رفتن به مطلب

خودکشی.....خوب، بد یا زشت؟

Fo.Roo.GH

ارسال های توصیه شده

ببینید،حرف های شما درسته ولی اینها هیچکدوم توجیهی برای اعتیاد و خودکشی و....نمیشه.

درسته جامعه بیماره و اسباب رخ دادن خیلی از ناهنجاری هاست،اما مسلما شرایط سخت برای خیلی های دیگه هم هست.

و نباید تسلیم شد حتی تا آخرین نفس.

ما چند ترم پیش تو خوابگاه دختران در دانشگاهمون خودکشی یک خانم داشتیم فقط به خاطر شکست عشقی.

درست ميگيد...قبول دارم

من فقط ميگم صفر صفر و يك يك نباشيم و نوشدار و بعد از مرگ سهراب تجويز نكنيم

قبل از هرچيز ريشه يابي كنيم

ممنون بابت استمرار بحث رفيق :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 143
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ما اگه دستمون زخم بشه سریع یه چسب زخم میگیریم میزنیم ازش مراقبت میکنیم تا خوب بشه اگه دستی بشکنه گچ میکریم و استراحت میکنیم تا خوب بشه یا هر بیماری جسمی دیگه ...ولی گاهی وقتها زخم های کوچک روحی را حدی نمی گریم بیماری های روحیمون را پنهان میکنیم اهمیت نمیدیم این زخم ها روز به روز بدتر و عمیق تر میشن تا یه روز اونغدر کاری میشن که از یه جایی بیرون میزنه بعصیا تحمل درد و رنج ناشی از این دردها رو ندارن و خودشون رو راحت میکنن بعضیا خود کشی نمی کنن اما کارهایی میکنن که خودکشی خیلی پیشش شرف داره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببینید،حرف های شما درسته ولی اینها هیچکدوم توجیهی برای اعتیاد و خودکشی و....نمیشه.

درسته جامعه بیماره و اسباب رخ دادن خیلی از ناهنجاری هاست،اما مسلما شرایط سخت برای خیلی های دیگه هم هست.

و نباید تسلیم شد حتی تا آخرین نفس.

ما چند ترم پیش تو خوابگاه دختران در دانشگاهمون خودکشی یک خانم داشتیم فقط به خاطر شکست عشقی.

ببین عزیزم هدف هیچ کدوم از ماها اینجا دفاع از عمل خودش کشی نیست!

بلکه دفاع از وضعیت روحی و روانی شخصیه که اقدام به خود کشی می کنه!

همونطور که یه قاتل حق وکیل گرفتن و بررسی وضعیت روانیش رو داره

یه شخص خودکشی کننده به عنوان قاتل نفس خودش حق این قضیه رو داره!

شکست عشقی از دید منو توی انسان سالم از نظر شناخت و افکار یه چیز پیش پا افتاده است!

اما اونی که با شکست عشقی خودکشی می کنه تمام دنیا و آرزو و آینده و در یک کلمه تمام دار و ندارش رو در اون قضیه می دیده!

شما نمی تونی بیرون از گود وایسی و حکم صادر کنی که چی بده چی خوب!

ظرفیت ها متفاوته!

شما که دقیقا در شرایط و جای اون نیستی! عین اون و با ظرفیت فهم و شناخت اون هم نیستی

من می گم فقط حق قضاوت خوب یا بد یا زشت رو با دید خودتوت به قضیه به خودتون ندید!!

وگرنه با نفس خودکشی مطمئنم هیچ آدم سالمی و تاکید می کنم آدم سالم از نظر روحی روانی جسمی هورمونی موافق نیست! و باز هم تاکید می کنم آدم سالم!!!!!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببین عزیزم هدف هیچ کدوم از ماها اینجا دفاع از عمل خودش کشی نیست!

بلکه دفاع از وضعیت روحی و روانی شخصیه که اقدام به خود کشی می کنه!

همونطور که یه قاتل حق وکیل گرفتن و بررسی وضعیت روانیش رو داره

یه شخص خودکشی کننده به عنوان قاتل نفس خودش حق این قضیه رو داره!

شکست عشقی از دید منو توی انسان سالم از نظر شناخت و افکار یه چیز پیش پا افتاده است!

اما اونی که با شکست عشقی خودکشی می کنه تمام دنیا و آرزو و آینده و در یک کلمه تمام دار و ندارش رو در اون قضیه می دیده!

شما نمی تونی بیرون از گود وایسی و حکم صادر کنی که چی بده چی خوب!

ظرفیت ها متفاوته!

شما که دقیقا در شرایط و جای اون نیستی! عین اون و با ظرفیت فهم و شناخت اون هم نیستی

من می گم فقط حق قضاوت خوب یا بد یا زشت رو با دید خودتوت به قضیه به خودتون ندید!!

وگرنه با نفس خودکشی مطمئنم هیچ آدم سالمی و تاکید می کنم آدم سالم از نظر روحی روانی جسمی هورمونی موافق نیست! و باز هم تاکید می کنم آدم سالم!!!!!!!!

دخترم تو دیگه چرا؟

مگه زندگی جزیره ای رو داریم دنبال میکنیم که بگیم اره دیگه اونی که خودش رو کشت تو جزیره خودش بود وشرایطش برای من نوعی قابل درگ نبود ومن حق قضاوت ندارم واز این دست حرفها

اگر به صورت اجتماعی ودرمفهوم روانکاوی اجتماع میخوایم نگاه کنیم به شدت تزتون زیر سوال هست!

این حق رو برای هرعملی وبرای هرشخصی میشه قائل شد که توان تجربه ودرک مسایل اون موقعیت ماورای توان ماست ولی نمیشه حق رو به یکی داد چون از ظرفیتش خارج شده بوده شرایط یا مشکلات واقعا غیرقابل درک ووحشتناکی داشته

خودت بهتر میدونی دید من نسبت به کلیت ماجرا چیه ولی بازهم هیچ حقی رو نمیتونی برای کسی که خودکشی میکنه متصور باشی چون همیشه راه بهتری هست!

درمورد حرف دانیلو هم یه مثال ساده میتونه دید رو تغییر بده

دانی ماندلا چندسال درزندان موند واصلا امیدی به تغییر شرایط براشون میشد متصور شد؟

یا زندگینامه پاتریس لومومبارو بخون یا بسیاری از اونایی که بیش از ده سال تو زندانها موندند ومنشا اثر وتغییر شدن...

• Like 3
لینک به دیدگاه
دخترم تو دیگه چرا؟

مگه زندگی جزیره ای رو داریم دنبال میکنیم که بگیم اره دیگه اونی که خودش رو کشت تو جزیره خودش بود وشرایطش برای من نوعی قابل درگ نبود ومن حق قضاوت ندارم واز این دست حرفها

اگر به صورت اجتماعی ودرمفهوم روانکاوی اجتماع میخوایم نگاه کنیم به شدت تزتون زیر سوال هست!

این حق رو برای هرعملی وبرای هرشخصی میشه قائل شد که توان تجربه ودرک مسایل اون موقعیت ماورای توان ماست ولی نمیشه حق رو به یکی داد چون از ظرفیتش خارج شده بوده شرایط یا مشکلات واقعا غیرقابل درک ووحشتناکی داشته

خودت بهتر میدونی دید من نسبت به کلیت ماجرا چیه ولی بازهم هیچ حقی رو نمیتونی برای کسی که خودکشی میکنه متصور باشی چون همیشه راه بهتری هست!

درمورد حرف دانیلو هم یه مثال ساده میتونه دید رو تغییر بده

دانی ماندلا چندسال درزندان موند واصلا امیدی به تغییر شرایط براشون میشد متصور شد؟

یا زندگینامه پاتریس لومومبارو بخون یا بسیاری از اونایی که بیش از ده سال تو زندانها موندند ومنشا اثر وتغییر شدن...

ببین ددی

موضوع دیدگاه من نیست!

موضوع در نظر گرفتن شخصیه که داره خودکشی می کنه! یا اینکار رو کرده

تو می خوای اون شخص رو توبیخ کنی و بگی هر چقدر هم شرایطت سخت بوده کار اشتباهی کردی چون هیچی تو دنیا ارزش خودکشی کردن نداره! و سرزنشش می کنی و دلیل میاری که هزاران نفر مثل تو، بدبخت تر از تو،این کار رو نمی کنن و حتی به شکل اسطوره در اومدن!

من می گم همه رو روی یک کفه ترازو نذار!

موضوع بدبختی مثل شکت عشقی یا مرگ عزیز یا هر چیز دیگه ای رو که برای همه یکسان هست رو در نظر نگیر

شخص رو با ژنتیکش با افسردگی اش با شناخت و تحول ذهنی و عقلی اش در نظر بگیر! نه با شرایط مشابه!!!!!

و گرنه اگه قرار بود فقط حکم صادر کنیم که ددی قربونت ما روانشناس ها به چه دردی می خوردیم؟ می گفتیم خودکشی مساوی است با ضعیف النفسی و وسلام!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
من می گم همه رو روی یک کفه ترازو نذار!

چشم ددی

یه لطفی بکن ومتنی که قبلا بود رو یه دور بخون

ببین حرف قبلی والانم چقدر با هم توفیر دارن؟

منم یه ذره سرکلاسای شما اساتید یاد گرفتم تاثیرات افسردگی چیه،منشا اونا چیه،دلیل رفتارهای هیستریک چی هست ویا چه عواملی باعث میشه تا ادمیزاد از بالا به بالاتر برسه

من خودکشی رو سقوط یا شکست درادامه راه تلقی نمیکنم

رسیدن به یه گره محکم هست که باید با دست باز بشه نه با دندون

همین فردا شاید ادمی مثل من خودکشی کنه!!!

ایا این تمام حرفها وتلقیات منو زیر سوال میبره؟

سال 77 بود فک کنم که فیلم مراسم اتمام دوره درسی پیش دانشگاهی یه جمع دخترونه درتبریز (همشون دختر بودن با پوششی کاملا معمولی ودوتاشون برای خندوندن وسرگرمی خودشون رو به شکل پسر دراورده بودن) تو نت وبین مردم منتشر شد(رفیق برادر یکی از دخترا این کاررو انجام داده بود) ومتاسفانه درجامعه مملو از فرهنگ ما مثل یه بمب منفجر شد!

روزی که یکی از دخترا خودش رو از بالای زیرگذر به پایین پرت کرد همون ساعت من از اونجا رد میشدم فکر میکنی هنوز این مسئله تو ذهن من حل شده که چرا اون دختر خودش رو کشت؟

من مشکل اساسی تری دارم واون تشدید وتحریک افکاری هست که باور خودکشی رو تبیین میکنن نه اینکه خود عمل مشکل من باشه

کسی که با دوخط متن غمگین خوندن یا یه اهنگ گوش دادن نیاز به قرص پیدا میکنه باید بری دنبال ریشه افکارش

کنترل ذهن مسئله ای هست بسیار بزرگتر از خودکشی که راه حل اصلی مسئله رو هم میتونی توش پیدا کنی

به هرحال ددی اینجا یه سری حرف هست که جنسشون به هم نمیخوره متاسفانه وادامه دادن این بحث ها انگار تلقی منفی به بقیه میده

برای شخص من همیشه راه اخر خودکشی نیست وامیدوارم من اشتباه نکرده باشم!

• Like 2
لینک به دیدگاه

چند مدت پیش توی یه کتاب در بخشی نقل شده از یک حکایت، یه جمله در مورد خودکشی دیدم که هیچ وقت از یادم نمیره!

.....مطمئنا کسی که شهامت خودکشی رو داره،شهامت و جسارت مبارزه کردن با مشکلات و ادامه زندگی رو هم داره!

• Like 2
لینک به دیدگاه
چشم ددی

یه لطفی بکن ومتنی که قبلا بود رو یه دور بخون

ببین حرف قبلی والانم چقدر با هم توفیر دارن؟

منم یه ذره سرکلاسای شما اساتید یاد گرفتم تاثیرات افسردگی چیه،منشا اونا چیه،دلیل رفتارهای هیستریک چی هست ویا چه عواملی باعث میشه تا ادمیزاد از بالا به بالاتر برسه

من خودکشی رو سقوط یا شکست درادامه راه تلقی نمیکنم

رسیدن به یه گره محکم هست که باید با دست باز بشه نه با دندون

همین فردا شاید ادمی مثل من خودکشی کنه!!!

ایا این تمام حرفها وتلقیات منو زیر سوال میبره؟

سال 77 بود فک کنم که فیلم مراسم اتمام دوره درسی پیش دانشگاهی یه جمع دخترونه درتبریز (همشون دختر بودن با پوششی کاملا معمولی ودوتاشون برای خندوندن وسرگرمی خودشون رو به شکل پسر دراورده بودن) تو نت وبین مردم منتشر شد(رفیق برادر یکی از دخترا این کاررو انجام داده بود) ومتاسفانه درجامعه مملو از فرهنگ ما مثل یه بمب منفجر شد!

روزی که یکی از دخترا خودش رو از بالای زیرگذر به پایین پرت کرد همون ساعت من از اونجا رد میشدم فکر میکنی هنوز این مسئله تو ذهن من حل شده که چرا اون دختر خودش رو کشت؟

من مشکل اساسی تری دارم واون تشدید وتحریک افکاری هست که باور خودکشی رو تبیین میکنن نه اینکه خود عمل مشکل من باشه

کسی که با دوخط متن غمگین خوندن یا یه اهنگ گوش دادن نیاز به قرص پیدا میکنه باید بری دنبال ریشه افکارش

کنترل ذهن مسئله ای هست بسیار بزرگتر از خودکشی که راه حل اصلی مسئله رو هم میتونی توش پیدا کنی

به هرحال ددی اینجا یه سری حرف هست که جنسشون به هم نمیخوره متاسفانه وادامه دادن این بحث ها انگار تلقی منفی به بقیه میده

برای شخص من همیشه راه اخر خودکشی نیست وامیدوارم من اشتباه نکرده باشم!

خب حرف بنیادین نظراتمون یکی هست!

مخالفتی باهات ندارم

فقط می گم گارد گرفتن نسبت به این قضیه فقط باعث می شه اون شخص بیشتر فکر کنه که:

هیچ کس منو درک نمی کنه ،همه فقط بلدن نصیحت کنن!!

و این اونو افسرده تر و مصمم تر می کنه برای کاری که می خواد بکنه!

ولی اگه یه کم حس کنه یکی هست که درکش می کنه اعتماد بیشتری می کنه برای اینکه حرف های بعدی تو برای اصلاح شناختش درست کنه

ددی من کوچیکم پیش استادی به مهارت و استادی شما:girl_blush2:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من بحث اين نيست كه ما ( در شرايط روحي سالم ) وضعيت اونو درك ميكنيم يا نه ، چون حتي اگه درك هم كنيم اون شخص باور نميكنه و اين اقتضا شرايط روحيش هست .به نظرم ادمي كه خودكشي ميكنه يا به فكر خودكشي ميفته يه جوري انگار دچار قطع ارتباط با تمام بود و نبود اين دنيا شده و شايد ادمهايي كه تو زندگيشون به يه نيروي الهي اعتقاد دارن كمتر دچار اين حالت ميشن ، شايدم اشتباه ميكنم ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب حرف بنیادین نظراتمون یکی هست!

مخالفتی باهات ندارم

فقط می گم گارد گرفتن نسبت به این قضیه فقط باعث می شه اون شخص بیشتر فکر کنه که:

هیچ کس منو درک نمی کنه ،همه فقط بلدن نصیحت کنن!!

و این اونو افسرده تر و مصمم تر می کنه برای کاری که می خواد بکنه!

ولی اگه یه کم حس کنه یکی هست که درکش می کنه اعتماد بیشتری می کنه برای اینکه حرف های بعدی تو برای اصلاح شناختش درست کنه

ددی من کوچیکم پیش استادی به مهارت و استادی شما:girl_blush2:

دقيقا حرف منو زدي پري

ممنون :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه یه چیزی رو تو کل زندگیم فهمیده باشم،اینه که خودکشی هیچ ربطی به شجاعت نداره.اینو بهتر از هر روانشناسی میدونم.

شمام بهتره یه طرفه به قاضی نرید

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

مواد لازم:

طناب: دو متر

چهارچایه: یک عدد

گیره ی سقفی-بسیار محکم: یک عدد

سیگار: یک نخ

این آهنگ: یک کپی

کاغذ و قلم

دستور عمل:

ابتدا شروع به پخش آهنگ با صدای بلند می کنید.

سپس با استفاده از کاغذ و قلم نامه ی خداحافظی تان را می نویسید.

محتوای نامه ی خداحافظی به سلیقه ی خودتان بستگی دارد؛ هرچند کارشناسان برای تاثیر کامل عموما نامه ای بسیار تلخ و اشک انگیز را برای این موقعیت ها پیشنهاد می کنند.

می توانید از شعر، جملات حکیمانه، و اصولا نیش دار استفاده کنید که تضمین کند بازماندگانتان تا سال ها با یادآوری آن زیر گریه خواهند زد.

در مرحله ی بعد طناب را با دقت و با یک گره ی کاملا قابل اعتماد (این بخش بسیار مهم است) به گیره ی سقفی گره می زنید.

سعی کنید با چند بار کشیدن طناب از محکم بودن آن اطمینان حاصل کنید.

در این قسمت برای چند دقیقه می نشینید و سیگار را می کشید. سعی می کنید از سیگار لذت ببرید.

دودش را به خوبی فرو می دهید و سعی می کنید به هیچ چیز فکر نکنید.

در آخر چهارپایه را زیر طناب آویخته از سقف می گذارید، روی آن می روید طناب را چند دور دور گردنتان می پیچید و گره می زنید چهار پایه را از زیر پایتان می اندازید و چند دقیقه صبر می کنید.

مرگ شما آماده است. شما بلافاصله بعد از مرگ شاشیده اید و اگنون رشته ای از شاش از پاچه ی شلوارتان سرازیر شده است. آمبولانس به زودی می رسد (بین چند ساعت تا چند ماه.)

کاوه حکیمی

• Like 3
لینک به دیدگاه
تاپیک زیرخاکی میکشیااااا :ws3:

روشهای مدرنتر و با کلاستر سراغ نداری؟؟:whistle:

چرا یه روش دارم راست کار خودته!

لباس خوشگله که واسه عروسی دوختی رو میپوشی، میری میشینی رو کاناپه، یه قهوه اسپرسو میذاری کنارت، ماهواره رو روشن میکنی میزنی Philosophy channel، یه آهنگ از Helene Segara میذاری تو دستگاه پخشتون...

یه قرص برنج میندازی بالا، یه قهوه ام روش!

چشماتو میبیندی و 5 دقیقه بعد که باز کردی می بینی بهشتی و دورو برت پر از غلمانه! دی:

این روش رو دوست داشتی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا یه روش دارم راست کار خودته!

لباس خوشگله که واسه عروسی دوختی رو میپوشی، میری میشینی رو کاناپه، یه قهوه اسپرسو میذاری کنارت، ماهواره رو روشن میکنی میزنی Philosophy channel، یه آهنگ از Helene Segara میذاری تو دستگاه پخشتون...

یه قرص برنج میندازی بالا، یه قهوه ام روش!

چشماتو میبیندی و 5 دقیقه بعد که باز کردی می بینی بهشتی و دورو برت پر از غلمانه! دی:

این روش رو دوست داشتی؟

جیمی شناختت از من در همین حد بود!؟! ناامیدم کردی :4564:

من نه لباس عروس دوست دارم نه این حرکتهای لوس بی هیجان رو :icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جیمی شناختت از من در همین حد بود!؟! ناامیدم کردی :4564:

من نه لباس عروس دوست دارم نه این حرکتهای لوس بی هیجان رو :icon_razz:

نه بابا اینو طبق میل خودم گفتم! :ws3:

ببین از این روشها کدومو خوشت میاد؟

رگ زنی

از ارتفاع پریدن

دار زندن

سیانور

گاز

سرنگ هوا

زیر ماشین رفتن

هدف ما جلب رضایت شماست!

• Like 1
لینک به دیدگاه

رگ زنی!‌ فقط مشکل اینجاست روش رایجیه و در بیشتر مواقع جواب نمیده گندش بزنن!!

قرص خوردن هم رایجه و در بیشتر مواقع جواب نمیده! کاره سوسولاست واسه جلب توجه!

از ارتفاع پریدن هم خیلی‌ مسخرست! میفتی پایین چشت می‌پره یه ور دندونات یه ور... خیلی‌ کثافت کاریه!!بعد باید بیان با خاک انداز جمت کنن!

گاز هم خوبه بی‌ دردو کم هزینه! فقط شاید یکی‌ حواسش نباشه یه چیزی روشن کنه ملتی هم باهات بیان اون دنیا!!

سیانور از کجا بیاریم آخه؟؟

دار زدن خیلی‌ دل‌ می‌خواد!! اون بالا خر خر خر! آویزونی!! جون کندن نمی‌خوایم دیگه...

سورنگ هوا هم باز دل‌ می‌خواد! شاید یکی‌ مثل من نسبت به آمپول فوبیا داشت!!

زیر ماشین رفتن کار احمقاست!! خوب بیشعور می‌خوای خودتو بکشی چرا رانندرو با یه صحنه وحشتناک و خرج صاف کاری رو در رو میکنی‌!!!!!

زندگی‌ کنی‌ خرجش کمتره انگار!

• Like 2
لینک به دیدگاه
رگ زنی!‌ فقط مشکل اینجاست روش رایجیه و در بیشتر مواقع جواب نمیده گندش بزنن!!

قرص خوردن هم رایجه و در بیشتر مواقع جواب نمیده! کاره سوسولاست واسه جلب توجه!

از ارتفاع پریدن هم خیلی‌ مسخرست! میفتی پایین چشت می‌پره یه ور دندونات یه ور... خیلی‌ کثافت کاریه!!بعد باید بیان با خاک انداز جمت کنن!

گاز هم خوبه بی‌ دردو کم هزینه! فقط شاید یکی‌ حواسش نباشه یه چیزی روشن کنه ملتی هم باهات بیان اون دنیا!!

سیانور از کجا بیاریم آخه؟؟

دار زدن خیلی‌ دل‌ می‌خواد!! اون بالا خر خر خر! آویزونی!! جون کندن نمی‌خوایم دیگه...

سورنگ هوا هم باز دل‌ می‌خواد! شاید یکی‌ مثل من نسبت به آمپول فوبیا داشت!!

زیر ماشین رفتن کار احمقاست!! خوب بیشعور می‌خوای خودتو بکشی چرا رانندرو با یه صحنه وحشتناک و خرج صاف کاری رو در رو میکنی‌!!!!!

زندگی‌ کنی‌ خرجش کمتره انگار!

اهلش نیستی بیا برو بخواب زیادم فلسفه نباف نصف شبی :w000:

• Like 1
لینک به دیدگاه

قرص بهترینه .

به مقدار زیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد که دیگه ریسک برگشت هم نباشه :ws3:

سیانور هم خوبه :ws3:

بقیش درد داره :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...