جمت کنن! حالا مجبور نیستی بپری وسط آسفالت که پخش زمین شی. دریا ، دره ، صخره و . . . راه حل زیاد پیدا میشه ، مشتری نیستی دختر جان. گاز هم خوبه بی دردو کم هزینه! فقط شاید یکی حواسش نباشه یه چیزی روشن کنه ملتی هم باهات بیان اون دنیا!! یکی از غریبانه ترین روش های خودکشی استفاده از گازهای اسیدی مثل هیدروژن سولفید و انواع مرکاپتان هاست.:icon_razz: ولی مرگ آروومی داری انصافا . . . بی سر و صدا و آرام . . . سیانور از کجا بیاریم آخه؟؟ سم فروشی ها ! ولی مرگت یکم دردناک میشه . . . دار زدن خیلی دل میخواد!! اون بالا خر خر خر! آویزونی!! جون کندن نمیخوایم دیگه... اگه درست و حسابی خودت رو دار بزنی ، چند ثانیه ی بعدش اون دنیایی. اولین اتفاقی که زمان دار زدن میفته ، قطع نخاع و شکستن گردن و بالطبع بیهوشی هست. سورنگ هوا هم باز دل میخواد! شاید یکی مثل من نسبت به آمپول فوبیا داشت!! زیر ماشین رفتن کار احمقاست!! خوب بیشعور میخوای خودتو بکشی چرا رانندرو با یه صحنه وحشتناک و خرج صاف کاری رو در رو میکنی!!!!! زندگی کنی خرجش کمتره انگار! ببین مشتری نیستی! 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خب پس چرا این همه دخمل ها خودشونو برا این زجر به در و دیفار می زنن من از بعضیها پرسیدم ظاهراً به اینکه مگه میشه شوهر نکنیم؟؟!!!! معتقد بودن!:icon_pf (34): یعنی یه جورایی فک میکنن بایده, اجباره, اختیاری نیست!!! 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ شما یکی از شاهرگ های بدنت رو قطع کن ، اگه چند دقیقه بعدش عزرائیل رو ملاقات نکردی بنده اسمم رو عوض میکنم! یه قرص آرام بخش رو بیشتر از دز توصیه شده مصرف کن ( مثلا یه مشت از اون قرص رو در آب حل کن و بده بالا!) آمار مرگ و میر خیلی زیاده در این مورد! حالا مجبور نیستی بپری وسط آسفالت که پخش زمین شی. دریا ، دره ، صخره و . . . راه حل زیاد پیدا میشه ، مشتری نیستی دختر جان. یکی از غریبانه ترین روش های خودکشی استفاده از گازهای اسیدی مثل هیدروژن سولفید و انواع مرکاپتان هاست.:icon_razz: ولی مرگ آروومی داری انصافا . . . بی سر و صدا و آرام . . . سم فروشی ها ! ولی مرگت یکم دردناک میشه . . . اگه درست و حسابی خودت رو دار بزنی ، چند ثانیه ی بعدش اون دنیایی. اولین اتفاقی که زمان دار زدن میفته ، قطع نخاع و شکستن گردن و بالطبع بیهوشی هست. زیر ماشین رفتن کار احمقاست!! خوب بیشعور میخوای خودتو بکشی چرا رانندرو با یه صحنه وحشتناک و خرج صاف کاری رو در رو میکنی!!!!! زندگی کنی خرجش کمتره انگار! ببین مشتری نیستی!شما تخصص داری من مبتدی ام!!اون بد بختی که میخواد خودشو بکشه انقدر حالش بد هست که انقدر دقیق عمل نکنه!! اینایی که من گفتم ممکنه پیش بیاد! همشون هم تکراریه آقا اگه راه جدید نداری وقت منو نگیر فروشنده نیستی!! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ شما تخصص داری من مبتدی ام!! باور کن همینطوره که میگی :) اون بد بختی که میخواد خودشو بکشه انقدر حالش بد هست که انقدر دقیق عمل نکنه!! خودکشی یه عمل سراسر نیازمند دقت هست! اگه خدایی نکرده جوری خودکشی کنه که نه تنها نمیره ، برای تمام عمرش ناقص بشه خیلی بد میشه. پس بهتره دست نگه داره و هروقت از تصمیمش مطمئن شد عمل کنه. خودکشی معمولا برای هر کسی یک بار رخ میده و اگه نجات پیدا کنه ، احتمال اینکه بار دوم هم همین کار رو انجام بده خییلی خییلی کمه. یا خودکشی نکن ، یا اگه میکنی سعی کن یک بار برای همیشه باشه! اینایی که من گفتم ممکنه پیش بیاد! همشون هم تکراریه آقا اگه راه جدید نداری وقت منو نگیر فروشنده نیستی!! اصلا چرا خودکشی!؟ قبول و پذیرش سنگین ترین شکست در زندگی هم یه نوع راهه برای ادامه ی اون زندگی! 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ باور کن همینطوره که میگی :) خودکشی یه عمل سراسر نیازمند دقت هست! اگه خدایی نکرده جوری خودکشی کنه که نه تنها نمیره ، برای تمام عمرش ناقص بشه خیلی بد میشه. پس بهتره دست نگه داره و هروقت از تصمیمش مطمئن شد عمل کنه. خودکشی معمولا برای هر کسی یک بار رخ میده و اگه نجات پیدا کنه ، احتمال اینکه بار دوم هم همین کار رو انجام بده خییلی خییلی کمه. یا خودکشی نکن ، یا اگه میکنی سعی کن یک بار برای همیشه باشه! اصلا چرا خودکشی!؟ قبول و پذیرش سنگین ترین شکست در زندگی هم یه نوع راهه برای ادامه ی اون زندگی! یعنی به نظرت اون نوشته من انقدر جدی بود که انقدر جدی راجبش بحث میکنی؟؟؟؟ چشم هر وقت موقعش شد خدمت میرسیم! ممنون از مشاورتون!!من الان از تصمیمم پشیمون شدم شما منو به زندگی بر گردوندی! 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خود کشی نسخه ای برای افراد زنده هست. ما که همینجوریشم مرده بحساب میایم. پس نمیشه در مورد خود مردگی اشتباه کرد و اونو خود کشی نامید. برای همین , من نظری ندارم. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خود کشی نسخه ای برای افراد زنده هست. ما که همینجوریشم مرده بحساب میایم. پس نمیشه در مورد خود مردگی اشتباه کرد و اونو خود کشی نامید. برای همین , من نظری ندارم. داداش فکور وقتشه برات استین بالابزنیم مجردی زیادی بهت فشار اروده لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ یعنی به نظرت اون نوشته من انقدر جدی بود که انقدر جدی راجبش بحث میکنی؟؟؟؟ چشم هر وقت موقعش شد خدمت میرسیم! ممنون از مشاورتون!!من الان از تصمیمم پشیمون شدم شما منو به زندگی بر گردوندی! ینی 12 صفحه از این تاپیک به شوخی رفته بود جلو؟ بنده عذرخواهی میکنم که یکم لحن جدیت به قضیه دادم 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ینی 12 صفحه از این تاپیک به شوخی رفته بود جلو؟ بنده عذرخواهی میکنم که یکم لحن جدیت به قضیه دادم نمیدونم اون ۱۲ صحفه رو کامل نخوندم!ولی دیدم اکثریت مخالف خود کشی بودن ها!! در هر صورت اون دوازده صحفه رم من ننوشته بودم... خواهش میکنم معذرت خواهی لازم نیست لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ نا امیدان افسرده ی شکست خورده یا باید خط فکری خود را عوض کنند و عینکی را که تا بحال بر چشم داشته اند بر دارند و دنیا را واقعی ببییند باید خود کشی کنند . یاس و غم و افسردگی روز افزون و شکست ها مداوم چاره ای جز انباشت در روان شخص و نهایتا اعطای میل به خودکشی به او را ندارند . لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ باور کن همینطوره که میگی :) خودکشی یه عمل سراسر نیازمند دقت هست! اگه خدایی نکرده جوری خودکشی کنه که نه تنها نمیره ، برای تمام عمرش ناقص بشه خیلی بد میشه. پس بهتره دست نگه داره و هروقت از تصمیمش مطمئن شد عمل کنه. خودکشی معمولا برای هر کسی یک بار رخ میده و اگه نجات پیدا کنه ، احتمال اینکه بار دوم هم همین کار رو انجام بده خییلی خییلی کمه. یا خودکشی نکن ، یا اگه میکنی سعی کن یک بار برای همیشه باشه! اصلا چرا خودکشی!؟ قبول و پذیرش سنگین ترین شکست در زندگی هم یه نوع راهه برای ادامه ی اون زندگی! دقیقا . مسخره ترین مساله اینه که خودکشی کنی بعد برگردی دوباره . خیلی مسخرس . آدم باید خوب دقت کنه چرا خود کشی نه ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده